עבור לתוכן

עזרה בנושא לוח אם לקניית מחשב חדש

Featured Replies

פורסם

אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי לברר במה תומך הלוח הבא או מה יש בו מובנה... :

Motherboards for AMD: nVidia nForce2 Abit NF7 Rev2 [608.00 nis

המחשב הוא בעיקר למשחקים ...אז אולי יש לוח יותר טוב שאתם מכירים ויכולים להציע לי עליו (אבל שלא יהיה כל כך יקר).

תודה על העזרה....זה נורא חשוב ;D ;D :asthanos: :AR15: :AR15: :bash:

פורסם

השאלות כלליות מידיי אבל אני ינסה לענות בכל זאת הוא תומך במעבדי AMD מין הסתם ...

יש לו כרטיס קול SUOND STORM 5.1 אם אני לא טועה... יש לו AGP X 8 והוא תומך בזכרונות DDR ובדאול 400 MHZ....

ויש לו את הציפסט החדש NFORCE 2 ...

פורסם
  • מחבר

יש בו כרטיס מסך מובנה או משהו ?

לא שאני חושב ככה..אמרו לי את זה...וזה נשמע לי קצת מוזר ??? ??? :asthanos: :AR15: :AR15:

פורסם

הלוח מצויין גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת אפשרויות OC... הסאונד O/B שלו מצויין והREV2 מכיל שיפורים רבים.

לך על זה, אין הרבה לוחות שיכולים להתחרות מולו.

פורסם

יש בו כרטיס מסך מובנה או משהו ?

לא שאני חושב ככה..אמרו לי את זה...וזה נשמע לי קצת מוזר ??? ??? :asthanos: :AR15: :AR15:

אני לא חושב שבגירסה הזאת של הלוח יש כרטיס מובנה, אבל כניראה שיש גירסה גם עם GEFORCE MX 440 נ.ב (SM).

אני לא חושב שאתה צריך את הכטיס העלוב הזה (בלי להעליב NVIDIA), אם אתה מתכוון לשחק משחקים.

פורסם

אם אתה רוצה גם כרטיס מסך מובנה אז זה לא הדגם הזה אלא

NF7-M

פורסם
  • מחבר

א.אני לא רוצה כרטיס מסך מובנה כי זה חרא...אני קונה את ה-Radoen 9500 Pro.

ב.למה זה לא לוח טוב למשחקים ? אתה יכול להציע לי משהו יותר טוב למשחקים ? אבל לא בהרבה יותר כסף

פורסם

זה הלוח הכי טוב כמו שאמרתי קודם, אין הבדלים בינו לבין לוחות אחרים.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שאתה צריך את הכטיס העלוב הזה (בלי להעליב NVIDIA), אם אתה מתכוון לשחק משחקים.(ציטוט שלך) ...אני לא יודע איך לעשות ציטוט ..

אתה כל הזמן משנה את דעתך...פעם אחת אומר שהוא הכי טוב ופעם אחרת אומר שהוא עלוב...

אז אולי תוכך לומר לי מה כן הכי טוב למשחקים ? או להישאר עם זה למשחקים !! ??? ??? :asthanos: :AR15: :AR15:

פורסם

תגיד מה קרה לך? הוא מיתכוון לכרטיס המסך המובנה ולא ללוח האם.

פורסם
  • מחבר

אהההההההההההההההההההההההההההה...........

וואללה אחי סליחה .... :P ::) :asthanos: :AR15: :AR15: :bash:

אז כדאי לי לקנות את הלוח הזה או לא ?! ??? ???

פורסם

כרטיס קול יש לך ?

אם לא, אז לא כדאי

אם כן, אז גם לא כדאי.

8rda+ epox עולה פחות מהאביט, הרבה יותר טוב (לא מבין מה הקטע של כולם פה עם אביט, במיוחד הדגם המצ'וקמק הזה, זה זול ? לא הכי.) וכולל את הכרטיס קול של אנוידיה (בניגוד לאביט שיש לו כרטיס קול לצפצופים בלבד).

פורסם

כרטיס קול יש לך ?

אם לא, אז לא כדאי

אם כן, אז גם לא כדאי.

8rda+ epox עולה פחות מהאביט, הרבה יותר טוב (לא מבין מה הקטע של כולם פה עם אביט, במיוחד הדגם המצ'וקמק הזה, זה זול ? לא הכי.) וכולל את הכרטיס קול של אנוידיה (בניגוד לאביט שיש לו כרטיס קול לצפצופים בלבד).

ה ABIT KT7 עובד אצלי כבר שנתיים בלי הפסקה ב OVERCLOCKING כאשר המתח למעבד (DURON 750@1000) עומד על

2.04 לעומת 1.6 במקור בלי שום נפילה ,בלי שום התרסקות ,

בשבילי ABIT הם השולטים וכל השאר צריכים להוכיח את עצמם.

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך כרטיס קול ...

אני קונה מחשב חדש ...אחי אם היית קורא את ההודעה הראשית היית יודע מה להגיב אם בכלל.

בגלל זה אני שואל אם זה כרטיס טוב למחשב חדש למשחקים בעיקר ! :asthanos: :AR15: :AR15: :bash:

נ.ב-

איך אני עושה ציטוט ?

ובתוך הציטוט איך אני מצטט רק חלק מהקטע לא את כולו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים