פורסם 2003 במאי 822 שנים לא מצאתי בפורום משהו מומלץ בתחום הזה,הבנתי שממש לא כדאי לקנות HP, בגלל השחיטה בראשי הדיו (למרות שיש חלופיים).מהי המלצתכם ?
פורסם 2003 במאי 922 שנים HP דווקא מאוד מומלצותאל תיתן לנושא הדיו להדאיג אותךשים את איכות ההדפסה על טיוטה ותהנה לזמן ארוך
פורסם 2003 במאי 1022 שנים יש את ה3420 שאני משתמש בה, נחמדה מאוד, אבל אחרי המשלוח ו"דמי טיפול" תעלה לך 380.
פורסם 2003 במאי 1022 שנים מחבר יש את ה3420 שאני משתמש בה, נחמדה מאוד, אבל אחרי המשלוח ו"דמי טיפול" תעלה לך 380.מעוניין במשהו זול יותר (הכל כולל הכל).
פורסם 2003 במאי 1022 שנים מחבר בתקציב הזה יש לך את:Canon S200XEpson C42UXהקנון עולה 350 לא וכלל משלוחהאפסון אכן עולה 200-300, אבל שמעתי שהיא זוועה.. - האמנם ?
פורסם 2003 במאי 1022 שנים אתה רוצה מרצאדס במחיר של סוסיתאבמחיר הזה ברור שכל המדפסות יהיהו מעפנותמה חשבת
פורסם 2003 במאי 1122 שנים הקנון עולה 350 לא וכלל משלוחהאפסון אכן עולה 200-300, אבל שמעתי שהיא זוועה.. - האמנם ?אופס... התכוונתי לקאנון הזאת: Canon S100.
פורסם 2003 במאי 1122 שנים אני ממליץ לך ללכת על המדפסות של HP הם אמינות איכותיות ומהירות אינ לא בטוח שתמצא משהוא ב 300 שקל בדיוק אולי 300+ אבל תאמין לי שזה שווה אני לא ההיתי הולך על מדפסות של קנון או אפסון הם פחות טובות ואגב השירות של קנון בארץ שמעתי שהוא הוא לא טוב ואפסון עם משהו מתקלקל כל תיקון עולה ביוקר.
פורסם 2003 במאי 1122 שנים מחבר אני ממליץ לך ללכת על המדפסות של HP הם אמינות איכותיות ומהירות אינ לא בטוח שתמצא משהוא ב 300 שקל בדיוק אולי 300+ אבל תאמין לי שזה שווה אני לא ההיתי הולך על מדפסות של קנון או אפסון הם פחות טובות ואגב השירות של קנון בארץ שמעתי שהוא הוא לא טוב ואפסון עם משהו מתקלקל כל תיקון עולה ביוקר.אתה מציע לקחת משכנתא בריבית קבועה או ריבית משתנה, לטובת רכישת ראשי דיו ?
פורסם 2003 במאי 1122 שנים כהרגלי גם על הנושא הזה ארכתי מחקר (אני אוהב לעשות כאלה) יש מדפסת אחת שתתאים לך lexmark 25zהיא זולה 250 שקל הדיו שלה יותר זול מזה של HP בחצי בערך וכמות הדיו כמעט זהה אבל זכור אם אתה קונה מדפסת כזאת זולה(מה שלדעתי לא כדי לך לעשות) יהיו לכך השלכות כמו פלסטיק פשוט כפתורים שאולי יתקעו לך ואיכות ירודה כמו כן המדפסות האלה יכולות להשבר בשננייה אחת אני מציע לך לקנות אולי דגם יותר מתקדם של לקסמרק ולקסמרק זה הכי כדאי בשבילך באמת והדיו הממוחזר של DMO גרוע קניתי מהם 5 מחסניות צבעוניות רק אחת עובדת כל פעם החזרתי להם מחסנית אמרתי להם שהיא מוצאיה רק אדום (בעיה נפןצה במחסניות של HP ) והחליפו לי את זה ככה 5!!!!! פעמים זה בהחלט מעצבן אבל קיבלתי המלצות מאנשים שקנו דיו ממוחזר מאופיס דיפו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.