עבור לתוכן

פתיחה אוטומטית של תוכנות עם הדלקת המחשב שהיו פתוחות לפני כן

Featured Replies

פורסם

שלום

בוינדוס אפשר להגדיר שכאשר סוגרים את המחשב ואח"כ פותחים אותו שוב, או שעושים ריסטארט, אותם החלונות שהיו פתוחים לפני שסגרתם את המחשב, יפתחו שוב אוטומטית

אני הייתי רוצה לדעת אם יש דרך לעשות את אותו הדבר עם תוכנות, או לפחות קבצי טקסט פתוחים?

ועוד שאלה שלא תלויה בשאלה הקודמת, אם אתם מכירים תוכנה שאפשר לפתוח בה יותר מקובץ טקסט אחד בבת אחת, ורצוי גם קבצי ?DOC

פורסם

עד כמה שאני יודע זה לא אפשרי בחלונות אבל עובד מעולה בלינוקס :)

לגבי התוכנה: כל תוכנה יכולה לפתוח יותר מקובץ אחד. יש לך דרישה יותר ספציפית?

פורסם

ועוד שאלה שלא תלויה בשאלה הקודמת, אם אתם מכירים תוכנה שאפשר לפתוח בה יותר מקובץ טקסט אחד בבת אחת, ורצוי גם קבצי ?DOC

notepad++

context

לא יודע על תמיכה בקבצי DOC, אבל אלה תוכנות מעולות...

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות

אבל התכוונתי לפתוח את כל הקבצים בחלון אחד כמו שאפשר לפתוח הרבה תמונות בפוטושופ והכל כמובן נפתח באותו החלון

האמת היא שאני אפילו לא יודע אם זה יפתור לגמרי את הבעיה. אולי אם אפשר יהיה גם לשמור כמה קבצים ביחד. בקיצור מה שחשוב לי זה לא לפתוח כל פעם את כל קבצי הטקסט שאני משתמש בהם באופן קבוע, אחד אחד (בנפרד), אלה למצוא דרך לפתוח את כולם כל פעם, ביחד (בבת אחת) כך שזה בעצם קשור לשאלה הראשונה שלי

אם יש פיתרון כלשהו לזה, זה יעזור לי

פורסם

תיראה לגביי הDOC

הWORD יודע יופי לעשות את זה פשות תכווץ את החלונות וזה יציג לך את זה...

בנושא השני אם אתה מתכוון שהWINDOWS ישמור את המצב האחרון שהייתה בו אתה יכול להפעיל HIbernate זה דומה אבל הזיכרון לא מתרוקן והPAGE סתם מתפוצץ...

או שאתה יכול להכניס את התוכנות שאתה רוצה לSTARTUP בתוך תפריט התחל

פורסם

זה לא עוזר לו, התוכנות פשוט נפחות מחדש,

הוא רוצה שהמידע ישמר.

חוץ מזה, בשיטה שלך זה קבוע, הוא פשוט רוצה שזה יפתח שוב בהדלקה.

פורסם
  • מחבר

Gawker אתה צודק בקשר ל-Hibernate, בגלל זה אני לא עושה את זה

וחשבתי בקשר ל-Startup, אבל אני לא פותח כל פעם את אותם קבצי הטקסט

פורסם

נו באמת

פשוט תיצור קיצורי דרך לקבצי טקסט שאתה צריך.

שים את כל הקיצורים באותה תיקיה

וכשתרצה לפתוח את כולם, פשוט תסמן את כל הקיצורי דרך שבתיקיה בעזרת CTRL+A ותלחץ ENTER.

פורסם
  • מחבר

מצחיק, בדיוק עשיתי קיצורי דרך לקבצים עוד לפני שראיתי את ההודעה שלך, כי אני חיפשתי פתרון לבעיה

אבל יש לי כל כך הרבה קבצי טקסט מפוזרים בלא מעט תיקיות כך שזה עדיין לא הכי פשוט להגיע אליהם, וגם לא היה פשוט ליצור את כל הקיצורים ולשים חלק בתיקיות אמיתיות כדי שזה יהיה דומה לסדר המקורי :silly:

תודה על ההצעה בכל מקרה

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני אישית עובד באופן תמידי עם לפחות 10 קובצי טקסט (לא DOC) וברגע שאני מריץ את עורך הטקסט שלי UltraEdit הוא פותח לי את כל הקבצים שהיו פתוחים בזמן הסגירה האחרונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים