פורסם 2008 במאי 217 שנים יש לי דיסק קשיח שמכיל קבצים מסויימים (ידוע לי איזה קבצים)מחשב (ידוע לי איזה מחשב ויש לי גישה אליו)ודיסק און קי נוסףאני רוצה לבדוק אם קבצים מדיסק און קי א הועברו לדיסק און קי ב ששניהם היו על המחשב (העתקתי ישירות מדיסק אחד לשני) באותה מדיה במקום דיסק ב זה יכול להיות סתם תקליטוראו שאני רוצה לבדוק אם הקבצים מהדיסק און קי נצפו על המחשבמבחינה טכנית אני בטוח שזה אפשריהשאלה איך עושים את זה?אין לי מושג אפילו מה לכתוב בגוגל בשביל לקבל רקע כללי
פורסם 2008 במאי 217 שנים אתה יכול להריץ חיפוש על המחשב עם הקבצים האלה שלך.פשוט אין דרך אחרת.מערכת ההפעלה לא שומרת על לוגים של כל הקבצים שהיא עבדה מולם, או העבירה אותם.אחרת ההארד-דיסק שלך היה מתפוצץ מידע מחוסר מקום, בגלל הכמות של הלוגים שהיו נשמרים.אתה יכול לעשות ניסוי אפילו. תוריד את התוכנה Filemon (חינמית לחלוטין), ברגע שהיא פתוחה, היא כותבת ללוג את כל הפעולות שנעשו על קבצים (אפשר לבקש ממנה סינונים), ותראה איך אפילו בלי שאתה עושה פעילות על המחשב, כמה פעולות על קבצים מתבצעות.אין פתרון לבעיה שלך, חוץ מהרצת חיפוש על המחשב, או על הדיסק הנוסף הזה.
פורסם 2008 במאי 217 שנים מחבר אבל הקבצים לא על המחשב, אז למה להריץ חיפוש?אם ככה מה שאתה אומר אין מצב מה שאני לא יעשה טכנית זה בלתי אפשרי לבדוק את זה?אולי אם יש במקרה ספייר על המחשב שהיה קיים לפני הפעולה?או לא יודע אני סתם זורק רעיונות
פורסם 2008 במאי 217 שנים ננעל + נוספה לך אזהרה על דאבל פוסטינגhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=333484.msg2880357#msg2880357
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.