עבור לתוכן

בסכום 2000, מה עדיף כרטיס מסך או מעבד,זכרונות,לוח אם

Featured Replies

פורסם

אוקיי :<

אז שמעו ;[

חבר שלי יש לו 2000 שקל .

עכשיו-

זה או שהוא יחליף לכרטיס מסך ואם כבר כרטיס מסך אז לכרטיס מסך טוב (R9500PRO)

וישאר עם המחשב העגלה שלו 1000MHz P3 עם 256MB RAM של RDRAM600 :| עם 2 סטיקים של 128MB שזה 256MB :| ;/

עכשיו אם הוא לא קונה כרטיס מסך טוב (הוא לא יקנה R9700PRO אני יודע שיש לו מספיק כסף גם לזה אבל הוא לא רוצה הוא רוצה להשאיר עוד קצת אם הוא כבר קונה כרטיס מסך ) אז הוא יקנה- מעבד,זכרונות ולוח אם תואם, מה הקטע?

שאם הוא קונה לוח אם,זכרונות ומעבד תואם אז הוא ישאר עם ה Gifa 2 MX 440 64MB שזה ממש קקאל'ה.

קיצר מה עדיף לו, לקנות מעבד של AMD אני מאמין AXP 2000+ עם זכרונות אני מאמין 133MHz with DDR it's 266MHz

של 256MB לא ה 512 בגלל בעיות כסף עם לוח אם EPOX 8RDA+ :< או לקנות כרטיס מסך לבד של ATI ה Radeon9500 Pro.

תודה לעוזרים מראש

פורסם

9500Pro

Enjoy, Bye.

פורסם

מה עדיף ? ג'יפ 4*4, או מכונית ספורט ? - מי שנוסע בשבילים והוא חיית שטח, יעדיף ג'יפ, מי שרוצה לתת פתיחה ברמזור, להדבק לכיסא כשהוא לוחץ גז - יקח ספורט.

1700 XP עם סטפינג חדש (שמאפשר להעלות אותו לפחות ל2.0 ג"ה בלי בעיות) - 350 ש"ח

8rda+ epox - לוח אם - 610 ש"ח

2*256 MB - PC2700 - זכרונות מסוג טוב שנותנים אופציה לא-ק גבוה - 500 ש"ח

תיקח את כל זה, תזרוק עוד איזה HSF טוב בפנים, הגעת ל1500 פלוס.

אם החבר שלך הוא לא גיימר רציני, שיילך על זה ויישאר עם mx440 - חוץ מאשר לשוטרים הכי חדשים, אין צורך במשהו יותר טוב מזה (אני בעצמי משחק בעיקר אסטרטגיה, וזה יופי לי בשביל להריץ סי אנד סי ג'נרלס). אם הוא צריך את אנריל 2003 ב 1600*1200 עם 50 אף פי אס, שיקנה את הריידאון, רק שיזכור שבקרוב הוא יצטרך לקנות כבר מחשב חדש ממילא.

פורסם

מניסיוני אם הוא משחק הרבה עדיף להחליף כרטיס מסך ,

אני משחק עם מעבד DURON 1000 זיכרון SDRAM133 256MB ו TI4200 וכל המשחקים רצים מצויין

לפני זה היה לי GEFORCE 2 רגיל ובמשחקים החדשים שיצאו אז (לפני כשנה) המחשב קצת קירטע

לכל שאר השימושים הוא בטח ירוויח יותר משידרוג של המעבד ושאר החלקים הנלווים

(למרות שאני מניח שבעוד כמה חודשים לא תהיה ברירה אלא לשדרג מעבד וכו')

פורסם

9500Pro

Enjoy, Bye.

יפה נאמר.

פורסם
  • מחבר

9500Pro enjoy bye?

wtf?

טוב לא משנה, קיצר ניראה לי אני אמליץ לו פשוט לחכות, שיחכה שה AXP 2400+ יגיע למחיר נמוך, יקנה אותו עם ה DDR266 הרגיל הזול והעלוב :/ לוח אם טוב כזה.

יחכה עוד חצי שנה ויקנה גם כרטיס מסך טוב בהתאם.....

נישמע הוגן לא? :o

פורסם

PC2100 הוא כלל לא משתלם יותר מPC2700. הוא יקר יותר.

ולא, אני לא מציע כך. שיקנה R9500P וסלאמת'.

פורסם

אני משתמש ב GF 4 440 (למרות שאני מחליף אותו השבוע) שלי ואין לי שום בעיה במשחקים רובם רצים חלק מאוד(UNREL 2 , NEED4SPED 6 , POSTAL2 ...)

אולי לא ברזולוציה של 1200X1600 אבל הכרטיס הזה לא רע בכלל אני ממליצ לך לשדרג קודם את כל שאר המחשב.

אתה יכל להגיע בקלות גם ל 6000 נ'ק ב3DMARK עם OC

פורסם

שוק כרטיסי המסך לא מתחדש בצורה כ"כ קיצונית שכמו שוק המעבדים, הזכרונות ולוחות האם גם יחד.

כלומר, חוץ מהפרשי זמני היציאות של המוצרים שדיי משתנה ולא ניתן לקבע אותו לגבי כל אחד מארבעת סוגי הרכיבים, חוץ מכך גם ישנה העובדה שכרטיס המסך ישרוד הרבה יותר זמן ממערכת בשווי שלו. ברוב המקרים הוא אף יפיק תוספת ביצועים ניכרת יותר, דבר שהוא מאוד אקטואלי כרגע, אך עדיין לא תוספת שמשתווה לזו של שדרוג המעבד וחבריו. המלצתי היא לרכוש את הR9500P משום שהוא יוכל להשאר במערכת הרבה יותר זמן, יחסית, מהמעבד, הזיכרון ולוח האם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים