עבור לתוכן

מחפש קירור לHD3850 AGP

Featured Replies

פורסם

יש לי את הכרטיס הנ"ל והקירור סטוק שלו מרעיש בצורה פשוט מזעזעת. אני לא מהטיפוסים שלחוצים על שקט, אבל

המאוורר שלו כבר מפריע לי לראות סרטים בשקט. אני מחפש קירור שקט יותר ואם כבר שיקרר יותר מהסטוק (לאוברקלוק עתידי).

אשמח להמלצות.

עריכה: כרגע התקציב פתוח. מצד שני אני לא מחפש את הקירור הטוב ביותר אלא קירור שקט שיוריד קצת מעלות לעומת

הסטוק. סטוק - מנוחה:44 מעלות עומס:69 מעלות.

פורסם
  • מחבר

עודכן. כמו כן אשמח לקבל הפניה לאתר שמשווה את מיקומי חורי ההתקנה של כרטיסי המסך, יש לי בבית EVERCOOL 2

TURBO שיושב על ה6600GT הישן שלי ואשמח לחסוך ולהעבירו ל3850. אני יודע בוודאות שהוא מתאים ל1900XT

ואני רוצה לראות אולי הוא יתאים לכרטיס החדש.

פורסם

הקירור די ישן..אבל שווה לך לנסות למדוד את המרחק ולראות אם יש התאמה לכרטיס מסך...

ועל כל מקרה אם יש לך מקום פנוי מתחת לכרטיס..ה-Accelero S1 Rev. 2 של AC אמור להתאים ויהיה מצויין..

פורסם

אכן קירור ישן, תנסה.

אבל לפני כן תסתכל פה על קירור אחד שמצאתי ,הבאתי קישור לא בכדי שתרכוש אותו אלא רק בשביל שתראה איזה כרטיסים הם בעלי אותה תושבת,אולי זה יעזור לך.

http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=AC-Accelero-S1&affiliate=zap

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הקירור די ישן..אבל שווה לך לנסות למדוד את המרחק ולראות אם יש התאמה לכרטיס מסך...

ועל כל מקרה אם יש לך מקום פנוי מתחת לכרטיס..ה-Accelero S1 Rev. 2 של AC אמור להתאים ויהיה מצויין..

אני אנסה לעשות את זה. אם זה לא יתאים כנראה שאקנה את הACCELERO. אני יכול לשים עליו שני מאווררי 120 מ"מ?

פורסם

אתה יכול לשים עליו 2 של 80 או מקסימום 90 וגם זה לא בטוח, אני סומך על זה ששני 80 יעשו את העבודה,

שניים של 120 יהיו פחות אפקטיביים משום שיבלטו דיי הרבה מהצדדים.

פורסם

יש לך מאווררים יעודים שהחברה הוציאה בשבילו..הם עולים בסביבות ה50-70+- שקלים...ומהווים פתרון מושלם ביחד..

פורסם

שני 80 שקטים וייעודיים עולים 40 ש"ח בKSP

פורסם

איך ה-S1 כקירור פאסיבי?

יש לי כרטיס די חם, וגם הקירור שלו די מעצבן

פורסם

הוא מקרר אותו כפסיבי ללא בעיות כלל

פורסם
  • מחבר

אני מתכנן לקנות את הקירור הנ"ל ומעוניין להוסיף לו 2 מאווררי 80 מ"מ, אשמח להמלצות למאווררים

שקטים ויעילים שנמכרים בksp.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים