עבור לתוכן

OC ראשון - Q6600 3GHZ

Featured Replies

• תגובות 31
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בCPU-Z Validation היחס הוא 5:6 , אומנם יוצא לך ב333MHz Bus מהירות זכרונות של 800MHz, אך בתוספת של עוד 10MHz Bus אתה כבר על 823MHz - נכון זה OC קטן לזכרונות, אך אני זוכר OCZ 800MHz שהיו לי ולא רצו לעשות יותר מ810MHz, באמת קטע מטורף.

בכל מקרה, מטרתך להגיע לתדר מעבד גבוה ועליך לבודד כל גורם אפשרי אשר יכול להפריע, אז תגדיר את הזכרונות בBIOS->System Memory Multiplier (SPD) = 2.00.

את התזמונים שים על Auto.

פורסם
  • מחבר

שמתי את היחס 5:6 כי אני בינתיים לא ממשיך ב-OC עד שאני אבין את הבעיה.. שניסיתי להעלות ב-10MHZ הזכרונות היו ב-1:1.. הזכרונות הם לא הבעיה פה..

פורסם

הQ6600 שלך הוא בסטפינג B3 הישן, הוא לא אוברקלוקר טוב כמו הQ6600 סטפינג G0, הוא מתחמם הרבה יותר ולרוב צריך מתח גבוה יותר. אני בספק אם תצליח להגיע לבאס 400 (3.6GHZ) גם עם הTR שלך (זה תלוי בסיליקון ש'נפלת' עליו). תנסה להעלות מתח ל1.45 עד 1.55 אך שים עין על הטמפ' לכל אורך התהליך (אני אישית על 1.55 24/7 ב3.81GHZ). אל תבטל את הEIST או הC1E!

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי את ה-EIST וה-C1E ולכן הם לא מבטולים.. אני אנסה להעלות וולטג' ל-1.45 ולייצב אותו לאט לאט.. נראה מה יקרה.. תודה..

פורסם

כשאתה נכנס לביוס, לחץ CTRL F1 בשביל להעלות תפריטים מתקדמים (אם לא עשית כך עד עכשיו).

פורסם
  • מחבר

השארתי את הEIST דלוק וגם את C1A...

הוספתי מתח לגשר הצפוני (0.1 וולט) והמעבד כרגע על 1.375 וולט יציב 3.55 GHZ...

האם אני יכול להוסיף עוד מתח לגשר הצפוני ולמעבד?

פורסם

אתה יכול עד +0.3 רק שים לב לטמפרטורה של הגשר הצפוני.

למעבד אתה יכול להוסיף עוד מתח בשקט.

מה זה יציב אצלך? תריץ OCCT לשעה.

בקשר למתח לגשר הצפוני, הנחתי שקראת את המדריך או שיש לך נסיון ומשום מה הנחתי שכבר נתת מתח נוסף לFSB ... הנחתי לא נכון :silly:

פורסם
  • מחבר

איך אני מנטר טמפ' בגשר הצפוני?

ואני מריץ פריים 95 במשך שעה האם זה בסדר?

פורסם

תריץ פריים על LARGE FFTS וSMALL למשך 4 שעות +- כל אחד.

מנסיון שלי OCCT מפילה לפני פריים ;)

אתה יכול להשתמש בEVEREST לנטר את הNB.

פורסם
  • מחבר

אז ככה.. אני פשוט לא מצליח לייצב אותו על 366MHZ.. הוספתי +0.2 לגשר הצפוני.. מעבד ב-1.45V.. המחשב עולה.. אני מריץ PRIME 95 ואחרי דקה הוא כותב לי HARDWARE FAILURE ב-THREAD 3.. אחרי זה ב-1 ואחרי זה המחשב קורס.. נפלתי על סיליקון לא טוב.. שלא לדבר על מעבד B3.. ולכן.. אני אשאר כרגע על ה-OC הבסיסי ביותר שלי (333GHZ חחח) ובשלב מאוחר יותר בחיי (בערך עוד חודשיים) שאני אחליף מעבד.. נתחיל מההתחלה.. תודה..

פורסם

1.45V זה עדיין כלום, תמשיך לעלות, רק שים לב לטמפ' המעבד.

פורסם

1.45V זה עדיין כלום, תמשיך לעלות, רק שים לב לטמפ' המעבד.

:goodposting:

לא צריך לפחד להעלות מתח! כמו שרשמתי אני על 1.55 24/7.

פורסם

נכון לא צריך לפחד לעלות מתח אבל עדיין חשוב מאוד לנטר את הטמפ'

אני על 1.35V ב 3.2GHZ יציב ברזל

אבל הטמפ' במנוחה 40C ב Prime95 אחרי כמה שעות מגיע ל 70C במאמץ מלא.

עריכה:

משום מה הקריאות של RealTemp ושל CoreTemp שונות, בזמן ש Core מדווחת על 40C במנוחה Real מדווחת על 34 בממוצע

פורסם
  • מחבר

355MHZ.. 1.45V.. ל-FSB עוד 0.2.. ל-GMCH עוד 0.2.. OCCT רץ 8 דקות..הטמפ' מגיעה ל-68.. ואז יש הוראת שגיאה...אם אני אוסיף עוד מתח משו ישרף.. יש עצות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים