עבור לתוכן

שאני רואה סטרים - איפה זה נשמר ואיך אפשר לשמור אותו כAVI רגיל

Featured Replies

פורסם

כשאני רואה STREAM לא משנה באיזה אתר והוא מסיים לשמור אותו(יענו הוריד את כל הסטרים) איפה הם נשמרים איפה אני יכול לראות אותם ואם הם לא נשמרים אז איך שומרים אותם...

פורסם

תלוי,

וידאו שאתה רואה מיוטיוב וכו', יורד למחשב שלך וזה לא בדיוק סטרימינג כמו צפיה בזמן הורדה.

וידאו שאתה רואה ישירות מהשרת שלהם (לדוגמא באתר של הישרדות הישראלי), לא נוגע לך בכלל בהרדיסק.

בקשר לסוג הראשון, בדוק בתיקיות ה TEMP של הדפדפן שלך.

בקשר לסוג השני, אני אישית לא הצלחתי לשמור אותם, אבל היו כמה דיונים על זה ומשתמשים אמרו שכן הצליחו עם תוכנות יעודיות להקליט את הוידאו שרץ על הקו.

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא ניסה או יודע להוריד או לעשות CAPTURE לסרטונים האלו שמדובר עליהם של השרדות וכדומה?

אני ממש ממש רוצה לדעת איך לעשות את זה.. חייבת להיות דרך מסויימת(אולי לעשות איזשהוא CAPTURE למה שרואים במסך של המחשב עצמו..)

פורסם

כמו שנאמר כל מקרה לגופו.

אם הוידיאו הזורם של פרקי הישרדות הוא בפורמט של WMV אפשר לתפוס אותו אם יודעם את מקור הזרימה דיי בקלות.

בד"כ מדובר בקובץ asx וגם יש דיי הרבה תוכנות (רמז, גוגל) שיודעות להוריד וידיאו/אאודיו שהוא זורם אם נותנים להם ניתוב למקרו.

פורסם

יש תוסף לFireFox שנקרא Download Helper יעזור להוריד סרטים מיוטיוב בפורמט של FLV (סרטי פלאש ) משם לא חסר

תוכנות שיהפכו את זה ל AVI , MPEG ..

פורסם

יש תוסף לFireFox שנקרא Download Helper יעזור להוריד סרטים מיוטיוב בפורמט של FLV (סרטי פלאש ) משם לא חסר

תוכנות שיהפכו את זה ל AVI , MPEG ..

מצטרף...

לא צריכה להיות בעיה

אבל אתה חייב להוריד FLV PLAYER

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים