פורסם 2003 במאי 822 שנים בגוון כחול ולפעמים ירוק, כמו כן, איכות הסריקה ירודה ביותר וכמעט בלתי קריאה.הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים ותוכנת ההפעלה על שני מחשבים שוניםהחליפתי כבל וספק כח ושיחקתי עם הגדרות הסריקה השונות אבל השינויים קטנים והבעיה די יסודיתאולי ראש הסריקה\חיישן CMOS נוטה להתקלק כמו העין האלקטרונית ב- CD-ROM?
פורסם 2003 במאי 822 שנים ראיתי סורק כזה שהקטודה שלו התקלקלה עם השנים והיתה מאוד חלשה אז הצבעים יצאו מוזר.במקרה היה לי אחר שהיה מקולקל באופן אחר אז לקחתי ממנו את הקטודה.
פורסם 2003 במאי 822 שנים מחבר יש מקום לאילתורים ללא סורק אחר לחלקי חילוף?ואם יש סורק אחר אז קטודה של כל דגם תתאים?
פורסם 2003 במאי 922 שנים אני מאמין שזה די סטנדרטי, אבל לא ערכתי סקר מקיף בנושא.אולי אפילו קתודה 12 וולט של מודינג תתאים אם אפשר למצוא אחת בצבע לבן.
פורסם 2003 במאי 922 שנים מחבר פירקתי את הסורק וראיתי רכיב, שאליו מתנקז האור שמוחזר בסריקה, מולחם דרך בערך 16 רגליים (לא ספרתי) לכרטיס אלקטרוניזאת הקטודה? זה לא נקרא חיישן CCD או CMOS?ההחלפה היא של הקטודה עצמה(ואז זה מצריך הלחמה) או של כל הכרטיס?איפה קונים את זה וכמה זה יכול לעלות ?תודה רבה
פורסם 2003 במאי 922 שנים וואלה יש לי בדיוק אותו סורק אותו דגם ובשבוע האחרון שמתי לב שיש בצד הסריקה פס כחול ופס ירוק ברור למדיי וזה מעצבן...אין לי מושג למה זה אולי מישהו יודע...
פורסם 2003 במאי 922 שנים מחבר אם המנורה זה הפלורסנט הלבן בצורת השיפוד אז הוא כן דולק..וזה אומר, אם אני מבין אותך נכון, אז אין פתרון בתחום המספרים הממשיים.. חבל!
פורסם 2003 במאי 922 שנים זה יפה שהיא דולקת, השאלה היא האם בצבע הנכון.כשהיא מתיישנת היא נעשית כתומה וחלשה.
פורסם 2003 במאי 922 שנים מחבר לבנה ובוהקת...מעניין אם תיאורטית לקנות מצלמה דיגיטלית זולה ולקחת לה את החיישן יכול לתת פתרון, אבל למי יש סבלנות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.