עבור לתוכן

המטס - החלק השני

Featured Replies

פורסם

dsc5629tn4.jpg

dsc5729ly1.jpg

dsc6088xi2.jpg

dsc6105kk6.jpg

dsc6107tf9.jpg

dsc6198va8.jpg

פורסם

מעולה,

האיכות מעולה, כל הכבוד =]

טוב, לא ציפיתי לפחות ממך P:

פורסם

תמונות מעולות!

במיוחד האחרונה :D

פורסם

תמונה 1 - בטח 669, הסירות ברקע לא מוסיפות לדרמטיות הייתי מעיף אותן =)

תמונה 2 - מדהימה.

תמונה 3 - בדיוק כמו בCOD4 בפעם הראשונה שאתה יורה על המסוק עם הסטינגר

תמונה 5 - גם אהבתי מאד!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות :D

פורסם

וואו אני מקנא ,גם אני רוצה d300 ,(חושב לקנות בקרוב)טוב לדעת גם שמוקד ששוה ל450 ממש טוב לתפיסה של עצמים רחוקים ,בודאי גם מעולה לתפוס איתו ציפורים.

התמונה האחרונה וזאת עם המסוק נהדרים.

פורסם

אני לא אחדש כלום, תמונות מעולות כרגיל.

עם איזו מצלמה צילמת אני יודע, השאלה שלי שוב היא בקשר לעדשה, עם איזו צילמת הפעם? והאם התמונות עברו קרופ כלשהו?

פורסם
  • מחבר

העדשה היא ה Nikkor 70-300mm F/4.5-5.6 VR. שייכת לחבר.

בדבר הקרופינג - כל התמונות עברו קירופ כזה או אחר ע"מ לשרת את הרעיון והקומפוזיציה. מאוד קשה "לחשב" את בניית התמונה בשעת צילום מסוג כזה, המהירות בה המכונות האלה חולפות היא כה גבוהה, כך שבזבוז הזמן בנסיונות התאמה עלול לגרור איבוד הזדמנויות.

היכולות של ה D300 ליירט בארסטים של 8 פריימים לשניה (בשילוב הגריפ) מאוד הקלו עלי, אין עם זה ספק.

לא לשכוח שמדובר בהתנסות ראשונה שלי בסגנון צילום שכזה, יצא לא רע - אך יכל לצאת עוד יותר טוב. בשאיפה שאהיה משופשף מספיק בכדי להנציח את המפגן הבא בחגיגות ה 70. :cool2:

פורסם

זה בסדר, אתה לא צריך להתנצל על זה שעשית קרופים, זה מובן לגמרי ויצא לך ממש טוב, סתם תהיתי לגבי האיכות הכי גבוהה שאפשר להדפיס כל אחת מהתמונות בה...

בכל מקרה, לא צריך לחכות ל70, שנה הבאה יהיה עוד מפגן, ואני מקווה מאוד להיות שם ולא לסגור בבסיס כמו מניאק :(

אני אשיג עדשת טלה יותר ראויה מ55-200 VR עד אז להערכתי (:

פורסם
  • מחבר

מאז חגיגות ה 50, לא ידוע לי שצה"ל היה מבצע מפגנים אוויריים בסגנון, ככל הנראה בשל היעדר התקצוב...

בתור ילד, ולפני שלישראל מלאו 50, היו מתבצעים מפגנים שכאלה כל שנה, והם היו אפילו יותר מרשימים... :-\[br]פורסם בתאריך: 9.05.2008 בשעה 19:38:48

אני אשיג עדשת טלה יותר ראויה מ55-200 VR עד אז להערכתי (:

רק בשביל הקטע, בגלל ההתמקמות - המקרים בהם ניצלתי את העדשה בקצה הארוך שלה (300) היו מאוד נדירים.... רוב הזמן נעתי בין 70 ל 200+. ראיתי אנשים שהוציאו דברים מדהימים גם עם ה 18-135 ואפילו עם ה 55-200. 8)

פורסם

בדיוק, זכור לי שהיו מפגנים כאלה כל שנה, ואתה לא גדול ממני בכ"כ הרבה לפי מה שאני יודע אז זה מסביר את שגם אני זוכר את המפגנים האלו...

במפגן הבא, לא משנה מתי הוא יהיה, אני אצלם, עם ה55-200 או עם עדשה אחרת, מה שיהיה יהיה (:

פורסם

סע 3-4 שעות דרומה ותקבל מפגן פרטי

פורסם

לאיזה בסיס?

פורסם

המפגן הקודם היה לפני 6 שנים ולא בחגיגות היובל, אז המטוסים טסו ממש מעל הבית שלי בגובה מאוד נמוך (היה ניתן לראות טייסים מקומה רביעית).

פורסם

יש כמה אנשים בפורום שבאמת בשבילם אני נכנס והם נותנים תמיד תמונות מדהימות

כל הכבוד, באמת תמונות נהדרות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים