עבור לתוכן

דבר מוזר שנאמר לי בקשר לזיכרונות של Geil

Featured Replies

פורסם

כן כן אני עדיין מחכה למפרט שלי (כבר שלושה שבועות כמעט ועדיין יש 2-3 חלקים שלא הגיעו). המעבד יהיה AXP 2500+ והזיכרון שתיכננתי לקנות הוא GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel . כבר הייתי בפנדה ודיברתי איתם על ההכל. פתאום היום, כשהלכתי לקחת את הציוד ההקפי, ושאלתי מה קורה עם החלקים שלי הם אומרים לי שהזיכרונות האלה עושים בעיות, לא עובדים כמו שצריך, לא עובדים באמת ב 400MHZ אלא פחות ושהם יפסיקו לעבוד איתם וכו' ומציאים לי סמסונג או מושקין. נשמע לי קצת מוזר לא?

מה אתם אומרים?

פורסם

אני הייתי מתעקש במקומך , אבל אני לא במקומך . לכן ... תצטרך להתפשר .

לך על מיקרון או על הwinbodים למיניהם .

פורסם

באמת יש בעיות שונות בין GEIL ללוחות NF7 ולוחות למעביד AMD בכלל..ככה שאינ חושב שמזלךש הזהירו אותך.

פורסם

לי אין שום בעיה עם הgeil ultra שלי לבין הA7N8X של אסוס....

והם רצים מעולה על 200

פורסם

מושקין וסמסונג לא.

הייתי מבקש כסף בחזרה והולך לקנות במקום אחר את הזכרונות.

אבל! יש עוד פתרון, קח CORSAIR TWINX LL 512DDR PC3200

זה עולה בהפרש של 200 שקל, כי LL של GEIL עולה 699 שקל וLL של CORSAIR עולה 908 שק.

עכשיו, אמרת ULTRA, אתה מתכוון לסדרת הLOW LATENCY? או לULTRA הרגילים כי אם כן, אז כל ההבדל שלהם מהרגילים זה תזמונים טיפה טובים יותר והיטסינק, אז זה ממש לא שווה, ואם תקנה את זה תצא פראייר!!! :AR15: אפילו שהם עובדים בסדר, למה לא לשלם ולהיות ממש מרוצה מביצועים עליונים על הממוצע? :)

פורסם
  • מחבר

זה ה ultra low latency. זה יוצא יותר זול מלקחת שני סטיקים של 256 אולטרה.

אני לא הולך לעשות oc, לפחות לא בהתחלה (אבל מאוחר יותר כנראה שכן), אז יש טעם לקחת corsair?

תודה

פורסם

Mushkin זכרונות ברמה, אני הייתי הולך עליהם,

corsair זכרונות טובים כמובן אבל חבל על הכסף.

פורסם

מושקין וסמסונג לא.

הייתי מבקש כסף בחזרה והולך לקנות במקום אחר את הזכרונות.

אבל! יש עוד פתרון, קח CORSAIR TWINX LL 512DDR PC3200

זה עולה בהפרש של 200 שקל, כי LL של GEIL עולה 699 שקל וLL של CORSAIR עולה 908 שק.

עכשיו, אמרת ULTRA, אתה מתכוון לסדרת הLOW LATENCY? או לULTRA הרגילים כי אם כן, אז כל ההבדל שלהם מהרגילים זה תזמונים טיפה טובים יותר והיטסינק, אז זה ממש לא שווה, ואם תקנה את זה תצא פראייר!!! :AR15: אפילו שהם עובדים בסדר, למה לא לשלם ולהיות ממש מרוצה מביצועים עליונים על הממוצע? :)

מה הבעייה אם samsung? הזיכרונות שלהם לא טובים?

פורסם

מה הבעייה אם samsung? הזיכרונות שלהם לא טובים?

הם טובים אך פחות ממושקין וקורסיאר

פורסם

הם טובים אך פחות ממושקין וקורסיאר

מבחינת מה?

תודה

פורסם

פחות טובים זה מגיבים קצת לאט יותר, פחות טובים ל OC, אולי טיפה טיפה פחות FPS במשחקים שונים, בקיצור המערכת יכולה להיות טובה יותר עם זכרונות אחרים אבל זה לא ממש ממש דרמטי.

פורסם

זה ה ultra low latency. זה יוצא יותר זול מלקחת שני סטיקים של 256 אולטרה.

אני לא הולך לעשות oc, לפחות לא בהתחלה (אבל מאוחר יותר כנראה שכן), אז יש טעם לקחת corsair?

תודה

ציטוט מהאתר של גייל- www.geil.com.tw

"The single channel is CL=2.5-6-3-3 or 2-6-3-3 .But in nvidia dual channel is 2.5-8-4-4 or 2-8-4-4. So nvidia dual channel must set 2.5-8-4-4 or 2-8-4-4."

לא הייתי הולך על זה..החלטה שלך.

פורסם
  • מחבר

אחרי שיחה נוספת עם פנדה, הם דיברו קצת אחרת. אבל בכל זאת אני חושב שגייל ירדו מהפרק בגלל שאין אותם במלאי.

חשבתי לקחת מושקין. חבשתי על אחד מהבאים:

Mushkin 256MB PC2700 CL2 Blue

Mushkin 256MB PC2700 Hi Perf Level II 222 Black

Mushkin 256MB PC3200 Blue

עכשיו ההתלבטות שלי היא: ל pc2700 יש CAS 2 לעומת 2.5 ל ה 3200. Mushkin 256MB PC3200 Blue עולה כמו Mushkin 256MB PC2700 Hi Perf Level II 222 Black אז השאלה מה ייתן לי ביצועים טובים יותר (האם יהיה הבדל גדול בין ddr 333 לבין ddr 400 עם מעבד AXP 2500+) ?

ועוד משהו: מה ההבדל בביצועים בין ה blue ל black? זה שווה את הכסף (גם אם אני לא אעשה OC. לפחות בהתחלה)?

פורסם

קח את ה-BLACK אומנם ה-OC שלו פחות טוב אבל המעבד שלך הוא עובד ב-333 מה שיתן ביצועים יותר טובים!

ההבדל הוא של-BLUE יש CAS Latency 2.5 ול-BLACK יש 2

פורסם
  • מחבר

.::OVERCLOCKER::. אני חושב שאתה טועה.

ה2700 blue הוא CL2 2-3-3 . הblack הוא CL2 2-2-2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים