עבור לתוכן

וירוס WIN32.TROJAN.KEYLOGGER

Featured Replies

פורסם

וירוס WIN32.TROJAN.KEYLOGGER מצאתי אותו גם באנטי וירוס AVG וגם בתוכנה Ad-Aware SE Personal אבל אני לא מצליח למחוק אותו הוא כל פעם חוזר מה לעשות חייב עזרה

תודה לעוזרים

פורסם

תוכל לתת את שם הקובץ?

יכול להיות שזה עוגייה או רוגלה,שאתה מבקר באתר יום יום,וכך הוא חודר אלייך.

ד''א

נסה להסיר אותו עם בדיקת הרוגלות של ZA,היא בטוחה.

MuTaTiOn.

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני יתן לך קצת הסבר זה לא יכול להיות מאיזה שהוא אתר כי אני עושה סריקה באדוור אור איך שלא קוראים לזה פעם אחרי פעם כל פעם יש את זה אני מוחק וזה חוזר מוחק וזה חוזר בסריקה הבאה אני עושה עכשיו עוד סריקה אחת כי פעם קודמת שעשתי לפני 2 דקות בערך אז התחילו להפיתח לי המון דפים באינטרנט דפים ריקים הצלחתי לצאת מי זה דרך ה טמסקגר

תכף אני יעלה תמונה לפה

איזה תוכנה זאת ZA אני לא מכיר אתה יכול להביא לי קישור להורדה שלה בקשה

פורסם

Zone Alarm.

אני לא יודע אם יש לה גירסה של אנטי ספיוור,אם לא תמצא,תוריד את אחת מחבילות האבטחה החינמיות שלה.

MuTaTiOn.

פורסם
  • מחבר

רגע אני לא מבין זה אנטי ספיוור אנטי וירוס כאלו או מה התוכנה הזאת עושה ?

פורסם

זה בעיקרון פיירוול,שמשלבת בתוכנה אנטי ספיוור,ואנטי וירוס.

הפיירוול הזה מוכר ואמין,מאז ומעולם.

אל תחשוש להתקין אותו אם אתה פוחד שהוא יאט לך את המחשב,הוא לא NIS ולא קרוב להיות כמוהו.

כמובן,שאל תתקין אותו אם יש לך פיירוול מותקן כבר,אחרת יש מצב להתנגשות בינהם.

אתה יכול להסיר את שלך ולהתקין אותו ללא חשש.

תבדוק באתר הבית אם יש גם גירסה חינמית רק לאנטי ספיוור.

MuTaTiOn.

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה קצת מפגרת אף פעם לא היה לי פיירבול במחשב עכשיו

תמיד חשבתי או שאני כן צודק שבווינדוס XP יש את החומת אש הזאת שזה בעצם מה שנקרא הפיירבול של הווינודס או שאני טועה לאללה

יש לי שאלה ממש קשורה מה זה הבאנרים האלו שיש לך למטה בחתימה?

פורסם

פיירבול

תיקון - Firewall.

חומת האש של XP חלשה,ולא יעילה.

תתקין את ZoneAlarm. (תוכל להוריד את הגירסה החינמית מכאן - http://www.filehippo.com/download_zonealarm_free/)

היא כוללת בתוחה גם פירוול,גם אנטי וירוס (חלש אומנם) וגם אנטי ספירוור שמזהה וירוסים והוא מומלץ.

מדריך לתהליך ההתקנה,ולשימוש בתוכנה תוכל למצא פה - http://download.zonelabs.com/bin/media/pdf/zaclient61_user_manual.pdf

יש לי שאלה ממש לא קשורה מה זה הבאנרים האלו שיש לך למטה בחתימה?

לא קשור לנושא,דבר איתי בפרטי על כך.

MuTaTiOn.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי לכתוב לא ממש

ואי אפשר להשיג רק את אנטי ספירוור?

פורסם

לא הייתי סומך כל כך על האנטי וירוס של ZA , אם לאחר התקנה עדיין לא מוסר הסוס טרויאני הזה , תנסה להתקין את NOD32

פורסם

גם KASPERSKY INTERNET SECURITY

חבל על זמן .. תותחחחח

גם פיירוול , גם אנטי וירוס ובטח אנטי רוגלות.. כך שאין לחשוש

תוריד מהאתר שלהם.. WWW.KASPERSKY.COM

פורסם

לא הייתי סומך כל כך על האנטי וירוס של ZA , אם לאחר התקנה עדיין לא מוסר הסוס טרויאני הזה , תנסה להתקין את NOD32

אף פעם לא אמרתי לו להשתמש באנטי וירוס של ZA,ואפילו אמרתי שהאנטי וירוס בחבילות של ZA לא יעיל.

אבל האנטי ספיוור שלהם מוצא גם וירוסים (אפילו כאלה ש-NOD,KASPERSKY ו-AVG לא מוצאים).

MuTaTiOn.

פורסם

עדיין לא נתקלתי ב Spyware/Virus שעדיין לא מצא NOD, אבל לא נהפוך את זה לנושא הדיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים