עבור לתוכן

מיואש אחרי חיפוש אחר רדיאטור, אולי מישהו יכול לעזור?

Featured Replies

פורסם

טוב אתמול בערב והיום מ 8 בבוקר (הרגע חזרתי) ניסיתי לצוד לי רדיאטור למערכת קירור המים.

(היתי בכל המוסכים סאזור התעשיה בחולון , ראשון , ומגרשי גרוטאות באזור.)

אך לצערי בעלי מוסכים וכמה מגרשי גרוטאות הסתכלו אלי כאילו אני יצור ירוק שבא ממאדים, ואין להם מושג מה אני רוצה מהם.

ומה סך הכל ביקשתי מהם , "רדיאטור של אופנוע , או רדיאטור כמה שיותר קטן" . ולבסוף מצאתי שני מוסכים של אופנועים, באחד

מהם הוא אמר שאולי יהיה לו שבוע הבאה , הוא ממש לא בטוח ואולי זה יעלה 300 שקל!!. ובשני הוא אמר שיש לו בכל הגדלים אפילו יותר קטן

ממה שאני צריך , משומשים אבל בסיסבות 500 שקל, ישר ברחתי משם. וגם שלחו אותי לרחוב הרצל שיש שם הרבה מוסכים של אופנועים,

אבל אני משער ששם יהיו אותם המחירים.

אם מישהו יוכל לתת לי מקום ספציפי שניתן למצוא את מבוקשי אני מאוד יודא לו (גם סכום כלשהוא אפשרי)

פורסם

אולי פשוט תחפש המקומות איפה למשל מתקינ דברי בית

כמו קולרים או מכונות כביסה שמה יש לפעמים.

פורסם

אני יודע שמישהו פה בפורום מוכר ב100 ש"ח. ראדיאטורים שהוא מייצר.

פורסם

אני קניתי משומש ב-100 שקל.....

מה שאתה צריך לבקש זה HEATER CORE, יעני הרדיאטור הקטן שיש ברכב ואחראי על חימום תא הנוסעים.

פורסם
  • מחבר

הא נכון, איך לא חשבתי על זה!

אבל מה המוסכניקים מפגרים , ולא היו יכולים לחשוב שזה גם רדיאטור? :bash:

פורסם

יש משתמש בפורם שקוראים לו THE BYTER הוא מוכר רדיאטורים - ראיתי אחד שלו במפגש.

נראה מצויין - אבל אני לא יודע מה המחיר ;) דבר איתו ישירות.

פורסם

יש לי כמה שאלות ותגובות

1. איך בוים רדיאטור

2. הרדיאור ש captaincaveman הציע אני לא חושב שהוא טוב כי הוא יעשה למים את הפעולה ההפוכה ולא יקרר אותם אלא יחמם אותם

פורסם
  • מחבר

יש לי כמה שאלות ותגובות

1. איך בוים רדיאטור

2. הרדיאור ש captaincaveman הציע אני לא חושב שהוא טוב כי הוא יעשה למים את הפעולה ההפוכה ולא יקרר אותם אלא יחמם אותם

1. לבנות רדיאטור דיי קשה במיוחד אם אין לך את הכלים והציוד הדרוש.

וזאת בגלל שברדיאטור יש לך הרבה הרבה צלעות דקות שתפקידם להגדיל בכמה שאפשר את השטח פנים

והכל חיב להיות אטום, בקיצר זה אפשרי אבל קשה.

2. הוא לא יעשה למים את הפעולה ההפוכה כי במכונית עוברים דרכו מים חמים שהתחממו מהמנוע וכשעובר דרכו אוויר,

הוא מתחמם מהמים.

ואם להזרים דרכו מים של הקירור מים של המחשב ולשים עליו מאוורר אז המים יתקררו מהמאורר.

בעיקרון זה אותו רדיאטור רק שבאוטו הוא מבצע תפקיד שונה.

פורסם

אז אולי אני יכול להשיג את הרדיאטור הזה בכמויות

כי אבא שלי עובד במוסך וולו, הונדה ויגואר

בטוח יש להם

פורסם
  • מחבר

תברר :jump: , ואל שתכח אותנו. ::) ;D :P

פורסם

אני קניתי אחד שאפשר לחבר לו שני 120MM ב-100 שקל....

ולזה שאמר שהרדיאטור יחמם ROFLMAO

פורסם
  • מחבר

איפה קנית אם אפשר לשאול?

פורסם

ממני , את הרדיאטור השלי אחרי שהקירור מים שלי התפוצץ ;D .

אז ביזרתי את כל המערכת שלי , הבלוק הלך למישהו , הרדיאטור הלך למישהו , המשאבה .... המממ .... התמלאה בכל כך הרבה אבנית שכשראיתי אותה , נבהלתי , אחרי ניתוח מקיף של מה זה לעזאזל גיליתי שהתחילו לצמוח שם דברים דו-תאים , ופתחו להם מלון 3 כוכבים בדלי . אז זרקתי את כל הדלי יחד עם המשאבה .

הראדיאטור הוא באמת heatcore של פיאסטה , דיי עבה , אבל עשה אחלה עבודה .

פורסם

אתמול בערב סיימתי להרכיב את מערכת קירור המים שלי.

ניסיתי לבנות רדיאטור בעצמי, אבל די מהר גיליתי שקישורי הריתוח שלי רחוקים מלהיות טובים (בלשון מעטה).

כרגע המערכת עובדת בלי רדיאטור, ולוקח משהו כמו שעה, עד שהמים מתחממים.

בכל מקרה, אני הצלחתי לפרק מאיזה 'דיוק 150' רדיאטור. הבעיה היא שהוא מכוער בטירוף וגדול מידי להכנס למארז (הוא בערך 12X25 ס"מ).

אני יצרתי קשר אם מישהו מהפורום (לא זוכר אם מפה או אם זה מ-PC-TIP.CO.IL), הוא עובד בחברה שמתכוונת ליצר מערכות קירור מים מלאות (קיט) אבל הוא מוכן למכור לי רדיאטור ב-150 ש"ח).

זאת תמונה של הרדיאטור שהוא שלח לי:

40cad5cc6be9c644ff4baab3769c0ec0020000.aspx

תגיד לי אם אתה רוצה ואני אתן לך את הכתובת שלו.

אתה יודע מה? לכל מי שמעונין, שלכו לי EMAIL אם מס' רדיאטורים שאתם רוצים. אולי עבור כמות נכבדה נצליח להוריד את המחיר.

aperera@exent.com

פורסם

מדובר על the_byter מהפורומים פה (אולי גם בפיסיטיפ לא יודע)... אפשר ליצור איתו קשר ישירות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים