עבור לתוכן

שאלה לגבי דרמל

Featured Replies

פורסם

סוף סוף קניתי דרמל, את ה eXpert הזה שהיה במצבע ב 120 ש"ח, רק לא קניתי ב 120, אלה ב 160 כי המבצע נגמר :kopfpatsch:, בהתחלה בכלל באתי לסניף בקנוין, ולא היה להם אותו בכלל, אז נסעתי לאזור התעשיה ל ACE גם שם לא היה, אז מצאתי באזור עוד סניף של הומסנטר ושם היה להם.

קיצר לשאלה - על איזה מהירות לסים כאשר אני חותך דתל של המארז ?

ותגידו - הדיסקיות של החיתוך (שהם בקופסה עגולה נפרדת) עשויות מקרטון (או ממשהו אחר, קיצר הן מתקפלות כמו נייר) - זה בסדר ?

ולאיזה צד להרכיב אותן - החלק המחוספס כלפי מעלה או מטה ?[br]פורסם בתאריך: 7.05.2008 בשעה 18:41:54

אוי חברה דחוף........ הדיסקית שאני משתמש בא לא חותכת, וזה הגיוני, כי זה מקרטון והקצה בכלל לא חד, רק הפנים של זה משופשפות.

יכול להיות שחסר לי את אלה שחותכות ?

פורסם

אני לא הבנתי על איזה מבצע אתה מדבר, בכל אופן אתה התבלבלת קצת , אז אני יעשה סדר בבלאגן

קודם כל, הום סנטר וACE, הם שתי רשתות נפרדות, ואפשר להגיד אפילו מתחרות

בקשר לדרמל, תתחדש

החיתוך צריך להתבצע בזהירות מירבית, בייחוד למי שחדש בעסק, ויכול לפוצץ\ לשבור דסקיות רבות

אני כמובן עובד עם משקפי מגן,

למתחילים, מומלץ להתחיל עם דסקיות קשיחות יותר, ואולי אפילו דסקיות פיבר שמאוד מאוד קשה לשבור אותם)

אתה השתמשת בדסקיות ליטוש (נייר זכוכית שחתוך בצורה עגולה, זה הכל)

דסקית חיתוך היא דסקית קשיחה לחלוטין

וככל הנראה לא קיבלת את כל הערכה, לרוב, מוצר חדש אמור לבוא עם "דוגמיות" לכל הפעולות שהוא אמור לבצע.

מי שיש לו כאן דרמל של EXPERT מוזמן להגיב, ולתת תשובה חד משמעית לגבי הבאנדל של הדרמל הנ"ל

פורסם

בנוסף למה ש arkadur כתב, אני ממליץ בחום גם על מסכת נשימה כמו שיש בדף הזה:

http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=g-safety&DB471731=471741

חיתוך מתכת עם דרמל במהירות גבוהה יוצר אבק מתכת דק מאוד. אתה לא רוצה שזה יכנס לך לריאות.

פורסם
  • מחבר

אני יודע ש ACE והום סנטר מתחרות, פשוט הלחתי לראות אולי גם להם יש.

לגבי המבצע - מבצע כזה של הדרמל על 40 כלים ב 120 ש"ח בהום נטר - הרבה קנו את זה - לא מקיר ?

מי שזוכר את המבצע - איזה סוג דמרל זה היה ? כי ניראה לי זה היה Hyundai, ואני לקחתי eXpert שניראה בידיוק אותו הדבר

http://www.getit.co.il/Group/42375/

אז מי שקנה במבצע הזה - איזה חברה זה היה, והאם היה דיסקיות חיתוך ?

ומה זה הדיסקית שאני השתמשתי בא ? זה כמו נייר, מתקפל, וזה רק עושה סריטות ומבריק את המתכת.

וכמה עולות דיסקיות מחוזקות ? רק הקיסיות חיתוך, לא סט שלם.

פורסם

לפעמים אני פשוט נדהם מכמות שגיאות הכתיב שאפשר לעשות בהודעות פה... :kopfpatsch: וחוסר היכולת לביצוע בדיקת איות פשוטה (לא שאני כותב עברית תקנית ב 100%).

כמו ש arkadur כבר כתב לך, הדיסקיות בהן השתמשת הינן דיסקיות שיוף, לא חיתוך.

שאלה כללית לפורום, מישהו יודע על מה מרכיבים את הדיסקיות האלה?

פורסם
  • מחבר

לפעמים אני פשוט נדהם מכמות שגיאות הכתיב שאפשר לעשות בהודעות פה... :kopfpatsch: וחוסר היכולת לביצוע בדיקת איות פשוטה (לא שאני כותב עברית תקנית ב 100%).

כמו ש arkadur כבר כתב לך, הדיסקיות בהן השתמשת הינן דיסקיות שיוף, לא חיתוך.

שאלה כללית לפורום, מישהו יודע על מה מרכיבים את הדיסקיות האלה?

על אותו הדבר שמרכיבים אליו את הדיסקיות חיתוך... שיש בורג כזה מלמעלה ומחזקים את זה.

פורסם

על אותו הדבר שמרכיבים אליו את הדיסקיות חיתוך... שיש בורג כזה מלמעלה ומחזקים את זה.

כן, אבל עדיין צריך להרכיב דיסקית כלשהי מאחורי דיסקית השיוף לתמיכה פיזית. אחרת דיסקית השיוף פשוט תתקפל בכל מגע עם החומר שמשייפים.

חג עצמאות שמח!

פורסם

אם אני זוכר נכון, הדרמל שיש לי (WOLF) הגיע עם גומיה קטנה שפשוט מרכיבים מתחת לדיסקית

פורסם

הדיסקיות חיתוך בסט של הEXPERT (לפחות זה שאני קניתי) נמצאות בשקית ניילון (זאת עם החלקים האחרים, בפנים יש עוד שקית ניילון קטנה עם הדסקיות) ולא בקופסא הזאת..

פורסם
  • מחבר

הדיסקיות חיתוך בסט של הEXPERT (לפחות זה שאני קניתי) נמצאות בשקית ניילון (זאת עם החלקים האחרים, בפנים יש עוד שקית ניילון קטנה עם הדסקיות) ולא בקופסא הזאת..

אז לא קבלתי... איך יכול להיות... האריזה היתה סגורה בנילון... טעות במפעל ?

יש לי שקית אחת שיש בא הכל ובתוכה עוד שקית עם הוורודים האלה...

פורסם
  • מחבר

הלכתי היום לחנות, הבן אדם שנמצא באגף של הכלי עבודה זקן בקושי מבין משהו, שואל אותי אם בכלל צריכים להיות שם דיסקיוט...

בהתחלה אמר שהוא לא יכול להחליף, אז אמרתי לו שיפתח חדש ויראה שיש קיצר פתח היה לקחתי.

משהו מצחיק: היה שמה אחד שרצה שיסדר לו ארגז עם כלים... אז הוא שואל אותו משהו לא יודע כאילו שיעזור לו לבחור, אבל במקום לעזור לו הזקן הזה סם לו מדבקות על מה שהוא כבר בחר, אז ההוא התעצבן אומר שהוא לא עוזר לו והעיקר מדבקות סם.... וניראה לי מה הקטע המדבקות זה כאילו עם שמו, ככה כשהוא הולך לשלם רואים מי כאילו עזר לו לבחור ואז אותו עובד מקבל לא יודע, 1 ש"ח על כל לקוח :P

אהה... ולגבי זה שהיה חסר לי את הדיסקיות, כשפתחתי כזה סמתי את כל הנילון כזה בגוש על השולחן, אז יש מצב שהשקית של הדיסקיות התערבבה עם זה וזקרתי... כי באמת מוזר שלא פשוט לא יהיה את זה בקופסא...

קיצר לפעם ראשונה כדי להתנסות לקחתי מארז ישן שיש לי והורדתי לו גריל של מאורר קידמי, ככה שיהיה יותר קל לפעם ראשונה לחתוך בין חורים ולא ישר לחתוך לגמרי... אתם יודעים.

ודווקה הדיסקיות סבבה, נשברה לי רק אחת וגם רק בגלל שהכנסתי את זה כזה לעומק ואז דחפתי לצד - כאילו כמו עם מספרים, ולא מלמעלה...

ועשיתי גם עם כז snd1.gif , זה נגמר מהר החרא... זה בקושי הספיק לחור של מאוורר 80mm, בסוף כבר ממש לחצתי כדי שזה ישייף משהו...

שאלה: על איזה מהירות לעבוד בדרמל עם דיסקית חיתוך ?

שאלה : מה עושים עם אלה - http://hwzone.co.il/newspics/masternargila/DremelBits/grnd.gif ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים