עבור לתוכן

המלצה לנייד - תקציב עד 8k

Featured Replies

פורסם

היי כולם,

כמו בכותרת, אני צריך המלצה למחשב נייד עד 8000 שקל.

שימושים:

תכנות, אינטרנט, עבודה עם מספר אפליקציות פתוחות בו-זמנית.

צרכים טכניים מינימליים:

מעבד:

2.0Ghz

זכרון:

2GB RAM.

זכרון קשיח:

120GB , 7200RPM

אחריות:

3 שנים.

כרגע החברה המועדפת היא Lenovo (סדרת ה-ThinkPad אפילו..) כיוון שאני לא קונה בארץ וחשובה לי שתהיה אחריות בינלאומית.

10x

פורסם

8K היום הם בסביבות $2200. בתקציב זה בארה"ב תוכל לקנות T61p מעולה שיענה על כל דרישותיך.

פורסם

תקנה לנובו, יש עכשיו 10% הנחה נוספת עד ה 5.5 דרך E-COUPON פשוט בסוף תהליך הקנפוג תלחץ על הכפתור של ה .APPLY FOR E-COUPON

אחריות תקפה בארץ, מחירים מעולים, אמינים, אני לא יודע איזה סוג אפליקציות אבל כל עוד זה לא משחקים אני ממליץ על לנובו.

אני לא בטוח שאתה צריך T61P כמו ש QTTP, למה מיועד המחשב? איזה סוג אפליקציות?

פורסם
  • מחבר

היי שוב,

קודם כל תודה על ההתייחסות (המהירה יש לומר..)

8K היום הם בסביבות $2200. בתקציב זה בארה"ב תוכל לקנות T61p מעולה שיענה על כל דרישותיך.

כמה דברים:

1. המחשב עתיד להירכש בסין (ולפני שתזהירו אותי, דוד שלי יבואן אני מקווה שהוא יודע לקנות דברים מקוריים - בכל מקרה, החיסכון שווה לי את הסיכון).

אני מתכנן להוציא משהו כמו 4000-5000 שקל. רשמתי 8000 כי לפי חישוב גס, מחשב שבסין עולה 4-5k בארץ יעלה 8k.

2. לאיזה T61P אתה מתכוון? עשיתי חיפוש קצר ב zap ואני רואה שיש כמה דגמים המרכיבים את הצירוף T61P

.

תקנה לנובו, יש עכשיו 10% הנחה נוספת עד ה 5.5 דרך E-COUPON פשוט בסוף תהליך הקנפוג תלחץ על הכפתור של ה .APPLY FOR E-COUPON

אחריות תקפה בארץ, מחירים מעולים, אמינים, אני לא יודע איזה סוג אפליקציות אבל כל עוד זה לא משחקים אני ממליץ על לנובו.

אני לא בטוח שאתה צריך T61P כמו ש QTTP, למה מיועד המחשב? איזה סוג אפליקציות?

1. סליחה על הבורות, אבל מה זה קונספט הE-COUPON? אני פשוט מדפיס את זה מהאתר ecoupons.com וזה כביל בכל חנות שמוכרת Lenovo ?

2. סוג אפליקציות? סביבות פיתוח בעיקר (JAVA, MSVS וכו'..). האמת שכרגע אני לא צופה עומס מטורף על המחשב (photoshop לא יהיה..), אבל אני בהחלט מתכוון לקנות מחשב שישרת אותי נאמנה לפחות 3-4 שנים.

פורסם

אחריות תקפה בארץ

אני מקווה שזה בסדר שאני מעלה את הנושא בת'רד הזה ולא בזה שעוסק ביבוא אישי, אבל רציתי לדעת על סמך מה אתה אומר שהאחריות של לנובו תמיד תקפה בארץ? אני שואלת כי גם אני קונה לנובו בימים הקרובים מחו"ל, וכמה בדיקות שערכתי (למשל - שיחה עם מוקד האחריות שלהם בארה"ב, בדיקה באתר האינטרנט) העלו שהאחריות שלי לא תכובד (אני בררתי לגבי thinkpad t61p). אם יש לך מידע מהימן אחר אני ממש אשמח לשמוע כי בגלל הבירור שעשיתי אני מתכננת עכשיו לא להוסיף שנות אחריות מעבר לזו שכלולה במחיר, אבל כמובן שאם אגלה שהאחריות כן תקפה בארץ אשנה את ההזמנה שלי....

פורסם

מתכוון לקנות בסין - אז עדיף שתשאל באיזה פורום סיני, או לפחות שתביא לינק לאתר סיני שבו כמה מפרטים שביניהם אתה מתלבט.

המוצרים הזמינים בארץ והמחירים שלהם לא אומרים כלום על מה שקורה בסין, ואין שום טעם בלהמליץ לך על מחשב בארץ ב-8K רק בגלל שעשית חישוב שמחשב כזה יעלה לדוד שלך בסין 4-5K. יכול להיות שהמחשב בכלל לא נמכר שם.

אז עזוב, חבל על הזמן.

שדוד שלך ייקח איזה מחשב T61/T61p עם 3 שנות אחריות בינלאומית, מה שייכנס בתקציב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים