עבור לתוכן

צריך המלצה למדפסת - 200-300 ש"ח !

Featured Replies

פורסם

לא מצאתי בפורום משהו מומלץ בתחום הזה,

הבנתי שממש לא כדאי לקנות HP, בגלל השחיטה בראשי הדיו (למרות שיש חלופיים).

מהי המלצתכם ?

פורסם

HP דווקא מאוד מומלצות

אל תיתן לנושא הדיו להדאיג אותך

שים את איכות ההדפסה על טיוטה ותהנה לזמן ארוך

פורסם
  • מחבר

אשמח לדיעות נוספות + המלצות ספציפיות.

תודה !

פורסם

גם אני מתכנן לקנות מדפסת בתקציב הזה אשמח לעצות

פורסם

יש את ה3420 שאני משתמש בה, נחמדה מאוד, אבל אחרי המשלוח ו"דמי טיפול" תעלה לך 380.

פורסם
  • מחבר

יש את ה3420 שאני משתמש בה, נחמדה מאוד, אבל אחרי המשלוח ו"דמי טיפול" תעלה לך 380.

מעוניין במשהו זול יותר (הכל כולל הכל).

פורסם

בתקציב הזה יש לך את:

Canon S200X

Epson C42UX

פורסם
  • מחבר

בתקציב הזה יש לך את:

Canon S200X

Epson C42UX

הקנון עולה 350 לא וכלל משלוח

האפסון אכן עולה 200-300, אבל שמעתי שהיא זוועה.. - האמנם ?

פורסם

אתה רוצה מרצאדס במחיר של סוסיתא

במחיר הזה ברור שכל המדפסות יהיהו מעפנות

מה חשבת

פורסם

אתה יכול גם לקנות משומשות.

פורסם

הקנון עולה 350 לא וכלל משלוח

האפסון אכן עולה 200-300, אבל שמעתי שהיא זוועה.. - האמנם ?

אופס... התכוונתי לקאנון הזאת: Canon S100.

פורסם

אני ממליץ לך ללכת על המדפסות של HP הם אמינות איכותיות ומהירות אינ לא בטוח שתמצא משהוא ב 300 שקל בדיוק אולי 300+ אבל תאמין לי שזה שווה אני לא ההיתי הולך על מדפסות של קנון או אפסון הם פחות טובות ואגב השירות של קנון בארץ שמעתי שהוא הוא לא טוב ואפסון עם משהו מתקלקל כל תיקון עולה ביוקר.

פורסם
  • מחבר

אני ממליץ לך ללכת על המדפסות של HP הם אמינות איכותיות ומהירות אינ לא בטוח שתמצא משהוא ב 300 שקל בדיוק אולי 300+ אבל תאמין לי שזה שווה אני לא ההיתי הולך על מדפסות של קנון או אפסון הם פחות טובות ואגב השירות של קנון בארץ שמעתי שהוא הוא לא טוב ואפסון עם משהו מתקלקל כל תיקון עולה ביוקר.

אתה מציע לקחת משכנתא בריבית קבועה או ריבית משתנה, לטובת רכישת ראשי דיו ?

פורסם

כהרגלי גם על הנושא הזה ארכתי מחקר (אני אוהב לעשות כאלה) יש מדפסת אחת שתתאים לך lexmark 25z

היא זולה 250 שקל הדיו שלה יותר זול מזה של HP בחצי בערך וכמות הדיו כמעט זהה אבל זכור אם אתה קונה מדפסת כזאת זולה

(מה שלדעתי לא כדי לך לעשות) יהיו לכך השלכות כמו פלסטיק פשוט כפתורים שאולי יתקעו לך ואיכות ירודה כמו כן המדפסות האלה יכולות להשבר בשננייה אחת אני מציע לך לקנות אולי דגם יותר מתקדם של לקסמרק ולקסמרק זה הכי כדאי בשבילך באמת

והדיו הממוחזר של DMO גרוע קניתי מהם 5 מחסניות צבעוניות רק אחת עובדת כל פעם החזרתי להם מחסנית אמרתי להם שהיא מוצאיה רק אדום (בעיה נפןצה במחסניות של HP ) והחליפו לי את זה ככה 5!!!!! פעמים זה בהחלט מעצבן אבל קיבלתי המלצות מאנשים שקנו דיו ממוחזר מאופיס דיפו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים