עבור לתוכן

מעוניין לקנות את העכבר האלחוטי Logitech MX Revolution ויש משהו שמטריד אותי

Featured Replies

פורסם

שמעתי שלעכבר הנ"ל אין לחצן באמצע.

הדבר די חשוב לי למשחקים למשל.

האם זה נכון לשעכבר ברמתו חסר את הלחצן על הגלגלת באמצע ? אני יודע שיש גם גלגלת בצד,האם גם שם חסר לחצן ?

אה ועוד משהו,עשיתי קצת חיפוש וראיתי שהרבה אנשים פשוט טוענים שהעכבר פשוט לא נוח למשחקים,אפשר בבקשה לדעת למה ? (אני פשוט רוצה לקנות אותו מחר ומפחד שאני יוציא סתם כסף עליו כי הרי אני הולך לשחק איתו).

תודה.

פורסם

יש אנשים שהעכבר לא נוח להם ויש אנשים שכן. אתה צריך ללכת לחנות שאתה קונה ממנה או כל חנות שיש את העכבר שאתה רוצה ופשוט לנסות אותו.

ואם אני לא טועה העכבר לא ממש מיועד למשחקים. למשחקים לא לוקחים עכבר אל-חוטי. יש הרבה עכברים אחרים שעולים פחות ויותר טובים ממנו.

למשל:

G5

MX518

DeathAdder

פורסם

אני ממליץ לך על ה-G5.

העכבר שדיברת מיועד לגרפיקה, ולא למשחקים.

נוחות זה עיניין אישי. לך לחנות תנסה אותו.

פורסם
  • מחבר

למה אלחוטי לא טוב למשחקים ? כרגע יש לי את ה-Logitech MX1000 ואני משחק איתו ומאוד מרוצה ממנו הבעיה היא שהוא התקלקל לי אז אני מחפש משהו חדש.

אולי ה-G7 ?

פורסם

יש נושאים שלמים שנפתחו על עכברים אל-חוטיים לגיימרים, תעשה חיפוש קצר ותראה.

לגבי ה-G7 הוא זולל סוללות.

אני ממליץ לך על ה-G5.

העכבר שדיברת מיועד לגרפיקה, ולא למשחקים.

נוחות זה עיניין אישי. לך לחנות תנסה אותו.

גם אני ממליץ לך ללכת על G5

פורסם

אלחוטי בעיקרון לא טוב למשחקים בגלל תעבורת המידע האיטית.

אבל- אם מדובר באלחוטי בתדר 2.4GHZ או חיבור BT 2.0 עם EDR זה הרבה פחות נורא, שכן רוחב הפס גדול למדי.

ה MX REVO לא מתאים למשחקים בגלל שהוא גדול מאוד, כבד, ולא ניתן לבצע איתו תנועות מהירות במיוחד, אז אלא אם אתה מכוון את הרגישות לרמה מטורפת- לא תוכל לשחק איתו כמו שצריך.

ומצד שני, מדובר באחד העכברים היותר נוחים שאחזתי בהם

אכן אין לו קליק אמצעי בגלגלת למעלה- אבל בסקולר בצד יש (שים לב, זו לא בדיוק גלגלת)

ה G7 הוא בדיחה בכל הנוגע לסוללה, תקעו לו סוללת 700 מיליאמפר והעכבר עם צריכה גבוהה יחסית. היא נגמרת בפחות מיום בשימוש רציני.

לשם השוואה, הסוללה הפנימית של ה MX1000 היא בעלת קיבולת של 1700 מיליאמפר, יותר מ 2 הסוללות של G7 ביחד.

הצריכה של שני העכברים גבוהה יחסית (בין 70 ל 100 מיליאמפר/שעה. לשם השוואה, העכברים החדשים יותר שלהם ושל מייקרוסופט, כמו ה LX8 או ה Intelli לבלוטות' צורכים 50 במצב פעולה, ואפילו פחות במנוחה, כאשר במצב שינה אין צריכה בכלל)

אני ממליץ לך על ה MX518 של לוג'יטק, מרגיש נוח יותר מה DA ביד לדעתי, עולה פחות, ולא נופל הרבה אחריו בביצועים.

פורסם

אם אתה מחפש עכבר לגיימינג הבחירה שלך צריכה להיות רק בין שני עכברים -

MX518 ו-Razer DeathAdder

למה לא G5? פשוט כי זה MX518 במחיר גבוה יותר ועם חיישן טוב פחות.

מבין שני העכברים הנ"ל אישית אני חושב שה-DeathAdder טוב יותר. מבחינה טכנולוגית הוא טוב יותר תיאורטית אבל אתה לא תרגיש את ההבדלים, זה כמו ההבדל בין 150 FPS ל-300 FPS, ההבדל קיים אבל לא מורגש כי יותר מ-150FPS אתה לא צריך.

השתמשתי בשני העכברים למשך תקופה ארוכה, MX518 למשך שנתיים וה-DA כבר בערך שנה אם אני לא טועה, ה-DA הרבה יותר נוח ליד בשביל רב האנשים והרבה יותר קל לתמרון במהלך משחקי רשת, אבל ה-MX518 עולה פחות וגם יש הרבה אנשים שמרוצים ממנו.

תבחר מה שתבחר אל תלך על ה-G5 - כואב לי לראות אנשים שמבזבזים כסף על הגרסה החלשה והיקרה יותר של ה-MX518, זאת פשוט טעות.

פורסם
  • מחבר

אולי שכחתי לציין אבל אני מעוניין רק בעכבר אלחוטי.

כאמור יש ברשותי את ה-MX1000 ואני מאוד מבסוט ממנו במשחקים וממש לא בא לי לחזור לעכבר חוטי.

יש עוד איזשהם המלצות ?

אגב,אמרתם פה שה-MX Revolution הוא גדול וכבד,האם מדובר בכזה הבדל משמעותי ? כי אני לא מאמין שעד כדי כך זה גדול וכבד.

פורסם

אותו גודל כמו ה MX1000, טיפה יותר קל.

פורסם

העכבר הזה לא מיועד למשחקים. יש לו גלגלת באמצע, אבל אם לוחצים עליה אז עוברים בין שני מצבים של גלילה. לא ניתן להגדיר את הלחצן הזה במשחקים.

פורסם

תמיד אפשר להגדיר לחצן אחר בעכבר בתור לחצן אמצעי..פשוט ייקח לו איזה יום יומיים להתרגל

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז קניתי את העכבר Logitech MX Revolutionוכן אפשר להגדיר את הכפתור האמצעי במשחקים (שיחקתי CRYSIS).

מה שכן אני באמת מרגיש הבדל במשחקים בינו לבין ה-MX1000 שהיה לי מבחינת זמן תגובה אבל בגדול אני מאוד מרוצה ממנו בעבודה שותפת.

פורסם

חיסרון נוסף שמאוד מפריע לי בעכבר

הוא שלא ניתן לעבוד עם הגלגלת בתור לחצן, בעיקר בשרטוט תלת מימדי, שכל שניה עוברים לזווית צפייה אחרת, ובד"כ הלחצן האמצעי הוא האחראי על התזוזה

לכן למטרות אלו, יש לי עכבר נוסף (טראקבול), שהוא מבחינתי מושלם לשרטוטים

אני לא מוצא בעכבר חסרונות נוספים, חוץ ממחירו היקר יחסית..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים