עבור לתוכן

3850 ו 3870

Featured Replies

פורסם

שלום וערב טוב כולם :xyxthumbs:

עקב דחיה מטורפת של הגיוס שלי, אני רוצה לשדרג את המחשב (תכל'ס, לקנות חדש)

אני מעוניין לעשות מערך CF של 2 כרטיסים, ופה טמונה אחת הבעיות שלי-

האם 3870 שווים את תוספת הכסף לעומת 3850? למישהו יש איזושהי השוואה של מערכי CF של הכרטיסים האלו?

אם תוכלו, בבקשה תנו לינק (לא משנה מאיפה בארץ) לכרטיסי ה 3850 וה 3870 הכי זולים שאתם מוצאים, של אסוס/ג'יגבייט/PALIT.

-הבהרה קטנה:

אני עוסק המון בעריכה, קידוד, המרה וצפיה (כמובן) בוידאו ב HD, המערכת תהיה מחוברת דרך קבע לטלויזית LCD של 27", ולכן אני לא מעוניין בכרטיסים של NVIDIA.

אני יודע שהם כרגע משתלמים יותר למשחקים, אבל עניין הוידאו קריטי בשבילי. (זה, והעובדה שאני לא סובל את הדרייברים של NV, זה סיוט לעבוד איתם)

בנוסף-

לוחות כמו ה EP35-DS4 של ג'יגבייט תומכים ב CF, אבל אחד מחריצי ה PCI-E הוא רק X4. כרטיס חזק יחסית כמו 3850 מסוגל לעבוד על דבר כזה כמו שצריך? לדעתי לא, אבל אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.

תודה מראש :yelclap:

פורסם

באיזה מסך מדובר? \באיזה רזולוצייה את המתכוון לשחק?

פורסם
  • מחבר

1366X768 ואולי בהמשך גם 1440X900

זה למה אני נוטה לכיוון ה 3850. המחיר שאני יכול להשיג אותו בו מצחיק (ומערך של שנים כאלו מחזיק בלי בעיה גם קרייסיס על 1680X1050 למיטב ידיעתי....)

פורסם

חבל לעשות SLI ברזולוצייה הזאת. ביזבוז כסף...

אפשר יהיה להנות במשחקים עם כרטיס אחד.

פורסם
  • מחבר

^

טרחתי להבהיר הכל במיוחד בהודעה הראשונה. שימוש עריכת הוידאו חשוב לא פחות (אם לא יותר) ממשחקים, ואני מעוניין להריץ גם את קרייסיס ב HIGH.

אני מודע לחלוטין לעובדה ש 8800GT בודד יספק יותר ממה שאני צריך בכל הנוגע למשחקים, אבל אני -לא- מעוניין בכרטיסים של NVIDIA.

אני לא יודע אם פתאום מאיפושהו יצוץ דיל על מסך ברזולוציה גבוהה יותר, אני רוצה לקחת גם את זה בחשבון.

-קחו בחשבון רזולוציה של 1680X1050, רק ליתר ביטחון.

אז..... סקירות כלשהן על ביצועים של 3850 בקרוספייר (אפשר לדעת מאיפה פתאום קפץ לך SLI? או שסתם התבלבלת? S: ) לעומת ביצועים של 3870 בקרוספייר (אני מודע לקיומו של 3870X2, הבדיחה היא ששני 3870 עולים פחות ממנו)

תודה לך the crazy boy, ותודה לכל מי שעוד יענה.

פורסם

נו CF SLI

THE SAME SHIT....

חזרה לנושא:

גם ברזולוצייה הזאת 8800GT (או אם אתה רוצה ATן 3870 (אחד יספיק.

ה3870 קרוב מאוד ל8800 GT....

מערך של שני כרטיסים הוא לרזולוצייה FHD (1920*1280 אם אני זוכר נכון את הרזולוצייה)

אבל בכל זאת ם אתה רוצה לדעת תלוי בתקציב שלך... אם בא לך להשקיע יש לך כרטיס אחד עם שתי ליבות ה3870*2 שעדיף על שני כרטיסים. (פחות חום, יותר מקום במארז פחות חשמל (לא בטוח לגבי זה) וכו')

או לקנות שני 3850 (מה שיעלה פחות אבל גם פחות ביצועים).

תלוי בתקציב.

נ.ב

איזה ספק יש לך אם אתה רוצה לקנות 2 כרטיסי מסך? אתה מודע לזה שתצטרך ספק כוח חזק מאוד....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים