פורסם 2003 במאי 922 שנים יש לי קובץ DAT של המשחק מי רוצה להיות מיליונר ואני רוצה משם את הצליליםעכשיו... פתחתי את ה DAT עם ה WINRAR וגיליתי את כלללללללללללל הצללים של המשחק...אבל... אני מנסה להוציא או לנגן... ויש סיסמהיש לי תוכנה שפורצת סיסמאות RAR ZIP וכל זה... אבלזה קובץ DAT והתוכנה לא מכירה את הקובץ...מה אני עושה????(אני רוצה להוציא את הצלילים)
פורסם 2003 במאי 922 שנים מחבר שיניתי את הקובץ ל RAR אבל במאפיינים זה כותב לי עדיין DAT והתוכנה של הפריצות עדיין לא מזהה את זהלמרות שכששיניתי ל RAR המשחק לא עבד וכשהורדתי את ה RAR המשחק עבד שוב
פורסם 2003 במאי 922 שנים ברור שאם תשנה את השם למשהו עם rar (ואני בכוונה מנסח את זה ככה, ולא אומר "משנה את הסיומת ל-rar") המשחק לא יפעל. אתה משנה לו את השם של הקובץ, והוא לא כבר לא יכול למצוא אותו.אני מציע לך ליצור העתק של הקובץ הזה ורק עליו לעבוד.עכשיו, אתה כנראה לא שינית את הסיומת שלו ל-rar, אלא רק את השם שלו. בשביל לראות מה הסיומת (בלי לבדוק במאפיינים של הקובץ) תלך לTools >> Folder Options >> Viewושם תוריד את ה-V מHide extentions for knows file typesכעת אתה תראה.datבשם של הקובץ. תשנה את זה ל.rarואז הסוג של הקובץ ישתנה, גם במאפיינים שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.