פורסם 2003 במאי 922 שנים חברי אני חדש בארץ אז יש לי שאלה תיפשית. איפה איפשר לקנות LEDs? ני פשות לא יודע את מי לשאול אז שואל כאן. םליחה.
פורסם 2003 במאי 922 שנים יש חנות ברמת גן ששמה PC HARDWAREזאת הכתובת שלהם: www.pch.co.ilבעיקרון הם מוכרים דרך הרשת אבל תוכל ללכת לקנות גם בחנות עצמה
פורסם 2003 במאי 922 שנים welcomeeither you write in hebrew using the heb letters, or you write in english using the english laws of grammer (lmao)2nd; read the forum's rules and regulations.3rd; change the thread's title according to them
פורסם 2003 במאי 922 שנים welcomeeither you write in hebrew using the heb letters, or you write in english using the english laws of grammer (lmao)2nd; read the forum's rules and regulations.3rd; change the thread's title according to themואם לא הדיון ינעל.
פורסם 2003 במאי 922 שנים מחבר ליד תחנה מרכזית החדשה - או ברוב חנויות האלקטרוניקה.אחי תגיד לי איפה בידיוק ליד תחנה מרכזית? אני לא מצאתי!!!
פורסם 2003 במאי 922 שנים מחבר יש חנות ברמת גן ששמה PC HARDWAREזאת הכתובת שלהם: www.pch.co.ilבעיקרון הם מוכרים דרך הרשת אבל תוכל ללכת לקנות גם בחנות עצמהתודה. בדקתי באטר. שם לא מוחרים ציוד כזה. אולי התקוונת ל LCD?
פורסם 2003 במאי 922 שנים חיפוש קצר בפורום ואפילו דפדוף של דף או שניים אחורה היה חושף שאלה מאוד דומה...גם כאן התשובה http://www.arihav.com - הם אומנם לא ממוקמים במרכז אבל הם עושים משלוחים או שאפשר לנסוע אליהם - בערך 30דק' מהמרכז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.