עבור לתוכן

עזרה בבקשה :) אני לא מצליח לייצב את המעבד על 3 GHZ !

Featured Replies

פורסם

לוח אם - Kn9S

מעבד - Athlone X2 3800 +

ספק - 450 PNR FSP

זיכרונות בדואל - 667 MHZ (ואיזה 700 + האוברקלוק של הזיכרונות אוטומאטית כשאני מעלה את המעבד .. לגיטימי :) )

למעשה אני לא מצליח לייצב אותו על 290 אבל המחשב כן מבצע POST ומגיע לטעינה - שם הוא כושל,נתקע או עושה ריסטרט על 302 FSB .

אני לא מצליח לייצב את המעבד - מה עליי לעשות ?

פורסם

אני לא מכיר את לוח האם ואת הפונקציות שלו אבל תנסה להעלות את המתח של המעבד

כשאתה נכנס למערכת הפעלה בOC הכי גדול שאתה יכול ישר תבדוק את הטמפרטורה של המעבד שלך במאמץ!!!!

יכול ליהיות שזה מה שמגביל אותך

פורסם

אתה גם ככה בOC רציני, אולי זה הגבול פה

פורסם
  • מחבר

העליתי את המתח ל- 1.65 !!

ועיין לא עוזר !

המעלות בסדר גמור !

במאמץ מלא 50 מעלות !

יש לי את הקירור Big Typhoon !!!

זהו כעיקורן ..

במנוחה : 39 - 37

פורסם

תמונות מCPU-Z על המהירות הכי יציבה שהגעת.

מאיזה דגם הזכרונות?

פורסם
  • מחבר

תמונות מCPU-Z על המהירות הכי יציבה שהגעת.

מאיזה דגם הזכרונות?

הזיכרונות מדגם Twinmos - 667MHZ כרגע שמתי אותם על 533MHZ כדי שלא ייכנסו לאברקלוק גבוהה (גם אני לא מצליח לייצב אותם בשום מצב מ- 2.9 GZH ) ופועלים בתיזמונים של 4-4-4-12 . CL-5

בכל אופן החזרתי כרגע את הזיכרונות (כרגע אני עובד עם 4 סטיקים ) כדי שיהיה לי יותר נפח בזיכרון (עכשיו 2.5 GB זיכרון RAM ) ועשיתי את זה כי בכל מקרה אני לא מצליח לייצב את המחשב גם בדואל וגם בסינגל .

הזיכרונות כרגע באובר ל- 715 .. אני קודם רוצה לשלול את הגבלת הזיכרונות בגלל זה אני פועל בתדר של 544 ולא 667 .

האובר גדול גם ככה וכשאני שם את הזיכרונות על 667 והאובר להם מתעצם למעל 960 MHZ אז כרגע אני רק שולל אפשרויות ..

פורסם

תעשה דחוף ריסט קומוס עם הג'מפר על הלוח אם ואז נתחיל לדבר

פורסם
  • מחבר

תעשה דחוף ריסט קומוס עם הג'מפר על הלוח אם ואז נתחיל לדבר

לא הבנתי אותך אחי .. :o

נ.ב

אני לא יודע מה גרם למקשים במשחק (התלוננתי שהכבר והמקלדת לא זזים ) AMERICAS ARMY להתאפס :D

חח במקרה קפץ לי הרעיון לעושות REPAIR למשחק או להתקינו מחדש אבל אז אמרתי שאני אולי אבדוק שהמקשים התאפסו (קראתי באינטרנט שאני צריך למחוק קובץ מוסתר שנמצא בתיקייה של המשחק ואז הגעתי למסקנה שזה קורה כשמחליפים כרטיס מסך (או משו בגנון )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים