עבור לתוכן

בחירת כרטיס מסך לעריכת וידאו ממוחשבת

Featured Replies

פורסם

שלום לכל אנשי הפורום

1. הייתי מעוניין לקבל המלצות לכרטיס/י מסך שטובים בעיקר לעריכת וידאו

2. מה ההבדלים בין READON ל- G FORCE והאם יש צורך להשקיע בכרטיס מסך חזק אם יש לי (בסביבות 1000 ש"ח ומעלה) או אפשר לקנות את הכרטיסים הפשוטים.

3. טכנאי מחשבים הסביר לי שכרטיסי GFORCE4 לא מומלצים כלל לעריכת וידאו אלא למשחקים בלבד(בגלל שהם לא ובדים טוב עם תוכנות עריכה כמו PREMIER)- האם זה נכון?

אני די חדש בעסק הזה אז אני אשמח אם תוכלו לפרט ברמה של מתחיל

בתודה מראש על העזרה

פורסם

לך על הכרטיס החדש של GIGABYTE ה GV-R92128V המצויד במעבד הגרפי redeaon 9200 יחד עם 128 מגה זיכרון והמעבד לוידאו ati rage teather. אתה גם יכול ללכת על כרטיסי ה all in wonder של ATI אבל כאן בארץ כל הכרטיסים מגיעים רק עם 64 מגה זיכרון. לגבי הכרטיסים מבוססי ה NVIDIA הם פחות טובים בנושא של וידאו ועריכת וידאו שאין בכלל מה להשוות אתה רוצה יכולות טובות לעריכת וידאו וטיפול בוידאו אז לך על כרטיס מבוסס ATI אני חושב שהכרטיס שהצאתי לך הוא פיתרון אולטמטיבי ואטרקטיבי ויחסית זול הכרטיס עולה בסביבות ה 750 שקל +/- לעומת כרטיסי ה ALL IN WONDER אשר מחירם מתחיל מ 1000 שקל ואליך.

אני אישית כניראה אקנה את הכרטיס הזה כתחליף ל ati rage fury pro 32mb vivo הנוכחי שלי.

פורסם

אם מדובר אך ורק בעריכת גרפאיקה(ווידיאו ותמונות) דו מימדית אז סדרת הMATROX תתאים לך הכי הרבה: matrox ge450 וה 550.

כל מי שיש לו אפילו מעט ניסיון בתחום הזה יסכים איתי.

עריכה- ולמה בכלל לספר לו על VIVO? הוא לא מעוניין בלכידה של ווידיאו, אלא עריכה. מאיפה הבאת RADEON ו GEFORCE?

מקרים כאלו מצריכים כרטיס מסך מקצועי שהוא הperhelia או סדרת הGE MELENIUM של MATROX.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המהירה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים