פורסם 2008 במאי 217 שנים הזמנתי לפני קצת יותר משובעיים מספר קונקטורים מאתר שמצאתי בחו"ל לקראת פרוייקט שאני מתכנן. עשיתי הזמנת ניסיון כדי לראות את האמינות והשרות של האתר וגם על הדרך לראות אם החלקים הם מה שאני צריך. קצת תמונות: קונקטורים של SATA להלחמה על PCB: RCA להלחמה: בית סוללה דקה, USB להלחמה וחיבור מולוקס זכר: כל הרכיבים עלו לי בסה"כ 3$ והמשלוח עוד 6$ שבועיים לאחר קבלת התשלום הם ביצעו את המשלוח. כתובת האתר: http://www.4uconnector.com
פורסם 2008 במאי 217 שנים יפה מאוד.. אהבתי את הקונקטורים , בייחוד את הSATA.. זה יכול להיות מאוד מאוד שימושי ... חבל שבינתיים לא ניתן להשיג אותם בארץ, את הRCA, דווקא כן בכל אופן טובי , אני מאוד מקווה שיש לך איזה פרוייקט בשבילנו, ולא עוד איזה שולחן,הא?
פורסם 2008 במאי 217 שנים מחבר את ה RCA לא מצאתי בהרבה חנויות שביקרתי בהן, רק קונקטורים שלא מיועדים להלחמה על לוח. ואם כבר אתה מוצא המחיר שלהם הוא כמה שקלים בודדים. באתר 2 קונקטורים של RCA עלו לי 0.14 דולר שזה בערך 25 אגורות ליחידה וכן, אני חושב על לבנות מארז אבל רעיון לנושא מוביל עדיין אין לי
פורסם 2008 במאי 217 שנים אבל אין לי ספק שאת הידע והיכולת - דווקא כן יש לך.. אז יאללה..תתלבש על איזה נושא שאתה אוהב ותתחיל לבנות!
פורסם 2008 במאי 317 שנים איזה שווה הקונקטור של ה - SATAחבל על הזמןהיתי גם רוצה כמה כאלה גם נקבה וגם זכראגב כמה נראה לכם שהאורך שכבל SATA יכול להיות וכמה IDE?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.