פורסם 2008 במאי 217 שנים לוח אם GA G31 \ GB G31 -אני לא יודע איזה אני אמור לקבל לפי המפרט שכתוב לי אולי אתם תגידו לי כי בטח רק שם אחד מבינהם קייםמעבד - E4500זכרון - 2GB 800 DDR2דיסק קשיח - 250GBכרטיס מסך - NVIDIA GEFORCE 8600GTS 512MB SPARKLEמסך - W1952TQ LG 19 רחבהאם הוא מסגול להחזיק את ווינדוס ויסטה אבל שירוץ חלק לא שיהיה לו קצת כבדוברור יש עוד דברים כמו צורב וכו' אני גם מעוניין להביא משחקים ושמעתי שויסטה עדיין לא ממש תומך במשחקים יכול להיות בעתיד שאם חבילת העידכון של מיקרוסופוט הSPהשונים הוא כן יקבל מחשקים או לא תודה לעונים
פורסם 2008 במאי 217 שנים מחבר אני יודע שגם יש כזה שיש אפשרות לראות בתלת מימד את התיקיות וכאלו אז המחשב יריץ את זה או שזה יהיה קצת איטיוהאם שיצאו חבילות הSP הווינדוס יהיה מסוגל להריץ מחשקים או שזה לא קשור וככה זה הוינדוס ?
פורסם 2008 במאי 317 שנים קוראים לזה aero וזה גם יעבוד בלי שום בעיה ומחשקים עבדו גם לפני SP1 (שכבר יצאה).
פורסם 2008 במאי 417 שנים מפרט מימין.. , ויסטה רצה בלי שום בעייה (לא הייה לי BSOD אחד מאז שהתקנתי אותה והיא אף פעם לא קרסה לי)לגבי מישחקים, כל מה שניסיתי עד היום רץ בלי בעייה(חוץ מ Crysis) וזה עוד על רזולוציה של 1680X1050, מסך 22".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.