עבור לתוכן

הערות סופיות למפרט ב5000 ש"ח בלי מסך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הבנתי,

עכשיו, עדיף לי סטיק אחד של 512 או 2 של 256?

פורסם

שני סטיקים אמורים להביא ביצועים טובים יותר בגלל הDUAL DDR, אבל השיפור בAMD לא ממש משמעותי.

לדעתי קח עכשיו 1*512 ועוד שנה ככה קנה עוד 1*512.

פורסם
  • מחבר

סבבה

תודה...

יש עוד כמה שאלות בהודעות קודמות שלי שלא קיבלתי עליהם תשובה, אם תוכלו להעיף מבט.

לדוגמא, איזה מאוורר רצוי לקחת? המליצו לי על ואנטק?

תודה

פורסם

אם רשום ליד המעבד BOX אז הוא בא עם מאוורר.

אם רשום TRAY אז הוא מגיע ללא מאוורר.

אתה לא מתכוון לעשות OC את קח את גרסת הBOX ותהנה, אם תרגיש שהטמפ' לא הכי טובות {60-70~} תמיד אפשר להחליף מאוורר, אבל קודם להתיעץ בפורום :OC קירור ומודינג כמובן ;)

ומאוררים בתקציב 100~ יש:

את הונטק {לא ממש מכיר אותו}.

את הוולקנו 7+ שאתה יכול לקבוע את המהירות שלו {שלוש מהירויות}.

אל תשאל אותימה יותר טוב כי אין לי שמץ של מושג :P.

פורסם

כרטיס מסך- אלא אם כן המארז מקורר בצורה גרועה מאוד, אין טעם להשקיע אף לא 10שקלים בקירור טוב יותר. אגב, אלו הם 62שקלים.

זיכרון- אמרתי את שלי. מודול בודד בנפח של 512MB של זיכרון, מודול ג'נרי בעל צ'יפ של Winbond ברוחב פס של 2.7GB/s. עלות- 399ש"ח.

מארז- אמרתי את שלי. אם אין שימוש של שרת אשר יכלול המון כוננים קשיחים או כונני תקליטורים, או שמא דווקא אתה מתכוון לבצע מודינג, אין טעם בו.

לוח אם- ההפרש הוא הפרש של 60שקלים, ואם אתה באמת תנצל למעלה מ2כניסות USB2 בו זמנית, אז ורק אז, לך על ה8RDA+.

פורסם
  • מחבר

אחלה - תודה נייקי, קיבלתי את מה שאתה אומר. אני מאמין שאני אלך בסופו של דבר על הכרטיס מסך הזול יותר באמת.

בקשר למארז, גם. רק תגיד לי אם יש הבדלי קירור רציניים?

לדוגמא אם אני לוקח את הקטן יותר זה בסדר לקחת את הכרטיס הפחות מקרר של איי טי אי או עדיף נגיד את המארז הקטן

יותר והכרטיס של הרקולס, או שהקטן מאוורר גם טוב?

בקשר לזיכרונות - אני קונה את המחשב אצל הדובים - יש להם זיכרון כזה?

לוח אם - אני מאמין שכן יהיה שימוש ביותר משניים ולכן אני מעדיף את האי-פוקס.

ובקשר למאוורר של המעבד - אני מעדיף מאוורר אחר ולא את זה שבא בגירסת הבוקס - בתקציב של 90 ש"ח בערך -

חשוב מאוד שיהיה שקט.

תודה

יונתן

פורסם

אתה לא צריך שוב דבר. הייתי מציע שתדרוש את מאוורר ברירת המחדל מהחנות בה אתה רוכש את המערכת הזו. אם לא היית רוכש מערכת שלמה והיית רוצה לרכוש רק מעבד. גרסאת הBox הייתה מגיעה עם כל הקופסא והחוברות והכל, ולא רק עם האוורור. לעומתה, גרסאת הTray הייתה מגיעה עם שקית, כשהיה מוטל ספק לגבי המאוורר. הייתי מציע שתתאם זאת עם החנות. אל תשכח שאתה קונה מחשב באלפי שקלים וזוהי זכות לערער, לתקן ולטעון דברים.

המארז הוא בסדר גמור (CI-6A19) ולא יהיו בעיות קירור. לגבי הזיכרון, הוא כבר לא מופיע באתר של החנות, אבל הייתי מציע שתברר לגבי המלאי שלהם.

פורסם
  • מחבר

כמה דברים,

הוספתי למחשב די וי די

BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL 257 ש"ח

מה אתם אומרים?

בזיכרונות, בינתיים אני ייקח "רק" 256:

1 Mushkin 256MB PC2700 CL2 Blue 307 ש"ח

וכשיהיה עוד קצת מזומן אני יוסיף עוד סטיק.

הוספתי את המאוורר Thermaltake Smart & Silent Volcano 9Cool Mod CPU Cooler 126 ש"ח

*** אני קודם אנסה לשכנע את הדובים לתת לי את המאוורר בחינם כמו שנייקי אמר.

ובמארז אני מאמין שבכל זאת - אחרי התלבטות ארוכה אני שוקל בחיוב לקחת את ה

Compucase Super Midi Tower CI 6919

אבל אני ממש לא סגור, לא קיבלתי ממכם תשובה חד-משמעית אם הקירור שלו מספיק טוב (של הקטן יותר).

תגובות?

פורסם

המארז- הCI-6A19 מקורר בערך כמו הCI-6919. אל תלך על הSuper Midi Toer משום סיבה שלא קיימת.

הזיכרון- המלצתי על 512MB כי תוספת הביצועים היא מאוד ניכרת מאז 256MB. אם אתה מתעקש, אז רכוש מודול זול יותר. הBlue בכלל לא משתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים