עבור לתוכן

פד ואוזניות לגיימינג - אין מגבלת מחיר.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה ללכת על QCK חדש, אבל אני לא יודע איך לבחור, מה הכי טוב שלהם? יש לי QCK רגיל עכשיו, אני מתלבט בין S&S , 5L, 4D או כל הדברים החדשים האלה, אני לא מבין מה כל ההבדלים ביניהם, מישהו יכול להסביר לי? ומה הכי טוב שלהם?

בקשר לאוזניות, אני מתלבט בין הRazer לבין ה5H V2, מה אתם אומרים?

פורסם

לגבי פאד זה תלוי מה אתה מעדיף, קשיח או בד.

אם אתה מעדיף בד אז לך על ה-QCK Heavy, ללא ספק הכי טוב מבין המתחרים שלו. אם אתה רוצה להזמין מח"ול ה-Everglide Titan גם נחשב לפאד מעולה לא פחות, אבל בארץ ה-QCK Heavy הוא האופציה הכי טובה.

אם זה קשיח אז לך על ה-5L למרות שהוא קצת יקר. יש גם את ה-func שאומרים שהוא נחמד אבל הוא בערך בגודל של ה-QCK הרגיל וזה חסרון לדעתי, יכול להיות שבשבילך זה יספיק.

לגבי אוזניות לא הייתי הולך על אף אחד מהשניים, אם אתה אומר שאין לך הגבלת מחיר אז לך על -

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1203

יקר, אבל לא תמצא אוזניות טובות יותר בשוק היום. יכול להיות שתצליח למצוא את הדגם במחיר זול יותר בח"ול, לא בדקתי.

פורסם
  • מחבר

מה קורה רונאלדו זה P1nk Panth3R מפורום UT אם אתה זוכר אותי :o

תודה על התגובה.

פורסם

חחחחחחחחחחח ה-Barracuda גם עולות יותר מה-HD280pro חחחחחחחח ואני חשבתי שהמחיר שלהם בסביבות 500 שקל ואז אולי הייתה סיבה לקנות אותם על פני ה-HD280 אבל גם זה לא, מחיר שערורייתי פשוט ביחס לאיכות. לך על ה-HD280, תעשה לעצמך טובה.

פורסם

הוא לא מחפש אוזניות למוזיקה, אלא למשחקים...

אז כנראה שעדיף לו הבראקודה בגלל יתרון הסראונד והן די איכותיות...

פורסם

ומי אמר שאלה אוזניות למוזיקה?

כל גיימר מקצועי שני בעולם היום משתמש בהם........ הברקודה לא טובות כמו שרייזר רוצים שנחשוב.

לא סתם Sennheiser נחשבים לחברת האוזניות הבכירה בעולם היום, נקודה למחשבה.

פורסם

דבר ראשון- אוזניות סראונד זו שטות. מי שרוצה סראונד, שיקנה מערכת נורמלית. רמקולים פצפונים במרחק 2 מ"מ אחד מהשני לעולם לא יתנו סראונד טבעי.

דבר שני, אוזניות סראונד ב 250 שקל זו בדיחה עצובה.

האוזניות של זלמן לא נותנות אפקט סראונד משכנע- ועל הדרך גם לא נותנות איכות מי יודע מה. יש הרבה שיסתפקו בזה, אבל לדעתי מאוזניות צריך להינות, לא "להסתפק בהן"

אם יש תקציב- מצטרף להמלצה על ה HD280 המדהימות, בין אם זה למשחקים, למוזיקה, או לכל שימוש אחר.

רצוי להשתמש בהן עם מגבר איכותי :xyxthumbs:

פורסם

לגבי הפאד אני מצטרף - 5l .

לגבי אוזניות של razer , אני חיפשתי אותם בנרות בארץ , יש 3-4 חניות שהם מוכרים אותם בארץ , הכי זול זה בנועה , אבל כשאני הלכתי לבדוק הם אמרו שלא קיים אצלהם במלאי והם צריכים להזמין (מחו"ל ) וזה יקח לפחות שבועיים .... בחנויות האחרות או שזה לא במלאי או שהמחיר הגיע כבר ל 900 ש"ח . לדעתי עדיף להזמין מחו"ל ....

פורסם

רונאלדו להגיד שהאוזניה ב750 שקל הכי טובה בעולם קצת מוגזם.HD 280 בהחלט אוזניית כניסה טובה ועדיפה מהרזר גם למשחקים אך היא רחוקה שנות דור מ K1000 (אם הגברה כמובן) לדוגמא.אם זאת למשחקים היא מעל ומעבר למרות שמחירה בארץ די מופקע כמו כל המוצרים של סנהיזר (שאגב כלל לא החברה הכי טובה לאוזניות לדעתי).

פותח התרד אם בכוונתך להשקיע באוזניות (מעל 500 שקל) הייתי מציע לך קודם כל לשמוע את האוזניה (אצל אבי יפה למשל) כי פרט למשחקים בטח תרצה להקשיב למוזיקה.לדעתי HD 280 כלל לא משתלמת בארץ.מה גם שלמיטב ידיעתי נועה איננה יבואן רשמי של סנהיזר למיטב ידיעתי לכן האחריות יכולה להיות טיפה בעיתית.

לגבי הפאד אני יכול רק להצטרף להמלצה על %5L אם ברשותך עכבר לייזר או שסתם חפץ לבך בפאד קשיח.

פורסם

רונאלדו להגיד שהאוזניה ב750 שקל הכי טובה בעולם קצת מוגזם.HD 280 בהחלט אוזניית כניסה טובה ועדיפה מהרזר גם למשחקים אך היא רחוקה שנות דור מ K1000 (אם הגברה כמובן) לדוגמא.אם זאת למשחקים היא מעל ומעבר למרות שמחירה בארץ די מופקע כמו כל המוצרים של סנהיזר (שאגב כלל לא החברה הכי טובה לאוזניות לדעתי).

פותח התרד אם בכוונתך להשקיע באוזניות (מעל 500 שקל) הייתי מציע לך קודם כל לשמוע את האוזניה (אצל אבי יפה למשל) כי פרט למשחקים בטח תרצה להקשיב למוזיקה.לדעתי HD 280 כלל לא משתלמת בארץ.מה גם שלמיטב ידיעתי נועה איננה יבואן רשמי של סנהיזר למיטב ידיעתי לכן האחריות יכולה להיות טיפה בעיתית.

לגבי הפאד אני יכול רק להצטרף להמלצה על %5L אם ברשותך עכבר לייזר או שסתם חפץ לבך בפאד קשיח.

ברור שיש אוזניות שעולות פי 10 יותר והם הרבה יותר איכותיות, מבחינת יחס מחיר/איכות הם לדעתי האוזניות הכי משתלמות, ומעבר לכך הם גם האוזניות הכי פופולריות לגיימינג בקרב שחקנים מקצועיים ומכאן הם הופכות להיות האוזניות הכי טובות בעולם לדרישה שלו - אוזניות למשחקים, המחיר שלהם בארץ לא ישנה את זה, על אחת כמה וכמה שהאלטרנטיבה שלו היא ה-Razer Barracuda במחיר גבוה עוד יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים