פורסם 2008 במאי 117 שנים נכון ב Win Xp כמעט כל התקני ה USB מותקנים אוטומטית?אני רוצה למחוק את הדרייברים שהותקנו אוטומטית ברגע שהכנסתי את הדיסק און קי של Sandisk ככה שבפעם הבאה שאני אכניס את זה לשקע ה USB הוא יזהה את החומרה (ישים לב שהיא לא מותקנת) ויתקין אותה מחדשאיך עושים את זה?מדובר בדיסק און קי של חברת Sandisk U3 Cruzerתודה רבה!!
פורסם 2008 במאי 117 שנים דיונים הנוגעים לדרייברים מקומם בפורום תוכנה.הדיון מועבר.לך לסטיקי שעוסק בדרייברים, הפוסט האחרון מדבר על מחיקת דרייברים מוסתרים\דרייברים שלא בשימוש באותו הרגע.
פורסם 2008 במאי 117 שנים שום דרייבר לא הותקן לך מהתקן ה USB של סנדיסק התוכנה הקטנה שמופעלת היא מההתקן עצמו.כבר מחלונות מילניום המערכות מזהות אוטומטית התקני "הכנס הפעל".כך שלעניות דעתי אין לך מה להסיר.
פורסם 2008 במאי 117 שנים יש את הדרייבר Plug and Pray של הוינדוס שמותקן מחדש לכל התקן ובכל פורט שהוא "ביקר" בו, לפעמים זה יוצר התנגשויות אז באמת צריך להציג את הדרייברים המוסתרים ולמחוק אותם ידנית.
פורסם 2008 במאי 517 שנים כך אני אישית לא מבין למה אתה צריך את זה אבל בכל זאת start -> run -> cmd -> set devmgr_show-nonpresent-devices=1 compmgmt.msc -> device maneger -> view -> show hidden devices ותחפש אותו שם בusb אם אני לא טועה תסיר ותהנה נ.ב: כמובן שאתב חייב להיות admin
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.