עבור לתוכן

OC ראשון - Q6600 3GHZ

Featured Replies

פורסם

ובכן.. עשיתי את ה-OC הראשון שלי היום.. ואני די מרוצה..

תוספת של 0.03V למעבד.. מ-1.3125 ל-1.35.. טמפ' יציבה לא עוברת 55 (CORETEMP ו-40 REALTEMP) במאמץ מלא (FFTS).. ב-IDLE לא עוברת 40 (CORETEMP ו-29 REALTEM..)..

המטרה : BUS 400MHZ.. יש עוד לאן לשאוף..

[attachment deleted by admin]

• תגובות 31
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יפה, תמשיך...

פורסם

נחמד מאוד

אהבתי את הטמפ'

פורסם
  • מחבר

כמה מתח אני יכול לתת ועדין להרגיש בטוח ?

פורסם

תנטר את הטמפ' ותבדוק שהיא לא גבוהה מידי.

פורסם
  • מחבר

המשכתי ב-OC.. הגעתי ל-343 (שיפור מדהים) עם מתח של 1.36250.. ושב-PRIME 95 הוא המעבד מגיע ל-62 מעלות המחשב קורס.. מה לעשות ?

פורסם

מזה קורס ב 62 מעלות ?בדקתה עם PRIME 95 ב 3000GHZ ?מה הטמפ במאמץ של המעבד ?

יש מצב שהיצפסט שלך רותח ,יש לי אותו לוח ואני לא צריך תוספת מתח להגיע למה שהגעתה .

אולי הקירור שלך לא יושב טוב :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

הקרור יושב אחלה.. ורואים את זה בטמפ'.. PRIME 95 ב 3GHZ לא עובר 54.. שהעלתי את ה-BUS ל-343.. הרצתי PRIME.. והוא קרס שהוא הגיע ל-60 מעלות למרות שהכל נראה תקין.. ניסיתי להעלות מתח.. ושוב.. אותו דבר.. קרס..

פורסם

מה היחס של הזכרונות לFSB ?

פורסם
  • מחבר

1:1 .. זאת אומרת שהם עובדים כרגע ב-666MHZ..

פורסם

אתה על מהירות FSB שלא דורשת תוספת מתחים ללוח\זכרונות, הבעייה כאן זה המעבד שמתחמם לך.

אתה בעצמך גילת את הבעייה, כשהוא מגיע לטמפ' מסויימת אז הוא קורס, מה שאומר שאתה צריך לבדוק אפשרות להוריד טמפ' (לבדוק שהקירור מורכב כראוי ומרוחה משחה בכמות מומלצת) ולעלות עוד מתח למעבד.

פורסם
  • מחבר

ב-60 (42 לפי REALTEMP.. מרחק מ-TjMAX 50..) מעלות המעבד קורס ? אפילו throttle המעבד לא עושה.. הוא פשוט קורס.. בפחות וולטג' יש קריסה ללא קשר לטמפ'.. המעבד לא מצליח לעבוד והוא קורס אחרי TEST 1 ב-PRIME..

את הקרור הרכבתי לבד.. ויותר מהודק ממה שהוא עכשיו ישבור לי את הלוח.. אפילו עוד מאוורר הוספתי.. יש פתרונות נוספים ? (מתח לצ'יפסט ? גשר דרומי ? צפוני ?).. אני רוצה להמשיך.. להיות תקוע על 3GHZ זה לא משהו..

פורסם

רגע לא הבנתי מה הבעיה, עכשיו הוא כן יציב או לא ?

לרוב ב 3GHZ לא צריך להלעות מתחים (אפשר להגיע אפילו ל 3.2) אבל כל מעבד זה משהו אחר, ואולי בשלך כן היה צריך, אז אל תגעד מזה ותמשיך ב OC.

אם באמת תגיע למצב שהוא לא יציב וזה לא בגלל התחממות או מתח נמוך למעבדאז תעלה מתחים של הגר והעוד משהו שיש שם בקפיצות של 0.1

פורסם
  • מחבר

אני אסביר : אני כרגע ב-OC ל-3GHZ עם מתח של 1.3600V.. זה המתח המינימלי שהצלחתי להשיג ושהמעבד יהיה יציב..

עכשיו.. רציתי להמשיך ב-OC.. העלתי את ה-BUS ב-10MHZ.. כרגע ללא תוספת מתח.. הרצתי PRIME והמחשב קרס אחרי ה-TEST 1 (ללא קשר לטמפ').. העלתי מתח.. הרצתי PRIME שוב והפעם הכל רץ חלק.. ושהמעבד הגיע ל-62 מעלות הייתה קריסה.. ללא קשר ל-PRIME.. העלתי שוב מתח ל-1.4 כדי לוודא שהבעיה לא ב-PRIME.. וצדקתי.. המעבד הגיע ל-63 והייתה קריסה..

פורסם

תן לינק לCPU-Z Validation page במצב היציב שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים