פורסם 2008 במאי 417 שנים מחבר סורי על השאלת 'נוב'אבל איך בודקים בביוס? יש לי ויסטהוהיצרן של לוח האם הוא אסוס. אמור להיות לי את התוכנה מצורף בדיסק עם הלוח אם? יש לך אולי קישור או משהו?תודה!!
פורסם 2008 במאי 417 שנים יש תוכנה שמגיעה עם לוח האם שנקראת pcprobe שאיתה אתה יכול לראות את כל החיישנים של הלוח.בחוברת של לוח האם יש גם מדריך שמסביר איך להתמצא בביוס.
פורסם 2008 במאי 417 שנים מחבר יש תוכנה שמגיעה עם לוח האם שנקראת pcprobe שאיתה אתה יכול לראות את כל החיישנים של הלוח.התוכנה הזו נמצאת בדיסק של הדרייבר?כי יש לי רק 2 דיסקים שקיבלתי עם הלוח אם(P5N-D), אחד של הדרייבר ואחד עם כל מיני שטויות כמו נורטון סקיורטי 2007, אקרובט רידר וכו'...עריכה:שכחתי את החוברת של הלוח אם כנראה בחנות /:
פורסם 2008 במאי 417 שנים את כל ההתקנות שיש בדיסק וגם את החוברת (בפורמט PDF) אתה יכול להוריד מאתר היצרן של לוח האם.
פורסם 2008 במאי 417 שנים מחבר הורדתי PC PROBE IIאומר שהטמפ' של הCPU שלי 29 והלוח אם 40Vcore1.14V12V+11.97V5V+5.16V3.3V+3.26VCPU29MB40יש תוכנה שמראה עוד פרטים כמו מהירות של המאווררים כמו שהאוורסט אמור להראות לי אבל לא מראה...?עוד משהו.. לא בטוח שזה שייך לפורום הזה אבל נשאל בכל זאת אולי תוכל לעזורבתוכנה הזאת שהורדתי נכנסתי לסיסטם סלוט של הPCI אקספרס ובסלוט הראשון הוא כותב לי In Use ובסלוט השני Available ויש לי SLI, איך זה הגיוני??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.