עבור לתוכן

8600GTS Overclock

Featured Replies

פורסם

היחלטתי לעשות OC ל 8600GTS שלי

עם איזו תוכנה עדיף להישתמש?

RivaTuner או ATITools?

פורסם

יש לי אותו כרטיס, ומשום מה הATI TOOL לא מזהה את הכרטיס.

השתמש בריבה טיונר, ונסה לשפר את הליבה ב100 מגה הרץ לפחות (זה מה שאני הצלחתי פחות או יותר).

פורסם

תשתמש בRivaTuner.

פורסם

אני רואה שאצלך זה גרסת ה PIPE

כדאי לך לשים קירור נורמלי עליו לפני שאתה עושה אוברקלוק

פורסם
  • מחבר

אני רואה שאצלך זה גרסת ה PIPE

כדאי לך לשים קירור נורמלי עליו לפני שאתה עושה אוברקלוק

כבר הוספתי.

הטמפ' של הכרטיס היא 40-45 מעלות במנוחה, והיא מגיעה ל 55-60מעלות במאמץ(תלוי בטמפרטורת החדר).

כפי שהבנתי אני צריך בעזרת RivaTuner לעלות בכל פעם את ליבת הכרטיס ב 5Mhz עד שאני מגיע לתדר המקסימלי, לאחר מיכן לעשות את אותו הדבר עם ה Shader Clock ואז ה Memory, נכון?

והעם כידי להישתמש באיזשהו 3DMark כידי ליבדוק את יצובות הכרטיס בכל שלב, או הבדיקת יציבות של ה RivaTuner מספיקה?

הינה המצב הנוכחי של ה Clocks:

oc.jpg

פורסם
  • מחבר

מישהו?

זה ה OC הראשון שאני עושה...

פורסם

תעלה את הליבה ואת כל השאר ב 10 MHZ כל פעם (אני עושה את זה ככה ליתר ביטחון שלא יתקע לי באמצע..)

אבל ממה שאני יודע ה SHADERS עולים יחד כשמזיזים את הליבה...ככה זה היה אצלי משום מה..

ותריץ כמה לופים של 3DMARK06...

אל תעלה יותר מדי את המהירויות שלא תדפוק את הכרטיס..אצלי זה רץ על ליבה 650 וזכרונות 800...שיידרס אני לא זוכר כי לא עשיתי דרך ריווה טיונר :P

דרך אגב עם איזה דרייברים אתה? אני עם ה 169.21 ובריווה טיונר לא נותן לי לראות שיידרים בכלל.

פורסם
  • מחבר

תעלה את הליבה ואת כל השאר ב 10 MHZ כל פעם (אני עושה את זה ככה ליתר ביטחון שלא יתקע לי באמצע..)

אבל ממה שאני יודע ה SHADERS עולים יחד כשמזיזים את הליבה...ככה זה היה אצלי משום מה..

ותריץ כמה לופים של 3DMARK06...

אל תעלה יותר מדי את המהירויות שלא תדפוק את הכרטיס..אצלי זה רץ על ליבה 650 וזכרונות 800...שיידרס אני לא זוכר כי לא עשיתי דרך ריווה טיונר :P

דרך אגב עם איזה דרייברים אתה? אני עם ה 169.21 ובריווה טיונר לא נותן לי לראות שיידרים בכלל.

אני עם 174.4 , RivaTuner 2.09

אפשר לעלות את ה Clock של ה Shader בניפרד כשמבטלים את ה "Link Clocks" , נירא לי זה הייה עדיף .. , או שלא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים