עבור לתוכן

מבקש הסבר מפורט לקביעת TV OUT בלוח של ASUS M2A-VM

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם של ASUS M2A-VM עם כרטיס TV OUT נלווה (radeon 1250 שהגיע יחד עם הלוח). חיברתי את היציאה לTV (כמו שהיה לי עד היום עם לוח וכרטיס אחר של NVIDIA), אבל בהגדרות אני לא מצליח להבין איך לעזאזל אני יוצר תצוגה לTV. זו פעם ראשונה שלי עם ATI ואני מפחד שאני מפספס משהו עם הדרייברים או עם ההגדרות.

עזרה בבקשה

פורסם

אתה לא חייב להשתמש בדרייבר...

אפשר להשתמש בהגדרות של הווינדוס...

כפתור ימני של העכבר על השולחן עבודה -> מאפיינים -> הגדרות.

לסמן את המסך המשני, לסמן את שני ה-V שיש מתחת לשם של הכרטיס מסך

לסמן את המסך הראשי, לבטל את הV שיש.

ואז אישור.

וה"ראייה" אמורה לעבור לTV...

איך ניסית וזה לא עבד?

פורסם
  • מחבר

כמובן שעשיתי את זה ואין לי שם אופציות רצויות (ראה קובץ מצורף). הפאדיחה היא שעם NVIDIA זה תמיד היה נורא פשוט ונגיש, אבל פה משהו לא ברור לי, ואני לא מצליח להתגבר על הבעיות.

תראה את הקובץ המצורף ותגיד לי מה לעשות משם...

[attachment deleted by admin]

פורסם

התכוונתי לזה (מצורף קובץ)

מה שמסומן באדום.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אז את זה עשיתי, וכלום לא קרה חוץ מריצוד לרגע, וחזרה לשגרה.

אולי לא חיברתי ליציאה הנכונה- מהTV OUT בכרטיס יוצא כבל שבקצהו השני מתפצל ל-3: ירוק אדום וכחול. אני מחבר לכחול, נכון?

פורסם

לא.....

ה3 חיבורים הם ליותר איכות. אבל יש לך TV CRT לא? אז מספיק לחבר את המתאם (שאת האמור לקבל עם הכרטיס) מתאם בין הS-VIDEם לבין חיבור RCA צהוב.

ואז אתה מחבר רק את החיבור הצהוב.

איך שחיברת זה שוגי ולכן לא עבד.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, לא אתווכח, כי אני לא בבית לנסות כרגע, אבל עד לפני חודש, כשהיה לי TV OUT של NVIDIA זה היה מחובר עם המתאם של הצבעים שאמרתי לך (ולמען הדיוק, קיבלתי את הכבלים הצבעוניים עם הכרטיס ולא את המתאם הבודד עם היציאה הצהובה (למרות שיש לי אותו בלי קשר).

הקיצר, אני מניח שהבעיה שלי היא לא עם החומרה אלא עם התוכנה- משהו שם לא הולך לי, אני בטוח!

ואם אתה גם עם סדרה דומה של כרטיסי מסך (לפי התמונה שצירפת) ההגדרות אמורות להיות דומות, אז בחייאת- אולי תעלה כמה תמונות מסך של ההגדרות או שפשוט תלך איתי יד ביד עם הסבר של מה ללחוץ ומה להתקין ותעזור לי לגמור עם זה כבר???

תודה רבה בינתיים.

פורסם
  • מחבר

הגעתי, שיחקתי עם זה וכלום. לא החיבור עם המתאם הבודד ולא זה עם השלושה.

בחייכם- אין לאף אחד אפשרות להסביר לי מה הוא עשה בכרטיס הRADEON שלו? (ואני משוכנע שיש פה ללא מעט כרטיסים דומים...)

פורסם

האם אתה מתחבר למסך המחשב שלך במקביל ודרך איזה סוג של חיבור?

פורסם
  • מחבר

אם אני מבין נכון את השאלה, אז למסך אני מחובר קבוע באופן רגיל (הפלאג הכחול של המסך בלי שום מתאם באמצע.

כרטיס המסך הרגיל הוא ON BOARD ורק הTV OUT הוא בכרטיס נוסף (RADEON 1250).

אני חוזר- הבעיה שלי היא כ-נ-ר-א-ה לא בחומרה אלא בהגדרות התוכנה והיציאות. משהו שם לא משדר כמו שאמור. נראה כמו איזה חסר בהגדרות.

פורסם

אי אפשר לעבוד במקביל על הלוח הזה עם SVIDEO ועם VGA.

Dual VGA output support:

RGB & DVI/HDMI

DVI & HDMI

TV-out(YPbPr/AV/S) & DVI/HDMI

(Simultaneous output for YPbPr, AV, S, and RGB is not supported)

[br]פורסם בתאריך: 7.05.2008 בשעה 09:46:52

ולא, לא יעזור לשים מתאם מיציאת ה DVI ל VGA כי יציאת ה DVI היא DVI-D.
פורסם
  • מחבר

סליחה, מה זאת אומרת?! אתה רוצה להגיד לי שאני יכול לראות או במסך או בTV אבל אסור שהחיבור יהיה במקביל?!?!? בחיים לא שמעתי על כזה דבר, ואם זה נכון, אז הם חבורה של מפגרים שם במפעל!

אנסה ואעדכן.

פורסם

לא. אני אומר לך שאפשר לראות בהרבה מאוד קומבינציות אבל לא בקומבינציה שאתה מנסה.

אפשר לעבוד במקביל על שני חיבורים דיגיטליים (HDMI ו DVI).

אפשר לעבוד על כל קומבינציה של יציאה אחת אנלוגית ואחת דיגיטלית (למשל SVIDEO ו DVI).

אי אפשר לעבוד על שתי יציאות אנלוגיות.

אם למסך שלך במחשב יש חיבור DVI אז תתחבר איתו ליציאת ה DVI שעל הלוח ואז תוכל להתחבר ב SVIDEO לטלוויזיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים