עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך מינמלי מספיק לעבודה עפ פוטושופ?

Featured Replies

פורסם

רוכש מחשב לעבודה עם פוטושופ ומעוניין בהמלצה לכרטיס במינ' הוצאה כספית לעבודה איתו

האם גם כרטיס OB יספיק ?

פורסם

אין ממש משמעות לכרטיס כשאתה עובד ב- דו מימד אז תבחר משהוא פשוט ותשקיע בזיכרון וכן OB יספיק.

פורסם

אין ממש משמעות לכרטיס כשאתה עובד ב- דו מימד אז תבחר משהוא פשוט ותשקיע בזיכרון וכן OB יספיק.

שטויות. בטח שיש משמעות! אם אתה עובד בצורה מקצועית או רוצה להדפיס זה משפיע מאוד וגם לעבודה השוטפת... נסה לעבוד ב-300 DPI שזה נורמה (לא מקצועי אפילו).

קח כרטיס עם לפחות 128 מגבייט זיכרון גרפי כי זה יעזור לך לעבוד ברזולוציות הגבוהות. גם מהירות הכרטיס זה אומר מהירות בה האפקטים מופיעים...

בטח שעל הלוח יספיק כדי להדליק את התוכנה ולעבוד איתה אבל איכות העבודה תרד... יש לי סיוטים מהצבא שביקשו שאעבוד על מחשב עם כרטיס מובנה והכל זז לאט...

תקנה כרטיס זול, 300-500 ש"ח וזה יתרום רבות לעבודה השוטפת - הכי מעצבן שאתה עושה אפקט שלוקח שעה להכניס לתמונה (עוד יותר טוב: אפקט שהוספת בטעות!).

פורסם
תשקיע בזיכרון

תומך לגמרי. מנסיון האפקטים לפעמים רעבים לזיכרון ולא אחת יצא לי שנאלצתי לחכות יותר מדקה כדי לגלות שלא מוצא חן בעיניי האפקט :P

פורסם

שטויות. בטח שיש משמעות! אם אתה עובד בצורה מקצועית או רוצה להדפיס זה משפיע מאוד וגם לעבודה השוטפת... נסה לעבוד ב-300 DPI שזה נורמה (לא מקצועי אפילו).

אז זהו שלא.

פוטושופ לא זקוקה להאצה גרפית של כרטיס 3D. הדבר שבאמת חשוב לפוטושופ זה זכרון RAM, המון שטח פנוי על דיסק שמיועד רק לפוטושופ, וכמובן מעבד חזק! אין צורך במרובע ליבות מספיק כפול ליבה.

פורסם

שטויות. בטח שיש משמעות!

חבר, אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר - עדיף שלא תחלק עצות שגויות.

כמו שאמרו - אין שום השפעה של הכרטיס מסך על PS.

פורסם

קח כרטיס עם לפחות 128 מגבייט זיכרון גרפי כי זה יעזור לך לעבוד ברזולוציות הגבוהות. גם מהירות הכרטיס זה אומר מהירות בה האפקטים מופיעים...

בטח שעל הלוח יספיק כדי להדליק את התוכנה ולעבוד איתה אבל איכות העבודה תרד... יש לי סיוטים מהצבא שביקשו שאעבוד על מחשב עם כרטיס מובנה והכל זז לאט...

תקנה כרטיס זול, 300-500 ש"ח וזה יתרום רבות לעבודה השוטפת - הכי מעצבן שאתה עושה אפקט שלוקח שעה להכניס לתמונה (עוד יותר טוב: אפקט שהוספת בטעות!).

נעשה לך קצת סדר:

אין משמעות לכרטיס מסך שאתה עובד בדו מימד כמו שכתבתי

בנוסף אין שום קשר לדפוס, 300DPI זה אכן נורמה ונורמה מקצועית לגמרי-לרוב אין בכלל משמעות ל 300 וזה רק מספר

מעטים הניירות שיכולים לקבל 300 נקודות לאינצ' באופן אמיתי ובלי להתבלות קיים גם 400 וזה בעיקר למשטחי הדפסה מבוססים פולייסטר/פלסטיק

מהירות הכרטיס- שוב, לא קשור למהירות האפקטים/פילטרים בדו מימד.

תוכנה לא מדליקים.

אם הוספת אפקט בטעות פשוט תלחץ על אסקייפ, זה יעצור את העבודה.

בהצלחה.

פורסם

אתם רוצים להגיד לי שכרטיס מובנה של 32 מגבייט זיכרון גרפי וכרטיס 128 מגבייט גרפי יעבדו בדיוק באותה צורה ואין *שום* שוני בפוטושופ גם בגדלי תמונה לצרכי הדפסה (300-400 DPI)?

פורסם

אתם רוצים להגיד לי שכרטיס מובנה של 32 מגבייט זיכרון גרפי וכרטיס 128 מגבייט גרפי יעבדו בדיוק באותה צורה ואין *שום* שוני בפוטושופ גם בגדלי תמונה לצרכי הדפסה (300-400 DPI)?

קודם כל, אפשר לשנות לכרטיס מובנה את כמות הזיכרון דרך הביוס.

דבר שני, אין קשר לרזולוציה של הקבצים. כרטיס מסך חזק יכול להאיץ לך את תהליך הרענון של התמונה על המסך, במיוחד במסכים גדולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים