פורסם 2008 במאי 717 שנים שלום, אני מעוניין לעשות OVERCLOCK למעבד שלי.המערכת שלי היא -P35-DS3LE8200 - 2.66GHZ2GB 800MHZ DUAL CHANNELאם אני מוסיף קירור THERMALTAKE V1 למעבד, עד כמה GHZ אני אוכל להגיע ללא סיכון התחממות יתר? איך ואיפה עושים אוברקלוק וכמה זה עולה?תודה.
פורסם 2008 במאי 717 שנים שלום, אני מעוניין לעשות OVERCLOCK למעבד שלי.המערכת שלי היא -P35-DS3LE8200 - 2.66GHZ2GB 800MHZ DUAL CHANNELאם אני מוסיף קירור THERMALTAKE V1 למעבד, עד כמה GHZ אני אוכל להגיע ללא סיכון התחממות יתר? איך ואיפה עושים אוברקלוק וכמה זה עולה?תודה.אתה יכול להגיע ל 3.4 GHZ דיי בקלות אם יש לך ידע בנושא.מדריך לOC יש בשפע, תריץ חיפושאת הOC אתה אמור כעקרון לעשות לבד, ככה שזה לא עולה, אך יש חנויות מחשבים שעושות את הOC בתשלום, מניסיון, לרוב הן חפיפניקיות וגורמות נזקים למחשב (חוץ מTMS \ SKYPC למשל).
פורסם 2008 במאי 717 שנים אף אחד לא יכול לדעת בוודאות לכמה מעלות תגיע בפסגת ה-OC היציב שלך.תחליף את הקירור ותתחיל בתהליך, אתה לא צריך להיות פרופסור כדי לדעת איך עושים אוברקלוק.תקרא קצת ותתעניין יש הרבה מדריכים טובים בפורום שיוכלו לעזור לך.עם מעבד כמו שלך תוכל לסחוט את ה3.6-3.8GHZ, זה תלוי בעיקר במעבד והקירור שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.