עבור לתוכן

שער עצמי למדינה : הגרועים שבאוביינו - בבית-הנבחרים !

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין על מה הדיון,

על זה שמשהו השכרה אמר בפנים את מה שכולם חשבו

או שזה שהם בממשלה?

פורסם

וזה חדש?

בכלליות, בערך חצי ממי שיושב בכנסת נמצא במהלך או אחרי הליכי חקירה בגין הרשעות שעבורן אזרח רגיל הולך לכלא לכמה שנים טובות.

זה פשוט מבחיל שגם אחרי שהם מורשעים ע"י בימ"ש, לא רק שהם לא הולכים לכלא- הם גם נשארים בתפקיד.

בענייןהזה- אני מצדיע לעומרי שרון שעמד בחקירה, לא העלים דבר, קיבל את העונש- ומרצה אותו בכבוד.

פורסם

וזה חדש?

בכלליות, בערך חצי ממי שיושב בכנסת נמצא במהלך או אחרי הליכי חקירה בגין הרשעות שעבורן אזרח רגיל הולך לכלא לכמה שנים טובות.

זה פשוט מבחיל שגם אחרי שהם מורשעים ע"י בימ"ש, לא רק שהם לא הולכים לכלא- הם גם נשארים בתפקיד.

בענייןהזה- אני מצדיע לעומרי שרון שעמד בחקירה, לא העלים דבר, קיבל את העונש- ומרצה אותו בכבוד.

לא נראה לי, אני חושב שאובאמה יקח בסוף.

פורסם

עקיצה גרועה.

כנראה לא התנסחתי נכון, התכוונתי לזה שהכנסת גם ככה בתהליכי נפילה, "מריבות הילדים" בין ליברמן לטיבי הן דבר שבשגרה, ויש לנו בעיות בכנסת שקצת יותר חשובות מהקרקס שמנהלים שם.

לכן הוספתי את המילה "בכלליות".

פורסם

כן למשל על מה חוקרים את אולמרט ?

זה ידוע כבר שהחכים הערבים שונאים את מדינת ישראל אבל אנחנו משלמים להם על זה שהם שונאים אותנו מטיפים נגדנו ושונאים אותנו

פורסם

עקיצה גרועה.

כנראה לא התנסחתי נכון, התכוונתי לזה שהכנסת גם ככה בתהליכי נפילה, "מריבות הילדים" בין ליברמן לטיבי הן דבר שבשגרה, ויש לנו בעיות בכנסת שקצת יותר חשובות מהקרקס שמנהלים שם.

לכן הוספתי את המילה "בכלליות".

לא התנסחת נכון?......התגובה שלך היתה על החקירה של אולמרט ובכלל לא קשורה לנושא של טיבי וליברמן.העקיצה היתה בהחלט במקומה.

פורסם

עם כל הכבוד שיש לי לאוכלוסיה הערבית במדינת ישראל, אני בצד של ליברמן במקרה הזה. לא ייתכן שאדם יינסה בכוח לשבש את פעילותה של הכנסת - וגם יישאר שם !

פורסם

^ מילים של חוכמה

פורסם

לא התנסחת נכון?......התגובה שלך היתה על החקירה של אולמרט ובכלל לא קשורה לנושא של טיבי וליברמן.העקיצה היתה בהחלט במקומה.

אתה מוזמן להמשיך לשכנע את עצמך, למה התכוונתי כבר הסברתי בפוסט הקודם, אם אתה בוחר לקרוא/לא לקרוא או להתייחס/לא להתייחס אליו, זו כבר בחירה שלך.

עם כל הכבוד שיש לי לאוכלוסיה הערבית במדינת ישראל, אני בצד של ליברמן במקרה הזה. לא ייתכן שאדם יינסה בכוח לשבש את פעילותו של הכנסת - וגם יישאר שם !

ועם זאת, מדובר בקרקס ותו לא, טיבי עוד לא עשה (וגם לא יכול לעשות) משהו משמעותי בשביל "לשבש" את פעילות הכנסת.

זה שצריך להעיף אותו משם- מן הסתם אני תומך, ועל הדרך גם לשלול לו את האזרחות על התבטאויות והצהרות של תמיכה בחמאס וגינוי ישראל על כל פיפס.

תומך באויבים שלנו? לך תצטרף אליהם.

פורסם

אתה מוזמן להמשיך לשכנע את עצמך, למה התכוונתי כבר הסברתי בפוסט הקודם, אם אתה בוחר לקרוא/לא לקרוא או להתייחס/לא להתייחס אליו, זו כבר בחירה שלך.

ועם זאת, מדובר בקרקס ותו לא, טיבי עוד לא עשה (וגם לא יכול לעשות) משהו משמעותי בשביל "לשבש" את פעילות הכנסת.

זה שצריך להעיף אותו משם- מן הסתם אני תומך, ועל הדרך גם לשלול לו את האזרחות על התבטאויות והצהרות של תמיכה בחמאס וגינוי ישראל על כל פיפס.

תומך באויבים שלנו? לך תצטרף אליהם.

"טיבי עוד אל עשה (וגם לא יכול לעשות) משהו משמעותי בשביל "לשבש" את פעילות הכנס.

אוויייישש זה כלכך מרתיח אותי שאתה כזה תמים!!!

תפסיק כבר, מה אתה אשכרה עד עכשיו לא הבנת עם מי יש לך עסק?...מה הסיפור שלך?, הערבים, רובם במדינה זו, רוצים אותך כרגע משופד בכיכר רמאללה, בשבילהם כל שנייה שאתה יושב כאן וכתוב את ההבלים האלה על טיבי זה אסון טבע וצרה צרורה, הם רוצים אותך מת ולא קבור בישראל מרוב שהם שונאים אותך.

וטיבי וכל חברי הכנסת הערביים חושבים שישראל זה כיבוש - הבעייה היא שהחיה כרגע בתוך הכלוב; מה יקרה שהיא תשתחרר???

אל תשכח שהנאצים בגרמניה עלו לשלטון בעזרת הדמוקרטיה שאתה כלכך מעריך, ככה גם רוב ערבי בישראל בשל בעיות דמוגרפיה ועצלנותו של בן גוריון לנסח עליוניות ליהודים בארץ ישראל + התמימות שלך ושל עוד רבים אחרים תיצור כאן רוב ערבי שיחוקק חוקים שצריך לתלות אותך בכיכר העיר.

יום טוב.

פורסם

להזכירך- בעזה ובשטחים אין קלפיות, אז לא קיים מצב שבו המפלגות הערביות יזכו ברוב.

וכן, נכון לעכשיו, לטיבי ולחבר שלו ששכחתי את שמו אין כוח להשפיע ממשית על משהו בכנסת. הם לא יותר מליצנים כרגע שסתם עושים רעש ומהומות

למקרה שלא שמת לב (ואני רואה שלא שמת לב), גם אני תומך בלהעיף אותם מיידית לחברים שלהם בעזה או משהו בסגנון, לשם הם שייכים עם התבטאויות כאלו

לגבי ה "דמוקרטיה שאני כל כך מעריך", רגע, אתה מעדיף פה אנרכיה או מונרכיה על פני דמוקרטיה?

סלח לי, אבל נכון לעכשיו זו השיטה היחידה שעובדת כמו שצריך פה.

"עצלנותו של בן גוריון לנסח עליונות ליהודים בארץ ישראל"

........ואתה עוד נותן את הנאצים כדוגמה לחיסרון הדמוקרטיה? אתה שם לב אפילו למה שאתה אומר?

"היי, בוא נקבע גזענות בחוקה שלנו!

כן, זה יהיה רעיון מעולה!"

זה יופי שטיבי והחברים שלו רוצים אותי מת וקבור, יודע מה הכיף בעניין?

הם לא יכולים לעשות את זה, והם לא יוכלו לעשות את זה בקרוב. רק הפיכה חסרת תקדים תוכל להביא למצב כזה, והפיכה כזו לא תקרה בישראל דרך הכנסת או בחירות דמוקרטיות.

צא מהטריפים שלך.

פורסם

אוויייישש זה כלכך מרתיח אותי שאתה כזה תמים!!!

אוי, איך אני אוהב את הימניים שכבר 'ראו הכל' והם היו פעם שמאלנים עד שהם 'התפכחו' והם מועילים בטובם להטיף תמיד.

אני כלכך תמימים, תפקח לנו את העיניים בבקשה, נביא-יודע-כל!

אם כבר משהו כאן מזכיר את מה שהלך לפני גרמניה הנאצית - מפלגה פאשיסטית לאומנית (ישראל ביתנו\המפלגה הנאציונל סוציאליסטית) עם מנהיג פאשיסט (ליברמן\היטלר) שכל ציטוט שתשמע ממנו יהיה בהקשר לאותה הקבוצה בגלל השנאה הפתולוגית אליהם (יהודים\ערבים) ובכך מנסה לחזק את הלאומניות ואת האיחוד של 'העם' בשנאה אל אויב משותף.

ליברמן כל הזמן מדבר על 'מנהיג חזק' ש-'יודע מה הוא רוצה'. בקיצור - מילים יפות למנהיג פאשיסט.

נחש מה - גם חוקי נירנברג נתנו עליונות של הארים עם היהודים.

אתה יודע בכלל מהו הכיבוש עליו אתה מדבר? לסיום הכיבוש אין שום קשר לביטול מדינה זו, טענה זו נטענת רק ע"י מוסלמים קיצונים שכבר לא ברור מה מטרתם מלבד הרס. הכיבוש = שישראל תחזיר את השטחים אותם כבשה , ותוציא משם את הצבא שמשמש כעצם תקועה בגרון של העם הפלשתיני - ואז יוכלו להתקיים פה 2 מדינות בלי דיכוי.

ע"פ מה אתה קובע שכל הערבים רוצים אותך קבור? וגם מה זאת ההתייחסות הזאת בכלל כאל 'הם' ו-'אנחנו'?!

גם עם דעת ההמון נעה לכיוון הקיצוני זה רק בגלל הדיכוי של ישראל. כשישראל מטילה מצור על אספקת מזון ודלק לעזה - מה לעזאזל אתה מצפה שהפלשתיני הממוצע יחשוב?! הו, כמה נחמדים הם שבחג החירות שלהם הם שוללים את החירות שלנו, או שבא לי לירות בבני זונות שגרמו לכך שאני לא אראה את אחותי החולה בבית חולים שבגדה?

ישראל תמשיך במדיניות המחורבנת שלה, נראה כמה זמן היא תחזיק בקצב הזה.

בחיי שאני לא מבין, איך לעזאזל המדינה והאנשים פה מצפים שהפלשתיני הממוצע יאכל חרא בכפיות מדי יום במחסומים ובחיי היום יום שלו בכפר, יגיד 'יאמי', 'תודה' בסוף הארוחה ולא יחשוב בכלל על התנקמות?!

פורסם

^

אני מקווה שאתה צוחק.

הפסקת הזרמת הדלק לעזה הייתה בגלל סיבה שאין טובה ממנה- נסיון לפוצץ את מסוף הדלקים בנחל עוז.

אז רגע, הם מנסים לפוצץ את המקום דרכו אנחנו מעבירים להם דלק, הורגים לנו אנשים, ואז הם מתלוננים על שסגרנו את השאלטר?

כרגע ישראל עושה משהו שהיא לא הייתה צריכה מאז ההתנתקות- מספקת מים, מזון, דלק וחשמל לעזה.

עזה לא צריכה להיות הדאגה שלנו, שביצעו את ההתנתקות היו צריכים להתנתק עד הסוף- או לא להתנתק בכלל. המצב בעזה הוא מה שקורה שעושים חצי עבודה

לא טרחנו להבהיר לעולם שעזה היא לא הבעיה שלנו יותר, שמצרים או מדינה אחרת יטפלו בהם (כאילו שחסר למדינות ערב באיזור כסף, זה פשוט שאף אחד לא מעוניין בהם גם כן), ועכשיו על כל פיפס קטן ועצירת אספקה (אספקה שבאה מכספי המיסים של הישראלי הממוצע, כן?) הם צועקים שאנחנו עושים להם משבר הומניטרי.

אכן קיצוניות זה רע- אבל זה נכון לגבי השמאל כמו לימין.

אתה לא יכול לתת שיחטיפו לך מכות ואתה תעמוד ותחייך.

ומה שלא יהיה, אם אני רואה שמאלני קיצוני כלשהו זורק ביצים על חיילים/קורא לרמטכ"ל "רוצח" (אהמ אהמ גברת דנה אולמרט) בנוכחותי, הוא חוזר הביתה עם יד שבורה.

פורסם

reality check

או במילים אחרות, תתבגרו כבר.

אני חושב שיום הזיכרון הוא מועד מצוין להזכר שקורבנות מלחמות ועימותי העבר הם מגש הכסף שעליו ניתנה לנו מדינה יהודית-דמוקרטית

אני מקווה שאתה צוחק.

הפסקת הזרמת הדלק לעזה הייתה בגלל סיבה שאין טובה ממנה- נסיון לפוצץ את מסוף הדלקים בנחל עוז.

אז רגע, הם מנסים לפוצץ את המקום דרכו אנחנו מעבירים להם דלק, הורגים לנו אנשים, ואז הם מתלוננים על שסגרנו את השאלטר?

כרגע ישראל עושה משהו שהיא לא הייתה צריכה מאז ההתנתקות- מספקת מים, מזון, דלק וחשמל לעזה.

עזה לא צריכה להיות הדאגה שלנו, שביצעו את ההתנתקות היו צריכים להתנתק עד הסוף- או לא להתנתק בכלל. המצב בעזה הוא מה שקורה שעושים חצי עבודה

לא טרחנו להבהיר לעולם שעזה היא לא הבעיה שלנו יותר, שמצרים או מדינה אחרת יטפלו בהם (כאילו שחסר למדינות ערב באיזור כסף, זה פשוט שאף אחד לא מעוניין בהם גם כן), ועכשיו על כל פיפס קטן ועצירת אספקה (אספקה שבאה מכספי המיסים של הישראלי הממוצע, כן?) הם צועקים שאנחנו עושים להם משבר הומניטרי.

אנחנו, להבדיל מהחמאס, לא ארגון של חיות אדם פראיות. ישראל לא יכולה לתת ידה לאסון הומניטרי בעזה ולכן אנחנו חייבים לנשוך את השפה ולדחוף להם דלק, מזון ותרופות אל תוך הגרון (ובמקביל להשיב ירי אל מקורות האש). באם נהיה במלחמה כוללת עם עזה, המצב ישתנה, אבל אנחנו לא.

אכן קיצוניות זה רע- אבל זה נכון לגבי השמאל כמו לימין.

אתה לא יכול לתת שיחטיפו לך מכות ואתה תעמוד ותחייך.

ומה שלא יהיה, אם אני רואה שמאלני קיצוני כלשהו זורק ביצים על חיילים/קורא לרמטכ"ל "רוצח" (אהמ אהמ גברת דנה אולמרט) בנוכחותי, הוא חוזר הביתה עם יד שבורה.

במדינה דמוקרטית מותר לצעוק ולהפגין. אתה יכול לתבוע מישהו שקורה לך "רוצח" על הוצאת דיבה אבל ניתן לעצור אותו רק אם מדובר בהסתה או בהפרעה לסדר הציבורי, אבל בעצם הקריאה עצמה אין עבירה פלילית. לעומת זאת, לשבור למישהו יד זאת היא עברה פלילית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים