עבור לתוכן

בעיה. לא מצליח להתקין נרו

Featured Replies

פורסם

שלום ניסיתי להתקין היום נרו ולא הצלחתי זה רושם לי שגיאה.

מישהו יודע למה זה רושם את השגיאה? ואיך אני יכול לסדר את זה?

אני חושב שאני יודע מה הבעיה . לפני שבועיים בערך ניסיתי להתקין SP3 והייתה לי הפסקת חשמל באמצע של ההתקנה אז אולי זה דפק משהו?

אם הבעיה בגלל שלא התקנתי עד הסוף SP3 איך אני יכול להתקין מחדש SP2 בלי פורמט?

זה די דחוף כי אני רוצה לעשות פורמט למחשב אבל אני צריך לצרוב תמונות וסרטים ולפני הפורמט .

תודה מראש

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

גם זה רושם לי שגיאה .

חחח מה הקשר כל דבר לפרמט .

פשוט היו אצלינו אורחים כמה ימים ואחד החליט להוריד סרטים מהורדות ישירות דרך פיירפוקס וזה הוריד לי הכול לשולחן העבודה ומאז המחשב לא זז , העברתי את כל הסרטים לD עשיתי סריקה של וירוסים ועדיין המחשב עובד לאט .

אני חייב את הנרו כי יש לי במחשב תמונות משפחתיות וסרטונים משפחתיים שבקושי העברתי מההארד דיסק ישן שבדיוק אחרי ההערבה הלך לעולמו .

אתה יודע איך אני יכול לסדר את זה ?

ויש קשר לזה שניסיתי להתקין SP3 ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

קודם כל אם אתה לחוץ על הצריבות, תוריד את BURNAWARE החינמית, עושה עבודה מעולה ותסגור לך את הפינה של הגיבויים.

בקשר לסרביס פאק, זה לא צריך להיות קשור לזה שניסית להתקין, אבל אם לא הצלחת להתקין זאת דווקא יכולה להיות הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אני יוריד את התוכנה הזאת ,

בקשר לSP3 התחלתי להתקין את העדכון ואז באמצע של העדכון הייתה לי הפסקת חשמל בכול הבניין ואחרי שהפעלתי את המחשב הכול עבד חוץ מהמדיה פלייר .

ועכשיו כשרציתי לעשות גיבוי לקבצים לא הצלחתי להתקין את הנרו .

אבל זה כבר לא כל כך חשוב כי אחרי שאני יצרוב את התמונות והסרטונים בעזרת התוכנה הזאת לא תיהיה לי בעיה לעשות פורמט למחשב .

אני מקווה שאני יצליח להתקין אותה .

בנתיים תודה לכם .

עדכון: אוקיי ההתקנה של התוכנה עברה בהצלחה .

אם המזל הנחאס שלי היה לי רק דיסק אחד ריק אז צרבתי עליו את כל הסירטונים והתמונות,

והתמונות שנשארו העברתי לDISK ON KEY . ועכשיו יש לי את כל הדברים המשפחתיים על דיסק וDOK .

טוב שוב אני מודה לכם על העזרה זה היה מאוד חשוב לי עזרתם לי מאוד .

אפשר לנעול .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים