פורסם 2008 במאי 1017 שנים היחלטתי לעשות OC ל 8600GTS שליעם איזו תוכנה עדיף להישתמש? RivaTuner או ATITools?
פורסם 2008 במאי 1017 שנים יש לי אותו כרטיס, ומשום מה הATI TOOL לא מזהה את הכרטיס.השתמש בריבה טיונר, ונסה לשפר את הליבה ב100 מגה הרץ לפחות (זה מה שאני הצלחתי פחות או יותר).
פורסם 2008 במאי 1017 שנים אני רואה שאצלך זה גרסת ה PIPEכדאי לך לשים קירור נורמלי עליו לפני שאתה עושה אוברקלוק
פורסם 2008 במאי 1117 שנים מחבר אני רואה שאצלך זה גרסת ה PIPE כדאי לך לשים קירור נורמלי עליו לפני שאתה עושה אוברקלוק כבר הוספתי. הטמפ' של הכרטיס היא 40-45 מעלות במנוחה, והיא מגיעה ל 55-60מעלות במאמץ(תלוי בטמפרטורת החדר). כפי שהבנתי אני צריך בעזרת RivaTuner לעלות בכל פעם את ליבת הכרטיס ב 5Mhz עד שאני מגיע לתדר המקסימלי, לאחר מיכן לעשות את אותו הדבר עם ה Shader Clock ואז ה Memory, נכון? והעם כידי להישתמש באיזשהו 3DMark כידי ליבדוק את יצובות הכרטיס בכל שלב, או הבדיקת יציבות של ה RivaTuner מספיקה? הינה המצב הנוכחי של ה Clocks:
פורסם 2008 במאי 1217 שנים תעלה את הליבה ואת כל השאר ב 10 MHZ כל פעם (אני עושה את זה ככה ליתר ביטחון שלא יתקע לי באמצע..) אבל ממה שאני יודע ה SHADERS עולים יחד כשמזיזים את הליבה...ככה זה היה אצלי משום מה.. ותריץ כמה לופים של 3DMARK06... אל תעלה יותר מדי את המהירויות שלא תדפוק את הכרטיס..אצלי זה רץ על ליבה 650 וזכרונות 800...שיידרס אני לא זוכר כי לא עשיתי דרך ריווה טיונר דרך אגב עם איזה דרייברים אתה? אני עם ה 169.21 ובריווה טיונר לא נותן לי לראות שיידרים בכלל.
פורסם 2008 במאי 1317 שנים מחבר תעלה את הליבה ואת כל השאר ב 10 MHZ כל פעם (אני עושה את זה ככה ליתר ביטחון שלא יתקע לי באמצע..) אבל ממה שאני יודע ה SHADERS עולים יחד כשמזיזים את הליבה...ככה זה היה אצלי משום מה.. ותריץ כמה לופים של 3DMARK06... אל תעלה יותר מדי את המהירויות שלא תדפוק את הכרטיס..אצלי זה רץ על ליבה 650 וזכרונות 800...שיידרס אני לא זוכר כי לא עשיתי דרך ריווה טיונר דרך אגב עם איזה דרייברים אתה? אני עם ה 169.21 ובריווה טיונר לא נותן לי לראות שיידרים בכלל. אני עם 174.4 , RivaTuner 2.09 אפשר לעלות את ה Clock של ה Shader בניפרד כשמבטלים את ה "Link Clocks" , נירא לי זה הייה עדיף .. , או שלא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.