פורסם 2008 במאי 1517 שנים ואחרי התמונה של בני גורן יבוא תמונה של שוטר או תמונה שמייצגת מסים...הבעיה בנושא הזה שכולם ממחזרים את אותם דברים בלופים ואין פה שום דבר יצירתי
פורסם 2008 במאי 1517 שנים הבעיה היא שהגבתי פה לפני שבוע ומאז כל חצי דקה יש "תגובות חדשות להודעות שלי"..אמן שינעלו כבר
פורסם 2008 במאי 1517 שנים הבעיה היא שהגבתי פה לפני שבוע ומאז כל חצי דקה יש "תגובות חדשות להודעות שלי".. אמן שינעלו כבר
פורסם 2008 במאי 1517 שנים אז הנה שוב, איך לעזאזל תולעת מוורמס מנצחת מתכונת? או משולש? או תרגיל בגיאומטריה?
פורסם 2008 במאי 1517 שנים מחבר יו איזה אהבלים. אני שם תמונה חדשה (כן כן מותר לי, זה המשחק שלי ;D ) שימו משהו שמנצח אותה, כלומר, אם נשים אותם אחד מול השני, שלכם תשאר.
פורסם 2008 במאי 1517 שנים למי שלא הבין, בן אדם משתין על קיר, כמובן שבן אדם שמשתין על קיר מנצח קיר כי הוא שם עליו זין
פורסם 2008 במאי 1517 שנים אבל אז זה דפוק ולא מתוחכם. אבל זה המשחק! פשוט = מצחיק. רק אתם מבינים את הדמיון המעוות הזה שלכם בדיחות פרטיות תספרו בבית. ומה הקשר assassins creed עכשיו ? ועוד עם תוספת עלילה נו באמת... אני יוצא מהמשחק, זה הפך סתם עוד ספאם לאימייל שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.