פורסם 2008 במאי 217 שנים וירוס WIN32.TROJAN.KEYLOGGER מצאתי אותו גם באנטי וירוס AVG וגם בתוכנה Ad-Aware SE Personal אבל אני לא מצליח למחוק אותו הוא כל פעם חוזר מה לעשות חייב עזרהתודה לעוזרים
פורסם 2008 במאי 217 שנים תוכל לתת את שם הקובץ?יכול להיות שזה עוגייה או רוגלה,שאתה מבקר באתר יום יום,וכך הוא חודר אלייך.ד''אנסה להסיר אותו עם בדיקת הרוגלות של ZA,היא בטוחה.MuTaTiOn.
פורסם 2008 במאי 217 שנים מחבר קודם כל אני יתן לך קצת הסבר זה לא יכול להיות מאיזה שהוא אתר כי אני עושה סריקה באדוור אור איך שלא קוראים לזה פעם אחרי פעם כל פעם יש את זה אני מוחק וזה חוזר מוחק וזה חוזר בסריקה הבאה אני עושה עכשיו עוד סריקה אחת כי פעם קודמת שעשתי לפני 2 דקות בערך אז התחילו להפיתח לי המון דפים באינטרנט דפים ריקים הצלחתי לצאת מי זה דרך ה טמסקגר תכף אני יעלה תמונה לפה איזה תוכנה זאת ZA אני לא מכיר אתה יכול להביא לי קישור להורדה שלה בקשה
פורסם 2008 במאי 217 שנים Zone Alarm.אני לא יודע אם יש לה גירסה של אנטי ספיוור,אם לא תמצא,תוריד את אחת מחבילות האבטחה החינמיות שלה.MuTaTiOn.
פורסם 2008 במאי 217 שנים מחבר רגע אני לא מבין זה אנטי ספיוור אנטי וירוס כאלו או מה התוכנה הזאת עושה ?
פורסם 2008 במאי 217 שנים זה בעיקרון פיירוול,שמשלבת בתוכנה אנטי ספיוור,ואנטי וירוס.הפיירוול הזה מוכר ואמין,מאז ומעולם.אל תחשוש להתקין אותו אם אתה פוחד שהוא יאט לך את המחשב,הוא לא NIS ולא קרוב להיות כמוהו.כמובן,שאל תתקין אותו אם יש לך פיירוול מותקן כבר,אחרת יש מצב להתנגשות בינהם.אתה יכול להסיר את שלך ולהתקין אותו ללא חשש.תבדוק באתר הבית אם יש גם גירסה חינמית רק לאנטי ספיוור.MuTaTiOn.
פורסם 2008 במאי 217 שנים מחבר יש לי שאלה קצת מפגרת אף פעם לא היה לי פיירבול במחשב עכשיותמיד חשבתי או שאני כן צודק שבווינדוס XP יש את החומת אש הזאת שזה בעצם מה שנקרא הפיירבול של הווינודס או שאני טועה לאללה יש לי שאלה ממש קשורה מה זה הבאנרים האלו שיש לך למטה בחתימה?
פורסם 2008 במאי 217 שנים פיירבולתיקון - Firewall.חומת האש של XP חלשה,ולא יעילה.תתקין את ZoneAlarm. (תוכל להוריד את הגירסה החינמית מכאן - http://www.filehippo.com/download_zonealarm_free/)היא כוללת בתוחה גם פירוול,גם אנטי וירוס (חלש אומנם) וגם אנטי ספירוור שמזהה וירוסים והוא מומלץ.מדריך לתהליך ההתקנה,ולשימוש בתוכנה תוכל למצא פה - http://download.zonelabs.com/bin/media/pdf/zaclient61_user_manual.pdfיש לי שאלה ממש לא קשורה מה זה הבאנרים האלו שיש לך למטה בחתימה?לא קשור לנושא,דבר איתי בפרטי על כך.MuTaTiOn.
פורסם 2008 במאי 217 שנים אפשר - תוכל למצוא הורדה שלו פה - http://www.zonealarm.com/store/content/catalog/products/znalm/comparison.jspאבל כמו שאמרתי,עדיף לך את כל החבילה כי אין לך פירוול כרגע.MuTaTiOn.
פורסם 2008 במאי 217 שנים לא הייתי סומך כל כך על האנטי וירוס של ZA , אם לאחר התקנה עדיין לא מוסר הסוס טרויאני הזה , תנסה להתקין את NOD32
פורסם 2008 במאי 217 שנים גם KASPERSKY INTERNET SECURITY חבל על זמן .. תותחחחחגם פיירוול , גם אנטי וירוס ובטח אנטי רוגלות.. כך שאין לחשושתוריד מהאתר שלהם.. WWW.KASPERSKY.COM
פורסם 2008 במאי 217 שנים לא הייתי סומך כל כך על האנטי וירוס של ZA , אם לאחר התקנה עדיין לא מוסר הסוס טרויאני הזה , תנסה להתקין את NOD32אף פעם לא אמרתי לו להשתמש באנטי וירוס של ZA,ואפילו אמרתי שהאנטי וירוס בחבילות של ZA לא יעיל.אבל האנטי ספיוור שלהם מוצא גם וירוסים (אפילו כאלה ש-NOD,KASPERSKY ו-AVG לא מוצאים).MuTaTiOn.
פורסם 2008 במאי 217 שנים עדיין לא נתקלתי ב Spyware/Virus שעדיין לא מצא NOD, אבל לא נהפוך את זה לנושא הדיון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.