עבור לתוכן

מחפש פאד לעכבר לייזר (G9) - ויש הבדל בין פאד לאופטיים לבין פאד לעכבר לייזר?

Featured Replies

פורסם

ברשותי Logitecg G9 שהוא עכבר ממש טוב.

עכשיו אני מחפש לו פאד איכותי ללא הגבלת תקציב (הבנתי שזה טיפשי שיש לי עכבר כזה טוב בלי פאד, זה נכון???).

בכל מקרה החלטתי להשקיע והרצתי חיפוש בפורום וראיתי המון המלצות על משטחים לעבר.

אז קודם כל - יש הבדל בין משטח לעכבר אופטי לבין משטח לעכבר לייזר?

ודבר שני על איזה פאד ללכת? (ה G9 שלי לייזר..).

פורסם

Steelpad QcK

בא בשלושה גדלים, עשוי בד עם תחתית גומי, פשוט מ-ע-ו-ל-ה!

רכשתי שני "ערכות" של G5 + שני משטחים כאלו לשני חברים והם מרוצים עד השמיים.

פורסם

עכברי לייזר בד"כ הולכים טוב יותר עם פאדים קשיחים, וה-5L נחשב לפאד הקשיח הכי טוב שזמין בארץ.

לא יודע איך הוא מתפקד ספציפית עם ה-G9 אבל הוא אמור לעבוד טוב. הבעיה שהוא קצת יקר.... ה-QCK גם אופציה, אבל כמו שאמרתי בשביל למצות את הפוטנציאל מעכבר לייזר עדיף לך פד קשיח.

פורסם

יש לי את ה5L, ממליץ עליו בחום :xyxthumbs:

העכבר הוא G5.

פורסם

יש לי את ה g9 עם 5l , חפשתי למכור את הפאד ולקנות אותו מחדש ב ebay בגלל המחיר אבל לאחר מחיר+משלוח הבנתי שהכי משתלם לקנות אותו בארץ .

אני מרגיש שינוי משמעותי בתפעול של העכבר עם הפאד הזה , מאוד מדוייק , מאוד נח , וקל לנקיון , הוא נראה די קשיח אבל הוא מרגיש כמו פאד מבד ובגלל שהוא יחסית גדול דבר מאוד כהעכבר על מהירות נמוכה . זה הכל , אם המחיר הגבוה שלו ( 240 בערך בארץ ) לא מפריע לך , לך על זה .

פורסם
  • מחבר

טוב אז נראה לי שאני באמת אקח בסוף את ה 5L - אמרתם שהוא הכי טוב שיש להשיג בארץ, אז זה אומר שבחו"ל יש כיום פאדים יותר טובים ממנו? כי אולי עדיף לי להזמין מחו"ל פד יותר טוב שיעלה לי כמו ה 5L בארץ...

ועוד שאלה חשובה - אפשר להשתמש בו/לשחק איתו לאורך כאילו? זה משנה בכלל? (במחיר כזה אני כבר לא יודע אם יש דרכים להשתמש בפאד כזה..).

ובתמונות שחיפשתי בגוגל אני רואה שיש כמה סוגים של ה 5L (זתומרת יש אחד שחור לגמרי, ואחרים עם כל מיני ציורים..) - איך זה?

ודבר אחרון - ראיתי את הדגם Steelpad 4S הנה קישור אליו: http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1027

מישהו מכיר אותו? שמע עליו? אני רואה שהוא נחשב טוב והוא גם יפה..

פורסם

אפשר לשחק איתו לאורך אבל לא נראה לי ממש שימושי , אצלי בכל אופן אין מקןם לארוך כך שלרוחב זה בחירה האידאלית , בכללי כשעכבר על רגישות נמוכה יש לך יותר שטח לעבוד עליו , זה מצויין במשחקים מסויימים ומצויין בעבודה עם פוטושופ .

לגבי הצבעים , השחור מופיע הלוגו של הקלאן complexitysyndicate שלקחו חלק ביצירת הפד , אני בחרתי בו כי הוא יותר אסטטי וגם האהבתי אותו יותר , יש את אותו פד עם הלוגו של המשחק aoe , ויש את הגירסא ה"מוכרת" , של הכחול עם הברקים , ויש גם גירסא ללא קישקושים בצבע שחור , אין הבדל בין הפאדים מדובר באותו פאד בדיוק .

לגבי פאדים אחרים אני לא מכיר פאדים יותר טובים בכללי steelpad מומחים בתחום הפאדים , אני לא מכיר חברה אחרת שמגיעה לרמה שלהם , מה שאני יודע ש qck שלהם מאוד פופלארי כאן בארץ , בחו"ל כמובן ש 5l עולה פחות אבל המשלוח הופך את העיסקה לא משתלמת ואפילו עדיף לקנות בארץ , ממה שאני יודע לא תיהיה לך בעיה למצוא את הפאד הזה בארץ .

תהנה .

פורסם

תבדוק באתר

www.cybersnipa.com

יש להם פדים לעכבר סוף הדרך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים