פורסם 2003 במאי 922 שנים נאבד לי הספר סידורי של הדיסק שלי של מערכת ההפעלה ומכיוון שזה צרוב אין לי אותו מודפס על הדיסקהבנתי שב registry רשום המיספר של הדיסק ראיתי פעם מישהו מוציא משם את המספר הבעיה שאני לא זוכר איפה זה נמצא בregistry מישהו יודע ויכול לעזור לי?תודה מראששחרנ.ב יש לי windows 2000 pro
פורסם 2003 במאי 922 שנים נאבד לי הספר סידורי של הדיסק שלי של מערכת ההפעלה ומכיוון שזה צרוב אין לי אותו מודפס על הדיסקהבנתי שב registry רשום המיספר של הדיסק ראיתי פעם מישהו מוציא משם את המספר הבעיה שאני לא זוכר איפה זה נמצא בregistry מישהו יודע ויכול לעזור לי?תודה מראששחרנ.ב יש לי windows 2000 proמכיוון שהדיסק שלך צרוב ולא מקורי אין אפשרות לעזור לך בפורום זה. במידה והווינדוס שלך מקורי אנא פנה למדור התמיכה של מיקרוסופט ישראל והם ישמחו לתת לך מספר חדש.
פורסם 2003 במאי 922 שנים מחבר מה עכשיו כולם נהיו לי פה ילדים תמימים משתמשים בדיסקים מקוריים בלבד!1 חאלס אם החרטא הזה 90 אחוז פה עם דיסקים צרובים !מי שלא בא לו לעזור שיגיד שהוא לא רוצה לעזור!!!
פורסם 2003 במאי 922 שנים אם אתה רוצה להמשיך ולהשתמש בפורום הזה כדאי שתכבד את החוקים שלו.אתה יכול לנסות את מזלך ברוטר. פה לא תקבל עזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.