עבור לתוכן

בעייה עם הכרטיס מסך 9800GTX (דחוף)

Featured Replies

פורסם

אז ככה הבעייה היא עם המאוור הוא מסתובב לאט כאילו גם שאני במאמץ הוא לא מעלה את המהירות ניסיתי לשנות דרך הדרייבר וזה הולך אבל הוא נישאר קבוע הוא לא מעלה את המהירות לפי עומס.. (גם שאני במאמץ גם שאני במנוחה הוא אותו מהירות)

ניסיתי לשנות דרך RIVATUNER אבל הוא נותן ליש לשנות שם רק performance 3D ושאני משנה את זה אז השני האחרים עולים איתו ביחד.. (הסטנדרט 2D והLOW פאוור )

הכרטיס הוא של TWINTCHE

פורסם

זה בעיה ידועה בכרטיס המסך החדשים של NVIDIA...

יש כמה כרטיסי מסך שיצאו להם עדכוני ביוס שתמקנים את העניין..

אבל בגדול מחכים למשהו רשמי מNVIDIA...

פורסם

גם אני סובל מהבעיה! אין בררה מעלים את המאורר באופן ידני.

פורסם
  • מחבר

בעעע טוב תודה אפשר לינעול ...

שניה ידוע מתי יצא דרייבר חדש?

פורסם

כרגע 173.93 נמצא בבתא, לא שמתי לב לשינוי בנושא.

אני מאוד מקוה שעד יולי/אוגוסט הבעיה תפתר, כי בימים של הקיץ הכרטיס סתם יתחמם לנו ב-30% ניצול בלבד.

פורסם
  • מחבר

הא סבבה

הא והמאוור מגביר את המהירות שלו לפי החום (אבל זה לא מספיק עדיין><")

בכל מקרה יש לי את הקרור של זלמן הV1000 על הכרטיס הקודם..

השאלה היא עם הוא יתאים ל9800GTX אולי במקרה? :s05:

פורסם

הבעיה היא שהוא לא מגביר את המהירות..ובגלל זה הכרטיס מתחמם..ואתה חושב ש"זה לא מספיק"..

ולפי זלמן הוא לא מתאים..אבל אני מציע לך לבדוק את החורי התקנה שעל הקירור..יש סיכוי טוב שהם מתאימים..

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שהוא לא מגביר את המהירות..ובגלל זה הכרטיס מתחמם..ואתה חושב ש"זה לא מספיק"..

ולפי זלמן הוא לא מתאים..אבל אני מציע לך לבדוק את החורי התקנה שעל הקירור..יש סיכוי טוב שהם מתאימים..

בדקתי בRIVATUNER וברגע שיצאתי מהמשחק המהירות של המאוור באחוזים שם ירדה כל פעם... כאילו הוא מגביר מהירות בזמן מאמץ אבל עדיין לא מספיק..

בקשר לזלמן אני יבדוק בהזדמנות שאני יפרק תמחשב ..

פורסם

יש לי ת 9800gtx של evga ואין לי את הבעיה הזאת

ברגע שהכרטיס מתחמם המאורר מעלה אחוזים אוטומטית.

מגיע ל72 מעלות בשיא

פורסם

מגיע ל72 מעלות בשיא

זה החיסרון באוטומטי, אם תשים את המאורר ידנית על 80% ניצולת, הכרטיס לא יעבור במאמץ את ה-60 מעלות אפילו במשחק קרייסיס.

פורסם

גם אני סובל מהבעיה! אין בררה מעלים את המאורר באופן ידני.

איך אני עושה את זה?

יש לי SLI 9600GT של טווינטק

פורסם
  • מחבר

מגיע ל72 מעלות בשיא

גם אצלי הוא לא עובר את ה70 וקצת מעלות .. אבל בכרטיס הקודם הטמ"פ הייתה מקסימום 55 +- במאמץ><" (7950GT עם VF1000)

זה החיסרון באוטומטי, אם תשים את המאורר ידנית על 80% ניצולת, הכרטיס לא יעבור במאמץ את ה-60 מעלות אפילו במשחק קרייסיס.

אבל ב80 אחוז אפשר להתאבד מהרעש שהדבר הזה מוציא><" :s07:

פורסם

לי יש את הכרטיס מסך של ליטק 9800gtx

ואני משחק ב- bioschok

והוא עובד טוב

במאמץ הוא מגיע לי ל-66 בטמפרטורה

שזה נהדר

לפחות ככה אני חושב

אחלה של כרטיס

פורסם

פותח התרד על מנת לשנות את מהירות המאוורר ידנית..תוריד RIVA TUNER או שפשוט תשנה בדרייברים (דורש התקנה של NTUNE)...

רק שתדע שהמאוורר רועש מאוד מתצורה של 40% ומעלה...

לגבי בדיקת הטמפ'...לפני שאתם זורקים סתם טמפ'..

תפעילו מוניטור בזמן משחק..תשחקו לפחות 15 דקות...ואז שתצאו תראו לאן הטמפ' הגיע...

פורסם
  • מחבר

פותח התרד על מנת לשנות את מהירות המאוורר ידנית..תוריד RIVA TUNER או שפשוט תשנה בדרייברים (דורש התקנה של NTUNE)...

רק שתדע שהמאוורר רועש מאוד מתצורה של 40% ומעלה...

לגבי בדיקת הטמפ'...לפני שאתם זורקים סתם טמפ'..

תפעילו מוניטור בזמן משחק..תשחקו לפחות 15 דקות...ואז שתצאו תראו לאן הטמפ' הגיע...

כן אני יודע יש לי תRIVA TUNER.. הגברתי תמהירות אבל זה מטריף תשכל מזה המאוור הזה><" חח

(אני יבדוק מחר עם הVF1000 מתאים.. אין לי כח לשנות כל פעם ידנית תמהירות וזה חופר בשכלxD חח :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים