פורסם 2008 במאי 417 שנים אני רוצה לעשות שבתוכנה מסויימת(WORD) כשאני עושה OPEN אז הוא יסדר לי את הקבצים שבתוכה לפי שם ובתוכנה אחרת נגיד (EXCEL) שהוא יסדר לי את הקבצים לפי תאריך. צירפתי תמונה שתבינו על איזה מסך OPEN אני מדבר.... תודה זה חשוב לי [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 417 שנים תלחץ על העמודה שאתה רוצה לפיה לסדר את הקבצים.עד כמה שאני זוכר התוכנות זוכרות את ההגדרות האלו לפעם הבאה שאתה רוצה לפתוח קובץ.
פורסם 2008 במאי 417 שנים מחבר אז אני מבין שאי אפשר לעשות שינוי עבור כל תוכנה אלא באופן כללי להכל . תקן אותי אם אני טועה.. !ושאלה נוספת באותו תחום.. כשאני פותח חלון OPEN כמו מקודם בתוכנה מסויימת איך אני עושה שהיא תציג לי תמידאת הקבצים בתוכה לפי DETAILS ולא LIST או משהו אחר....
פורסם 2008 במאי 417 שנים כן, כל תוכנה צריך לקבוע את זה ידנית.לגבי סוג תצוגה זה אותו דבר כמו הסדר של הקבצים.
פורסם 2008 במאי 417 שנים מחבר אז זהו .. שאני לא מצליח לשמור את זה שזה ישאר ככה.... מאחר ואני לא יודע.. אז אולי מישהו יכול לרשום לי בפירוט אילו פעולות לעשות על מנת שאוכל לסדר את הקבצים לפי הDETAILS ואת התיקיות לפי תאריכים או שמות .. וכל זה צריך להישמר בחלון ה- OPEN !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.