עבור לתוכן

איך להפעיל שלט של כרטיס טלוויזיה wintv150 בוינדוס xp ?

Featured Replies

פורסם

שלום!!

קניתי כרטיס טלוויזיה wintv pvr 150 ואני לא יודע איך אני עושה שאני יוכל לראות ערוצים של yes דרך התוכנה wintv מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני כבר על סף יאוש!!!

תודה לעוזרים!!! :xyxthumbs:

פורסם

חיברת את הממיר ? התקנת את הדרייברים?

ודרך איזה חיבורים חיברת את הממיר לכרטיס?

אם חיברת רגיל דרך החיברים :צהוב,לבן,אדום.

אז בתוכנה אתה צריך להעביר לCVBS בשביל לראות . ככה אני רואה בתוכנה WinFast PVR2

פורסם
  • מחבר

בסדר,הסתדרתי תגיד יש דרך שבה אני יכול להשתמש עם הויינודוס xp בשלט???

פורסם

כל תוכנה שאפשר לתכנת לה כפתורים מותאמים (WINAMP\BSPLAYER\MEDIA PLAYER CLASSIC וכו).

פורסם
  • מחבר

לא צריך תוכנה מיוחדת כדי שאוכל להתשמש בשלט של הכרטיס טלוויזיה?

פורסם

תלוי בשלט שקיבלת,

לרובם יש כפתורים סטנדרטיים כמו של מקלדות מולטימדיה.

בהם כפתורים כמו PLAY PAUSE STOP MUTE ווליום וכל המספרים יעבדו כרגיל גם בלי תוכנות מיוחדות.

אם יש לך את השלט של ה MCE אז בכלל יש לו תמיכה רחבה מאוד מצד הרבה תוכנות.

אם קיבלת את השלט השחור של ה-MCE, קח בחשבון שיכול להיות שהוא יתקשה לעבוד מחוץ לויסטה (לא יודע למה, היו כמה דיווחים על זה בפורומים בחו"ל).

פורסם
  • מחבר

תשמע אני כמעט בטוח שהוא של mce אבל הוא מלמעלה כסוף ולמטה שחור אז קיבלתי את זה שיכול לעבוד בxp או לא?

פורסם
  • מחבר

שלום!

יש לי תשלט mce שכסוף מלמעלה ושחור מלמטה שבא עם הכרטיס טלוויזיה wintv150 אך אני לא מצליח להתקין אותו כדי שיעבוד בוינדוס xp מישהו יודע אם זה אפשרי ואיך???!!

[attachment deleted by admin]

פורסם

טוב אז כמו שכבר הבנת יש לך את השלט של ה-MCE ולא הסטנדרטי של ה-WinTV.

הדרייבר לשלט של ה-MCE כבר מוטמע בוינדוס XP MCE ובויסטה הום פרימיום ואולטימייט, אני לא רואה שום תמיכה מצד מיקרוסופט לוינדוס XP.

מצד hauppauge גם כן אני לא רואה שום אזכור שהשלט הזה נתמך ב-XP, לכרטיס שלך יש 2 דרייברים "סטנדרטיים" לשלט, שלדעתי האישית מתאימים דווקא לשלט של hauppauge, אבל אין לזה אזכור ממשי לאיזה מהשלטים זה מתאים, אם אתה מחליט לנסות את הדרייברים תעשה את זה בזהירות (עם נקודות שחזור, במידה וזה לא עובד ישר למחוק וכו'):

http://www.hauppauge.com/site/support/support_pvr150.html - תלך למעלה ל accessories

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

הורדתי את שני אלו:

R Remote control application

ו

IR Blaster setup program

וזה לא עזר ורציתי לדעת מזאת אומרת אין לי תשלט הרגיל יש לי יותר טוב או פחות טוב וגם רציתי לדעת אם יש לי תמקלט הטוב כי קראתי שיש אחד שהוא לא טוב?!!

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש לך שלט יותר מתקדם, אבל התמיכה שלו ב-XP לקויה (או לא קיימת).

אם הדרייברים לא עזרו אז תמחק אותם, שלא יעשו לך התנגשויות בעתיד.

המקלט שלך סטנדרטי, זה מה שתמיד מגיע עם השלט MCE של Hauppauge

פורסם
  • מחבר

אז זה אומר שהוא יעבוד רק עם ויסטה?

פשוט קראתי באיזה אתר שמשהו דיבר עם השירות שלהם באנגליה והוא שלח להם תמקלט והם החליפו לו אותו למשהו אחר אבל הוא אמר שהיה כתוב לו משהו מאחורה שלי לא כתוב.ותגיד מה זה xp mce?

פורסם

אין לי מושג אם יש מקלט שמתאים את השלט הזה ל-XP

בכל אופן אתה יכול לפנות ל joseh מהתמיכה שלהם, הוא אחלה בחור והוא משתדל לעזור כמה שהוא יכול, אולי יהיה לו פתרון בשבילך

joseh@hauppauge.com

XP MCE זאת גרסא של XP (כמו שיש הום ופרופשיונל), שמותאמת למדיה סנטר, היא כוללת גם דרייבר פנימי לשלט הזה אז בדר"כ אין צורך בשום התקנה נוספת בשביל שהוא יפעל.

פורסם

אני לא מכיר אחד כזה, זה תומך במדיה סנטר בעיקרון ,ליפני שאני קניתי אותו אמרו לי :

"אם אתה לא משתמש במדיה סנטר אז תקח רק כרטיס ,ללא שלט כי הוא לא תומך, פשוט לא יוכל לעבוד".

פורסם

מניסיון שלי אין תמיכה למקלט בXP

בויסטה זה עובד מעולה

WINTV חרא של תוכנה עד היום לא הצלחתי להבין איך להישתמש בה ( כל פעם היתי צריך למחוק פיזית קובץ תמונה מהתיקיה כי הוא לא היה נעלם מהתוכנה וכו...)

תוכנה מאוד מומלצת והכי איכותית לצפיה באמצעות הכרטיס DScaler

http://prdownloads.sourceforge.net/deinterlace/DScaler4115.exe

לאחר הגדרות קטנות התוכנה תנצלת את האיכות של הכרטיס הכי טוב ( אפילו יותר טוב מהמידיה סנטר) וזה כרטיס באמת איכותי

אצלי הגדרתי במקלדת מקש קיצור לתוכנה לחיצה קטנה ותוך שניה אני רואה TV

אה והיא גם תומכת בכניסת שמע של הכרטיס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים