פורסם 2008 במאי 317 שנים אז ככה הבעייה היא עם המאוור הוא מסתובב לאט כאילו גם שאני במאמץ הוא לא מעלה את המהירות ניסיתי לשנות דרך הדרייבר וזה הולך אבל הוא נישאר קבוע הוא לא מעלה את המהירות לפי עומס.. (גם שאני במאמץ גם שאני במנוחה הוא אותו מהירות)ניסיתי לשנות דרך RIVATUNER אבל הוא נותן ליש לשנות שם רק performance 3D ושאני משנה את זה אז השני האחרים עולים איתו ביחד.. (הסטנדרט 2D והLOW פאוור )הכרטיס הוא של TWINTCHE
פורסם 2008 במאי 317 שנים זה בעיה ידועה בכרטיס המסך החדשים של NVIDIA...יש כמה כרטיסי מסך שיצאו להם עדכוני ביוס שתמקנים את העניין..אבל בגדול מחכים למשהו רשמי מNVIDIA...
פורסם 2008 במאי 317 שנים כרגע 173.93 נמצא בבתא, לא שמתי לב לשינוי בנושא.אני מאוד מקוה שעד יולי/אוגוסט הבעיה תפתר, כי בימים של הקיץ הכרטיס סתם יתחמם לנו ב-30% ניצול בלבד.
פורסם 2008 במאי 317 שנים מחבר הא סבבההא והמאוור מגביר את המהירות שלו לפי החום (אבל זה לא מספיק עדיין><")בכל מקרה יש לי את הקרור של זלמן הV1000 על הכרטיס הקודם..השאלה היא עם הוא יתאים ל9800GTX אולי במקרה? :s05:
פורסם 2008 במאי 317 שנים הבעיה היא שהוא לא מגביר את המהירות..ובגלל זה הכרטיס מתחמם..ואתה חושב ש"זה לא מספיק"..ולפי זלמן הוא לא מתאים..אבל אני מציע לך לבדוק את החורי התקנה שעל הקירור..יש סיכוי טוב שהם מתאימים..
פורסם 2008 במאי 417 שנים מחבר הבעיה היא שהוא לא מגביר את המהירות..ובגלל זה הכרטיס מתחמם..ואתה חושב ש"זה לא מספיק"..ולפי זלמן הוא לא מתאים..אבל אני מציע לך לבדוק את החורי התקנה שעל הקירור..יש סיכוי טוב שהם מתאימים..בדקתי בRIVATUNER וברגע שיצאתי מהמשחק המהירות של המאוור באחוזים שם ירדה כל פעם... כאילו הוא מגביר מהירות בזמן מאמץ אבל עדיין לא מספיק..בקשר לזלמן אני יבדוק בהזדמנות שאני יפרק תמחשב ..
פורסם 2008 במאי 517 שנים יש לי ת 9800gtx של evga ואין לי את הבעיה הזאתברגע שהכרטיס מתחמם המאורר מעלה אחוזים אוטומטית.מגיע ל72 מעלות בשיא
פורסם 2008 במאי 517 שנים יש לי ת 9800gtx של evga ואין לי את הבעיה הזאתברגע שהכרטיס מתחמם המאורר מעלה אחוזים אוטומטית.מגיע ל72 מעלות בשיאזה החיסרון באוטומטי, אם תשים את המאורר ידנית על 80% ניצולת, הכרטיס לא יעבור במאמץ את ה-60 מעלות אפילו במשחק קרייסיס.
פורסם 2008 במאי 517 שנים גם אני סובל מהבעיה! אין בררה מעלים את המאורר באופן ידני.איך אני עושה את זה?יש לי SLI 9600GT של טווינטק
פורסם 2008 במאי 517 שנים מחבר יש לי ת 9800gtx של evga ואין לי את הבעיה הזאת ברגע שהכרטיס מתחמם המאורר מעלה אחוזים אוטומטית. מגיע ל72 מעלות בשיא גם אצלי הוא לא עובר את ה70 וקצת מעלות .. אבל בכרטיס הקודם הטמ"פ הייתה מקסימום 55 +- במאמץ><" (7950GT עם VF1000) זה החיסרון באוטומטי, אם תשים את המאורר ידנית על 80% ניצולת, הכרטיס לא יעבור במאמץ את ה-60 מעלות אפילו במשחק קרייסיס. אבל ב80 אחוז אפשר להתאבד מהרעש שהדבר הזה מוציא><"
פורסם 2008 במאי 517 שנים לי יש את הכרטיס מסך של ליטק 9800gtx ואני משחק ב- bioschokוהוא עובד טובבמאמץ הוא מגיע לי ל-66 בטמפרטורהשזה נהדרלפחות ככה אני חושבאחלה של כרטיס
פורסם 2008 במאי 517 שנים פותח התרד על מנת לשנות את מהירות המאוורר ידנית..תוריד RIVA TUNER או שפשוט תשנה בדרייברים (דורש התקנה של NTUNE)...רק שתדע שהמאוורר רועש מאוד מתצורה של 40% ומעלה...לגבי בדיקת הטמפ'...לפני שאתם זורקים סתם טמפ'..תפעילו מוניטור בזמן משחק..תשחקו לפחות 15 דקות...ואז שתצאו תראו לאן הטמפ' הגיע...
פורסם 2008 במאי 517 שנים מחבר פותח התרד על מנת לשנות את מהירות המאוורר ידנית..תוריד RIVA TUNER או שפשוט תשנה בדרייברים (דורש התקנה של NTUNE)... רק שתדע שהמאוורר רועש מאוד מתצורה של 40% ומעלה... לגבי בדיקת הטמפ'...לפני שאתם זורקים סתם טמפ'.. תפעילו מוניטור בזמן משחק..תשחקו לפחות 15 דקות...ואז שתצאו תראו לאן הטמפ' הגיע... כן אני יודע יש לי תRIVA TUNER.. הגברתי תמהירות אבל זה מטריף תשכל מזה המאוור הזה><" חח (אני יבדוק מחר עם הVF1000 מתאים.. אין לי כח לשנות כל פעם ידנית תמהירות וזה חופר בשכל חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.