עבור לתוכן

מעבד על סף רתיחה . . . (תרתי משמע)

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב עם לוח Gigabyte - 8I915P.

מעבד Intel - 3GHz.

הלוח והספק הם חדשים (בני שבוע פלוס מינוס).

מדי פעם המחשב מתכבה בלי שום סיבה נראית לעין ואין אפשרות להלדיק אותו שוב, הוא מתקרר קצת ואז אפשר להדליק אותו שוב.

הנחתי שזו בעיה של טמפרטורות אז בקתי עם SpeedFan וגיליתי שטמפרטורה של המעבד שלי היא [glow=red,2,300]96[/glow] מעלות.

וגם הטמפרטורה של הכרטיס מסך לא משהו.

יש לי במחשב את האיורור הסטנדרטי שיש בכל מחשב חוץ ממאורר אחד (האחורי, מתחת לספק) שהוא לא עובד.

אם אני יחליף אותו זה יפתור את הבעיה או שיש פה עוד משהו ?

הנה מה שקיבלתי ב-SpeedFan:

21604185an8.jpg

הצעות, מענות, טענות ושות'.

[glow=blue,2,300]תודה.[/glow]

פורסם

בדוק שהגוף קירור של המעבד/כרטיס מסך מחובר טוב... יכול להיות שהוא לא מוצמד טוב ואין מעבר חום

פורסם
  • מחבר

בדקתי. . . יש מגע. :s07:

פורסם

נקה אבק...תפרט על סידור המאווררים והחומרה במארז שלך...

כמו תבדוק את הגדרות המאוורר והטמפ' בביוס...ותחליף לתוכנה יותר נורמלית מSPEEDFAN...

פורסם

עוד משתמש של SF :s05:

עשה טובה תוריד את הגירסה החינמית של Everest.

לא זכור לי פעם אחת ש-SF דייקה.

אם,ויוצא מצב שזה אכן הטמפ',תיגע בהיטסינק של המעבד (אחרי ש''הסרת'' את החשמל הסטטי מהיידים שלך) ותבדוק אם הוא חם,

אם לא,חיישן מזייף.

עדכן בתוצאות.

MuTaTiOn.

פורסם
  • מחבר

ניקיתי אבק.

וד"א, בדקתי את הטמפרטורה ב-Everest ואחרי שראיתי תוצאה של 96 מעלות, זה היה נירא לי הזוי לגמרי. אז בדקתי ב-SF.

אני עוד מעט יבדוק עם ההיטסינק חם.

סידור המאוררים במחשב:

אחד על המעבד, אחד בספק, אחד מקדימה. ועוד אחד מאחורה שכבר לא עובד הרבה זמן (אני יחליף אותו כנראה שבוע הבא, רק רציתי לראות אם יכול להיות שהוא לא הבעיה המרכזית פה, כי אני עובדבלעדיו כבר הרב זמן).

וד"א, אם החיישן חום מזוייף אז מה יכול להסביר את הכיבוי המפתיע של המחשב באמצע החיים (?)

(תודה.)

פורסם

עוד אחד מאחורה שכבר לא עובד הרבה זמן

מקרה זה יכול לגרום להתחממות יתר של רכיבי המחשב.

תיגע בגוף הקירור ותבדוק מה המצב,

אם זה לא חם,אמרתי - חיישן מזייף.

אם הוא חם (בוא נגיד - כוויה ממדרגה ראשונה),כבה את המחשב,תן לו להתקרר,לאחר התקררות הגוף - תפעיל את המחשב ותוך כדי שהמחשב עובד,תשאיר את דלת המארז פתוחה.

זה יכול לעזור עד להחלפת המאוורר האחורי (אם הוא גורם הבעיה).

תעדכן.

MuTaTiOn.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים