פורסם 2008 במאי 817 שנים פששששששאוף עד שאני שם תמונה יש כבר מיליון תגובות.אל תהרסו את התארד שימו דברים שקשורים לתמונה הקודמת .[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 817 שנים "mr rogers in a blood stained sweater" היחיד שיכול על צ'אק, ומי שלא מאמין, שיבדוק (ובזאת אני מתעלם מהמטף, תמשיכו מכאן..) x-boy_24, לא סתם לפורום יש מערכת שמתריאה בפניך אם מישהו הגיב כבר לפני התגובה שלך תנסה לבדוק את זה לפני שאתה לוחץ בפעם השניה על SUBMIT....
פורסם 2008 במאי 817 שנים המטף בא כתגובה לפיצוץ, שהוחלף בדרקון אחר כך... זה לא יעבוד פה ידידי. תתחיל מהתחלה עם חוקים ברורים ומפורטים Pika007, אי אפשר "לסיים" או "לנצח" את המשחק הזה.
פורסם 2008 במאי 817 שנים אוף עד שאני שם תמונה יש כבר מיליון תגובות.ומיליון עריכות אפילו לא שמתי לב שהחליפו תמונה
פורסם 2008 במאי 817 שנים טוב, אתם אשכרה הורסים את כל הת'רד, הא? כשמגיבים - אם נוספו תגובות - יש התראה על כך, פשוט שימו לב, זה לא מסובך, אם עוף קפוא יכול, גם אתם יכולים.אין צורך בעוד תגובות שורה בלי תוכן תמונתי, זה פוגם בהרמוניה.ועכשיו להחיות את הת'רד: הפסקנו בMR.רוג'רס, תמשיכו מכאן.
פורסם 2008 במאי 917 שנים מי זה הסיני הזה, אני מנצח אותו.אבל כדי לא להרוס את המשחק:[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.