פורסם 2008 במאי 717 שנים כרגע אני עם SP2, מרוצה, המחשב מהיר, כמעט ואין טענותהשאלה אם כדאי להוריד את העידכון שמוצע לי SP3?
פורסם 2008 במאי 717 שנים אני לא ממליץ ואני אסביר גם למה.מיקרוסופט מנסה לשכנע אנשים לעבור לויסטה, ולכן איזה אינטרס יש להם להמשיך לעזור למערכת הפעלה שהם כלכך רוצים "להרוג"?SP3 זהו עדכון גדול שכל השינויים שלו לא נראים למשתמש כך שלא ניתן לדעת מה הוא באמת עושה חוץ ממה שמיקורוסופט אומרים שהוא עושה.
פורסם 2008 במאי 717 שנים אם להוריד את SP3 , ממש כן.למי שיש לו מערכת הפעלה XP כדאי להוריד.עשיתי זאת כבר לפני כשבוע ( היו לינקים בפורומים אחרים ).העדכון לא בודק אותנטיות של מערכת ההפעלה."נעלמים " הרבה עדכונים שוטפים שעשיתם לאחר SP2 .האם רץ מהר יותר...לא בטוח..מה שכן , הוא בודאות לא מאט את המחשב . תחושתי שעובד "חלק" יותר.בהצלחהYDMTM
פורסם 2008 במאי 717 שנים ייתכן באמת שיש חובה להמתין תקופה מסויימת לפני שפועלים בעניין.לפעמים גישה אימפולסיבית מדי יכולה להביא לתוצאות הרות אסון
פורסם 2008 במאי 717 שנים אני אומר לעשות כמה שיותר נקודות שיחזור ...restore pointsמקסימום לעשות גם גוסט נחמד לשיפור האווירהולנסות ... כי מי שלא מנסה לא יודעוברצינות :שמתי , התקנתי, העסק עובד חלק קצת יותר , נראה נחמד ופחות תקיעות וקשקושים - לא שהיו לי כי יש לי Q6600 ו4 גיגה זיכרון ...אז מורגש לא בטירוףאני בדעה שכל עדכון הוא חשוב.לכן לעשות גיבוי - אקרוניס לניסיוני - ועשיתי הרבה נסיונות עם גוסט וחברים שונים , ,לעשות נקודת שחזור , ואז אפשר מקסימום לחזור אחורה לSP2....
פורסם 2008 במאי 817 שנים מחבר תודה על התגובות, חברים.אני אקח את העיצות של newb,multicore,promoters לא להתקין/לדחות את ההתקנה של הSP3 .חג עצמאות שמח.
פורסם 2008 במאי 917 שנים החלטה טובהhttp://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/05/09/xp-sp3-crashes-amd-machines
פורסם 2008 במאי 917 שנים אני אישית התקנתי ואני חושב שיש שיפור קטן בתגובות המערכת חוץ מהבאסה שהוא דפק לי בריסט הראשון את הWINDOWS אז אם אתה מבין קצת אז תתקין...
פורסם 2008 במאי 2717 שנים קצת מדאיג אותי שאמרת שהוא הרס לך את הwindows [br]פורסם בתאריך: 27.05.2008 בשעה 16:21:20אני גם חושבת שזאת החלטה טובה.[br]פורסם בתאריך: 27.05.2008 בשעה 16:25:19אני שמחה שלקחת את עצותי. אני פה לשאלות נוספות. בהצלחה ושבוע טוב
פורסם 2008 במאי 2717 שנים ממליץ לא להתקין , כי ממש האט לי את המחשב , עכשיו יש לי SP2 והכל עובד בסבבוש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.