עבור לתוכן

איזה קירור מבין ה-3 לקחת??

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט ,למרות שראיתי כאן כמה ת'ארדים בקשר לזה:

SK-7 +SF2

AEROFLEW VANTEC

Zalman CNPS6000Cu Cooler for AMD

מה משלושתיהם לקחת??

זה מה שקרוה אצלי במחשב: מעבד AMD 2000 0.18 ,קירור VOLACNO 6CU ,ומארז לא כ"כ מאוורר. לכן אני צריך לדעת איזה קירור מבין שניהם יעבוד יותר טוב אצלי. הטמפ' של המעבד שלי כרגע היא 57 מעלות!!!. כדי להמשיך לעבוד במחשב פתחתי את המארז ושמתי מאוורר רגיל של רצפה מולו והופ איזה הפתעה נעימה... הטמפ' ירדה ל-52. כמובן שאני לא אמשיך ככה אז איזה קירור יותר טוב בשבילי<????

פורסם

יחס מחיר/ביצועים או מה הכי טוב?

הSK-7 +SF2 ללא ספק הטוב ביותר אך גם היקר.

52 מעלות לפלומינו {0.18} זה לא סוף העולם, תוסיף שני מאווררים של 80 מ"מ , מרח חומר טרמי ואני מאמין שהטמפ' תגיע ל47~ץ

פורסם
  • מחבר

52 מעלות עם volcano 6 + מארז פתוח+ מאוור(אני מדבר על כזה שמקרר אנשים!!!) ועם כל זה ,זה 52 מעלות!!!

פורסם

יש חומר טרמי בין ההיטסינק למעבד?

פורסם
  • מחבר

קניתי מסימפלטק,ואני לא מאמין שהם לא שמו חומר טרמי...

פורסם

כאשר המארז סגור, הטמפ 58?

כמה מאוררים יש לך בתוך המארז? איך אתה מודד את הטמפ'? מנוחה? מאמץ?

פורסם
  • מחבר

כשהמארז סגור 58 מעלות. מאוורר לספק,מאוורר נוסף מאחורה,קירור על המעבד.

מצב מנוחה. ואני מודד בעזרת GIGABYTE easy tuner 4

פורסם

כמו שתמיד amiram אומר, אי אפשר להשוות טמפ' בין לוחות שונים, יש לוחות עם סטיה.

אז בסך הכל מאוורר אחד במארז {הספק,מעבד,כרטיס מסך,צ'יפ וכו.. לא נחשבים} תוסיף עוד אחד מתחת לספק שיוציא אויר ואחד מול המעבד {בדלת} שיעיף עליו אויר.

פורסם
  • מחבר

עזוב עכשיו להוסיף מאווררים... קניתי עוד מאוורר ואני אסים אותו בקרוב מאוד. איזה קירור מבין אלה יותר טוב????

פורסם

52 מעלות לפלומינו {0.18} זה לא סוף העולם, תוסיף שני מאווררים של 80 מ"מ , מרח חומר טרמי ואני מאמין שהטמפ' תגיע ל47~ץ

פורסם

זה לא סוף העולם,אבל נשמע לי קצת גבוהה יחסית לי SK7

אני עם פלומיניו ו vulcano 7

ומגיע עכשיו בחום זה ל 50 גג...רוב הזמן 44-45

פורסם

אין לא SK7.

הוא מתכוון לקנות...

יש לו וולקנו 6CU.

פורסם

52 מעלות עם volcano 6 + מארז פתוח+ מאוור(אני מדבר על כזה שמקרר אנשים!!!) ועם כל זה ,זה 52 מעלות!!!

יש לי גם את הVOLCNO6CU במצב אידיאלי במארז פתוח ושחמסין בחוץ הוא על 68, עם מארז סגור ומאורר של הספק מוציא אויר+ מאורר מתחת לספק גם מוציא אויר, ועוד אחד קידמי שמכניס, הטמפרטורה על 70+.

גם אני שמתי את המאורר הביתי המצוי מול המארז הפתוח והתוצאות מפתיעות, 55 מעולת במצב אידיאלי, אבל פול אבק במארז.

פורסם
  • מחבר

בסדר אבל איזה קירור יותר טוב??? הבנתי כבר שהמעבד שלי מתחמם יותר מידי...

פורסם
  • מחבר

אני אקנה את ה-SK-7+SF2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים