עבור לתוכן

היתחממות מעבד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

הבעיה שלי היא כזו המעבד מידגם AMD ATHLON 4800+X2 מיתחמם ואני לא מבין מה הסיבה ואני אשתדל לפרט מה עשיתי עד כה:

1)החלפתי את המארז הישן שלי ל- NZXT ALPHA BLACK + 2 מאווררים NOCTUA 120 MM מאחור+קדימה.

2)פירקתי את לוח-האם והרכבתי עליו גוף-קרור מידגם TERMALTAKE MINI-TYPHOON מרחתי מישחה טרמית מידגם- ARCTIC-SILVER 5 בכמות הנכונה ומרחתי את המישחה בהתאם להוראות של היצרן הנחתי את גוף-הקרור על הנעבד ןבדקתי שיש התאמה מלאה בין צלעות הקרור למעבד ושהכל יושב כשורה אבל מישום מה המעבד מיתחמם!!!

במצב מנוחה המעבד נימצא בטמפרטורה של 22-25 מעלות אבל ברגע שאני עושה בדיקת מאמץ ע"י תוכנו כגון ORTHOS+OCCT המעבד מיתחמם במהירות ומגיע ל- 60-65 מעלות אני כבר מישגע הכל מורכב כמו שצריך ועדיין אותו הדבר גל הכבלים מסודרים במארז יש מרווח ואין שום דבר שיכול להפריע לזרימת האוויר בתוך המארז

מה שמפתיע אותי הוא שלמרות הטמפרטורות הגבוהות אני נוגע בגוף הקרור והוא קריר לא "מרגיש" כמו 65 מעלות כל תוכנות ניתור הטמפ' מראות אותו דבר אני כבר לא יודע למה להאמין לתחושת היד שלי או לכל התוכנות

מה לדעתכם הסיבה אני כבר מתוסכל

פורסם

תנתק את הקירור ובדוק שנוצר מגע מלא בין הIHS לפלטה של הHS.

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות אבל מה זה IHS ו-HS ?

פורסם

HS- HeatSink

(הפלטה של המעבד) IHS- Integrated Heat Spreader

פורסם
  • מחבר

פירקתי והרכבתי הכל מהתחלה וביצעתי בדיקת מאמץ ב-OCCT למשך שעתיים והטמפרטורות ירדו ל-45-49 במאמץ האים הטמפרטורות האלו עדיין גבוהות?

פורסם

עכשיו זה בסדר. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

האים כדאי לי להשקיע בקרור חדש כגון: TT V-1 או-TT BIG-TYPHOON או להישאר עים מה שיש לי כרגע TT MINI-TYPHOON

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים