עבור לתוכן

התלבטות כבדה בין מספר מצלמות קומפקטיות... בבקשה חייב את עזרתכם!

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מצלמה וכבר איזה חודש יש לי התלבטות כבדה בין מספר מצלמות.

Sony DSC T-200

CASIO Exilim EX-V7 \ V8

Panasonic Lumix DMC-TZ4 \TZ5

Ricoh Caplio R7

אני לא מבין גדול בצילום ומחפש מצלמה קומפקטית שתכנס בקלות לכיס ושאוכל לקחת אותה לכל מקום בנוחות ושתוציא לי צילומים איכותיים עד כמה שאפשר למצלמה מהסוג הזה. חשוב לי שהמצלמה תצלם טוב בתנאים ביתיים, ושתהיה בעלת זום אופטי טוב (לפחות X5). הדבר הנוסף שמהווה פקטור בבחירת המצלמה הוא עניין של צילום הוידאו... מאוד חשוב לי צילום וידאו באיכות הכי טובה שאפשר במצלמות מהסוג הזה. אני הולך לצלם הרבה וידאו בתוך הבית(תינוקות), ככה שחייב שיהיה אפשרות של זום במהלך הצילום ועדיפות לפורמט וגודל קובץ כמה שיותר קטן וצילום וידאו באיכות הכי טובה שאשפר.

בעניין התקציב - פקטות קצת פחות חשוב כי אני הולך כניראה להזמין את המצלמה מאיביי, ושם אשפר להזמין מצלמה במחיר זול יותר מאשר בארץ בתוספת מוצרים נילווים.

אשמח אם תעזרו לי לבחור מבין הגדמים שכבר בדקתי וניראים לי מתאימים, או שתציעו דגמים נוספים של מצלמות שעונות לדרישות שאני מחפש.

תודה =)

פורסם

לא קיימת מצלמה שעונה לדרישות. ווידאו איכותי בתנאי תאורה חלשים ועם קבצים ששוקלים מעט? שכח מזה. אולי עוד בעוד כמה שנים.

הכי קרובה היא ה-TZ5 (ואולי גם ה-TZ4, לא ראיתי עדיין טסטים שלה). אם צילום מקרו לא חשוב לך, אז הפנסוניק היא הבחירה המתבקשת. אם צילום מקרו כן חשוב לך, הריקו היא אופציה טובה יותר. ולבסוף, אם צילום ווידאו באור חלש הוא הדבר החשוב ביותר, אז חפש פוג'י F20, F30 או F31 יד שניה. הן עולות על כל מצלמת סטילס עכשווית בתחום הזה, ומהשוואה שפורסמה בעבר ב-youtube הן עולות גם על מצלמות ווידאו מסויימות.

פורסם
  • מחבר

לא קיימת מצלמה שעונה לדרישות. ווידאו איכותי בתנאי תאורה חלשים ועם קבצים ששוקלים מעט? שכח מזה. אולי עוד בעוד כמה שנים.

הכי קרובה היא ה-TZ5 (ואולי גם ה-TZ4, לא ראיתי עדיין טסטים שלה). אם צילום מקרו לא חשוב לך, אז הפנסוניק היא הבחירה המתבקשת. אם צילום מקרו כן חשוב לך, הריקו היא אופציה טובה יותר. ולבסוף, אם צילום ווידאו באור חלש הוא הדבר החשוב ביותר, אז חפש פוג'י F20, F30 או F31 יד שניה. הן עולות על כל מצלמת סטילס עכשווית בתחום הזה, ומהשוואה שפורסמה בעבר ב-youtube הן עולות גם על מצלמות ווידאו מסויימות.

ארתי שאני מחפש מצלמה שמצלמת וידאו הכי טוב שאשפר בתנאי תאורה חלשים ועם קבצים ששוקלים הכי מעט שאפשר.... אם אין כזאת אז אני אקנה את ההכי קרובה לזה. מה שמאוד חשוב לי שתהיה קומפקטית ותצלם גם תמונות סטילס טובות.

לגבי צילום מאקרו - פחות חשוב לי... לא זכור לי שצילמתי מאקרו מתישהו. זה בעיקר לצלם את המשפחה, יציאות עם חברים, טבע מידי פעם וכו'...

מה לגבי המצלמה של קסיו ושל סוני? Sony DSC T-200 ו- CASIO Exilim EX-V7 ? למישהו יש לומר עליהם משהו טוב \ רע ?

פורסם

ארתי שאני מחפש מצלמה שמצלמת וידאו הכי טוב שאשפר בתנאי תאורה חלשים ועם קבצים ששוקלים הכי מעט שאפשר.... אם אין כזאת אז אני אקנה את ההכי קרובה לזה. מה שמאוד חשוב לי שתהיה קומפקטית ותצלם גם תמונות סטילס טובות.

אני יכול להמליץ על מצלמות סטילס שמצלמות גם ווידאו, אין לי מידע וניסיון עם מצלמות ווידאו שמצלמות גם סטילס (ולפי רשימת הדגמים שלך, לא נראה שזה מה שאתה מחפש).

מה לגבי המצלמה של קסיו ושל סוני? Sony DSC T-200 ו- CASIO Exilim EX-V7 ? למישהו יש לומר עליהם משהו טוב \ רע ?

מצלמות סתמיות. איכות התמונה שלהן לא ברמה של הדגמים של פוג'י שציינתי, והפונקציונליות שלהן (עדשה רחבה וכו') לא משתווה לזו של הפנסוניק והריקו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים