עבור לתוכן

6800GS VS HD3450

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי כרטיס מסך eVga Geforce 6800GS TDH 256mb 256bit במחשב, ואני עורך שדרוג במחשב שלי ושל אחותי הקטנה, ככה שאני צריך לקנות כ.מסך נוסף וזול.

השימושים שלי הם: ראיית סרטי HD (1080i,720P) ושימוש מועט במשחקים (פיפא ...), ועם המחשב החדש אני יעבור לVISTA שתשמתש בAero.

השימושים של אחותי הקטנה הם ראיית סרטי SD רגילה והיא לא משחקת כלל.

רציתי לקנות כ.מסך זול ופשוט (HD3450 למשל, שעולה כ-200 שקל), מכיוון שהכ.מסך הישן שלה הוא AGP.

עכשיו השאלה שלי היא, האם לצרכים שלי שהם HD בעיקר וויסטה, עדיף את הכ.מסך החדש שיודע לפענח H264 ? או שאני אשר עם הכרטיס מסך הישן ?

פורסם
  • מחבר

אני לא נוהג להקפיץ, אבל ההודעה עברה לעמוד השני וזה דיי דחוף לי ...

מישהו יכול לעזור לי ?

נ.ב, אשמח לקבל אתר של באנצ'ים שאני יוכל להשוות בין 2 כרטיסי המסך (מה שיש באשכולים זה לא טוב).

פורסם

שלום, יש לי כרטיס מסך eVga Geforce 6800GS TDH 256mb 256bit במחשב, ואני עורך שדרוג במחשב שלי ושל אחותי הקטנה, ככה שאני צריך לקנות כ.מסך נוסף וזול.

השימושים שלי הם: ראיית סרטי HD (1080i,720P) ושימוש מועט במשחקים (פיפא ...), ועם המחשב החדש אני יעבור לVISTA שתשמתש בAero.

השימושים של אחותי הקטנה הם ראיית סרטי SD רגילה והיא לא משחקת כלל.

רציתי לקנות כ.מסך זול ופשוט (HD3450 למשל, שעולה כ-200 שקל), מכיוון שהכ.מסך הישן שלה הוא AGP.

עכשיו השאלה שלי היא, האם לצרכים שלי שהם HD בעיקר וויסטה, עדיף את הכ.מסך החדש שיודע לפענח H264 ? או שאני אשר עם הכרטיס מסך הישן ?

היה לי את ה 6800GS, מצוין פועל חלק ללא דופי

על XP ו ויסטה כולל משחקים כבדים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים