פורסם 2003 במאי 922 שנים שלום לכולם. לחבר שלי יש מחשב פנטיום 500 . חלונות 98. כשהמחשב כבוי - הנורה של המסך בצבע כתום. כאשר מדליקים את המחשב - הנורה אמורה להתחלף לירוק , אך היא נשארת בצבע כתום. לא רואים שום דבר על המסך וגם לא שומעים שום צפצוף . ספק הכח נידלק ופועל וגם המאוורר של המעבד. ניסיתי להוציא ולהחזיר את הזכרונות - לא עזר. אין לי בנתיים כרטיס מסך אחר כדי לבדוק (אני אמור לקבל - ATI RAGE PRO 128 AGP ). מישהו אמר לי לאפס את הביוס והכל יעבוד . השאלה - האם איפוס הביוס יפתור את הבעיה ואיך זה קרה ? אם מישהו ניתקל ספציפית בבעיה כזו (שהנורה בכלל לא מתחלפת לירוק) ויודע מה מקור הבעיה , מתבקש לעזור. תודה לעונים. חבר שלי גר רחוק ממני ולכן כשאני אגיע אליו אני חייב לפתור את הבעיה במקום.
פורסם 2003 במאי 922 שנים מחבר זה קרה ביום בהיר אחד כשהילדים רצו להדליק את המחשב בבוקר.אין לי יותר פרטים.
פורסם 2003 במאי 922 שנים אני חושב שהוא היה ציני אבל זה לא משנה...כמו שאמרו למעלה יש 2 גורמים עיקריים לבעיה:1. המעבד נשרף - אין שום "מכשיר" שיעבד את המידע ויאתחל את המערכת.2. הכרטיס מסך נשרף - הכל עובד טוב פשוט אין מה שיציג את התמונה (בגלל זה הנורה כתומה..).3. נשרף הלוח - אין יותר מה להוסיף, פשוט שום דבר לא עובד.MOOMOO
פורסם 2003 במאי 922 שנים בשביל לבדוק אם המעבד והלוח תקינים פשוט:1.חבר Speaker למקום שלו בלוח.2.נתק את הכרטיס מסך והזיכרון מהלוח.3.תפעיל את המחשב אם תשמע ציפצופים מהSpeaker תדע שהלוח והמעבד תקינים. הלוח מחפש את הזיכרון והכרטיס מסך אם הוא לא מוצא אותם אז הוא מפעיל ציפצוף בשביל להודיע לך ששכחת כרטיס מסך או זיכרון או שהם לא יושבים טוב על התושבת שלהם.אם גם כבל ספגטי (IDE)נימצא הפוך בתושבת שלו אז גם המחשב לא יעלה. נתק את הכבלים האלו ונסה שינית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.