פורסם 2008 במאי 317 שנים בלי לפרט יותר מידי!למשהו יש מושג על ציוד צילום שאפשר למקם נניח על עץ, שיצלם במשך 24 שעות את הנעשה בסביבה. הרזולוציה צריכה להיות טובה כדי שאוכל לזהות אדם מוכר ממרחק של כ 10 מטר.הציוד צריך להיות קטן, בעל מצבר פנימי וזול ככל הניתן
פורסם 2008 במאי 317 שנים הציוד צריך להיות קטן, בעל מצבר פנימי וזול ככל הניתןכמו שאתה מחפש מרצדס, תקציב, עד 20 שקלים חדשים.הדברים האלה לא זולים, ולכן אתה סותר את עצמך.על אחת כמה וכמה כשאתה מחפש אחד באיכות טובה.("רזולוציה גבוהה, מצבר פנימי, קטן" וכו')
פורסם 2008 במאי 317 שנים אם יש אחד ב7000 והשני ב 20000, אז זול ככל הניתן זה 7000מה המרחק מהעץ עד לחדר הקרוב ..
פורסם 2008 במאי 317 שנים מחבר זה ימוקם בשטח, בערך ק"מ מנקודת חשמל הכי קרובההרזולוציה צריכה להיות מינימלית כדי לאפשר זיהוי אדם מוכר מטווח 10 מטר (רק כדי לדעת אם זה הוא או לא הוא, זה לא צריך לספק הוכחה בבית משפט, רק בשבילי)
פורסם 2008 במאי 317 שנים זה ימוקם בשטח, בערך ק"מ מנקודת חשמל הכי קרובההרזולוציה צריכה להיות מינימלית כדי לאפשר זיהוי אדם מוכר מטווח 10 מטר (רק כדי לדעת אם זה הוא או לא הוא, זה לא צריך לספק הוכחה בבית משפט, רק בשבילי)האממ זה בעייתי ... מה אתה רוצה לצלם ?
פורסם 2008 במאי 317 שנים מחבר קיבלתי עכשיו הצעהצריך להסליק לפטופ בשטח מחובר לכבל מאריך ( הארכת מרחק מחודשת 300 מטר)מקלט שמחובר למחשב 1100 ש"חמשדר לטווח 50 מטר 650 ש"ח (תנועת רכבים בטווח 100 מטר משם לכן אין בעיית קליטה)מצלמה עם רזולוציה לא גבוהה 750 ש"חהסוכן מגיע לשטח ובודק שאין בעיה עם המשדר, במידה וכן עוברים למשהו יותר חזקמצטער, לא יכול לפרט על גבי הפורום את הבעיה
פורסם 2008 במאי 317 שנים מצלמת רשת ב300-400-500 שקל (שמקליטה באיכות טובה)והרבה הרבה הרבה הרבה הרבה מאריכי USB
פורסם 2008 במאי 317 שנים מחבר יש לה צמצם להתמודד עם תנאי הארה משתנים? אם יראו כבל בשטח, ימצאו את המצלמה והמחשב ואני אשאר עם ה-... ביד
פורסם 2008 במאי 317 שנים אז ספר לי בפרטי מה הבעיה ..?אני שואל כי בזמני הפנוי יוצא לי לעשות התקנות של מצלומות במעגל סגור ..קצת אוף טופיק ביררתי לך בקשר למיזוג והבחור לא מתעסק בבניית תשתיות
פורסם 2008 במאי 317 שנים מחבר שלחתי לך, לגבי המיזוג תודה, אבל זה כבר לא רלוונטי, עכשיו יש כל מיני בעיות אחרות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.