פורסם 2008 במאי 117 שנים שאני משחק במשחקים ונגיד אני מסתכל על הנוף לרחוק, לא משנה באיזה משחק, חלק מהטקסטורות מהבהבות..כלומר בפירקוסים כאלה אין לי איך להסביר..מה הבעיה פה? הבעיה היא גם אחרי פירמוט...הכרטיס הוא 8800GT PALIT..דרייברים הכל מעודכן חוץ משל הכרטיס, התקנתי את הדרייברים שלו מהדיסק..כי לטענת הווינדוס מה שיש בדיסק יותר חדש מהאתר של NVIDIA..עזרה בבקשה
פורסם 2008 במאי 217 שנים מחבר הכרטיס היה בOC עכשיו לא, ביטלתי אחרי כמה פעמים שנתקע באמצע משחק...הקטע שהכרטיס עובד בדיוק כמו שקניתי אותו (אותו ניקוד ב3D06 וכ'ו)אז מה יכולה להיות הבעיה??
פורסם 2008 במאי 217 שנים מחבר התקנתי את הגירסא האחרונה של הדרייברים מNVIDIA 169.21ובקשר לתמונה, אי אפשר אחי..זה מהבהב במהירות העצים וכו'..זה קורה אך ורק שאני מסתכל למרחק..נגיד בהיטמן 4 אני מסתכל במשקפת לרחוק העצים וכו' מהבהבים אבל שאני מסתכל ככה בלי משקפת זה רגיל..לא יודע מה לעשות כבר..
פורסם 2008 במאי 217 שנים זה נשמע כמו תופעה טבעית...אבל שיהיה..זה קורה לך ממש בכל המשחקים?נסה לבדוק בלי פילטרים וכו...
פורסם 2008 במאי 217 שנים מחבר זה נשמע כמו תופעה טבעית...אבל שיהיה..זה קורה לך ממש בכל המשחקים?נסה לבדוק בלי פילטרים וכו...קרה לי גם בCONFILCT, בNFS:PSועוד ממה שאני זוכר ..בקרייסיס אני חושב שלא קרה לי..ולא בCOD
פורסם 2008 במאי 217 שנים כמו שציינתי נסה בלי פילטרים..וכנראה הבעיה היא במשחקים עצמם..ולא בכרטיס מסך..
פורסם 2008 במאי 217 שנים אני יודע על מה אתה מדבר פותח הנושא, אין מה לעשות נגד זה, זה קורה גם בcutsecens בין שלבים במשחקים שונים כאשר המצלמה זזה לאט בקביעות, אי אפשר לטפל בבעייה הזו...יש פילטור לזה אבל אין אותו כמעט באף משחק, זה נקרא transperacy
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.